• Jurki
    25.4k
    https://www.facebook.com/share/r/1CrXYERQQH/?mibextid=wwXIfr

Dio intervjua sa nutricionisticom Dinama (zlobnici bi rekli "gospodicna od cikle").

Cijeli intervju na d+.
  • Noel
    21.5k

Bilo bi jebeno da ova daje insajderske informacije iz kluba po Zoni.

Jučer je navodno Perez Vinlof pojeo dva tanjura kelja i faširanac, a Boban je navodno nezadovoljan faširancima podjelit će otkaze u kuhinji.
  • Thor
    2.7k
    Tko potajice jede pizzu? :cool:
  • Pacho
    17.7k

Bucmasti bennacer
  • Pacho
    17.7k

Dovoljno je usporediti ovu simpaticnu gospodicu s onom pomahnitalom orjunasko-cetnickom spodobom pozitivnom na bjesnocu i nekoliko venericnih bolesti koja fizicki napada suce u katakombama bravarovog cucavca da bi se shvatila razlika izmedu naseg kluba i tifusarske bakrotirane olupine.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Dovoljno je usporediti ovu simpaticnu gospodicu s onom pomahnitalom orjunasko-cetnickom spodobom pozitivnom na bjesnocu i nekoliko venericnih bolestiPacho

Tužno je što sam pročitao ovaj dio i još uvijek mi je po opisu bilo da se može raditi o 20 različitih javnih osoba
  • Sajla
    20.6k
    koja fizicki napada suce u katakombama bravarovog cucavcaPacho

Ta spodoba je za svoje vjenčanje naručila krokant u obliku maksimirskog stadiona da bi ga mahnito mogla razbijati, snimiti i hvaliti se time na društvenim mrežama. Kad netko to radi od svog vjenčanja, to se samo može svrstati pod poremećaje koji imaju šifru na listi psihijatrijskih dijagnoza.
  • NORTE
    24.6k
    Livakovića moramo potpisati do 5.2. da bi ga mogli prijavit za EL.
  • Ivdzo11
    9.8k
    https://www.index.hr/mobile/sport/clanak/je-li-transfer-ljubicica-otkrio-problem-izmedju-kovacevica-i-uprave/2753560.aspx?index_ref=rubrika_sport_prva_m

Vice opet

On je jednostavno bio stilski potpuno neprilagođen Dinamu. On je igrač s velikom moći ponavljanja, koji je dobar u pritisku i takva vrsta obrana mu je puno veći forte od pozicijske. S druge strane, njegov doprinos u napadu uglavnom je "razbijanje" suparničkih linija radom bez lopte. Da bi takav igrač bio uspješan i smislen, tempo igre u svim fazama bi trebao biti puno brži.

Nije mu odgovarala ni konstrukcija vezne linije u kojoj su uglavnom bile dvije šestice. Zbog toga je gurnut više na teren gdje su u prvi plan isplivale njegove mane u kreaciji. Dinamova igra postala je vrlo jednolinijska, s malo križanja i otvaranja međuprostora u napadu, a njemu je tako oduzeta glavna vrlina.
  • Pacho
    17.7k
    Kovacevic i uprava imaju komunikacijski problem? Ja sam ovaj, prije svega, onaj apsolutne sokeran...

Vice vec tradicionalno opet u sridu. Igraca s kojem je ocito puklo i kojeg si voljan prodati trener forsira naustrb Villara i sto sad imas? Jedan je otisao, a drugi je van forme i takoder nezadovoljan.
  • ElDorado
    11.2k
    Meni je nevjerojatno da Kova njega stavi u 11 i na pressici veli da je poslije tekme saznao da ovaj sutra odlazi. WTF
  • ElDorado
    11.2k
    objavio story sa izlaskom sunca i ‘uskoroce biti bolje’
  • NitkoBitan
    36.8k
    90% problema u Dinamu - "My lobster is too buttery and my steak is too juicy."
  • Crusades
    24.2k
    Ček kako Uprava i Kova imaju problem? Jel nije Kova trener isključivo zato jer je Bobanov poslušnik?
  • Jos-Optimus
    10.8k
    ovisi kako kome odgovara kad se treba srati
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.