• T90d
    2.6k

Što u prijevodu znači, da do daljnjega moram čekati. Jer fizička članska nije stigla.

Hvala na objašnjenju :up:
  • Crni86
    19.4k
    Ovo mi se svida - probudili stojkovica, vidovica, topica, galesica tu je od ranije i bakrar, goda opet dve dobre partije… Vinlof vec dva mjeseca brutalan, jos kad se vrate lisica i vale, probudeni beljo zvijerka i kule….

To mi je u ove dve tekme najveci plus treneru. Ta sirina mora biti nasa najveca snaga. Jednostavno neka se svi medusobno tjeraju prema naprijed, sportska konkurencija i nadmetanje. Atmosfera ce u ekipi tako samo rast
  • NVKOD
    9.5k
    Prvo u četvrtak FCSB očajan, danas pak Osijek očajan. Ne daj Bože da bi priznali da je ipak Dinamo odigrao dobro. Sasvim slučajno zabili 7 komada u dvije tekme, ha?
  • emilperska
    13.9k
    Zna li se što za ozljedu Bennacera?
  • Masto
    951
    zna se da nije ista noga u pitanju moraju još pregledat
  • Jaro
    11.6k
    samo nek i dalje protivnici budu ocajni a Dinamo nize pobjede…
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Stojkovic i Vidovic u prvih 11 u cetvrtak i idemo po pobjedu!
  • emilperska
    13.9k
    Prvo u četvrtak FCSB očajan, danas pak Osijek očajan. Ne daj Bože da bi priznali da je ipak Dinamo odigrao dobro. Sasvim slučajno zabili 7 komada u dvije tekme, ha?NVKOD

Čak razumijem ovaj narativ za Osijek iako je meni to osobno gadnije gostovanje od Rujevice gdje stoka fizički pljuje na tebe. Zadnji su na tablici, lani su isto za kurac teški bili osim u 3 utakmice s nama doslovce, ali evo npr. bio sam na jednom druženju gdje je bio stanovit broj tovara.. i krenuli su komentari:
    "nikad lakši zdrijeb u Europi niste imali. Steua, Maccabi i Malmo ne bi Slavena dobili."
    Takvi su imali i komentare 2018. i 2020 da je to nikad lošiji Fener i nikad gori Feyenoord.

Mrzim takve komentare. Europska liga je određeni standard koji je manje više isti od 2009 pa čak i 2005. U njemu se uvijek nalazio drugi ešalon klubova iz prvih 10 liga i prvaci raznih država od 11. do 30. mjesta. Doc tamo je SF na kvadrat i za Rijeku i za Hajduk, a prezimit je i nama bio SF do 2018.
  • Zg123
    3.4k
    Prodaja Ljubicica bi definitivno mogao biti potez sezone. Kovacevic ga ne bi klupirao ni mrtav, a ovako smo dobili prostor za ofenzivnije igrace koji sigurno mogu doprinjeti puno vise od Ljubicica
  • Jurki
    22k
    danas pak Osijek očajanNVKOD

Wtf?
    Cinjenice. Osijek nam nije zaprijetio ozbiljno, ali nas je jebeno drzal u šahu prvih pol vure, gde je moglo vrlo lako dojti do nekog flipera, krumpira, kornera, ruke iz kojeg bi poveli.

Ako bu Os ovak ocajan ostatak sezone ko prvih pol vure, sjebal bu mnogima racunicu. Oces u borbi za prvaka, Europu ili opstanak.
  • Ludovic IX
    10.3k
    Nek sjebe gamad za 3 kola I ja zadovoljan
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention