• Niko1986
    5.2k
    Dragi forumaši, dan nakon velike europske pobjede otvaram temu za novi Q&A. Sva pitanja o utakmici Europske lige protiv FCSB-a i nadam se nove pobjede protiv Osijeka ostavite ovdje. Također, ako imate želju da obradimo neku temu koja se ne tiče nužno samo te dvije utakmice, slobodno ostavite prijedlog. Gledamo se u standardnom terminu u ponedjeljak!
  • ElDorado
    9.2k
    Da li itko može objasniti zašto je Ljubičić i dalje u prvih 11 i kako je on bio nosilac u Kolnu?
    Kakav vam je dojam za Soldu? Osobno mislim da je potcjenjen i da kad ulazi unosi neku stabilnost u vezni red. Sličan igrač prime Ademiju.
  • Ijayi Atiemwen
    5.3k
    Kakva su vaša očekivanja od Dania Rodrigueza ako se posao finalizira?
  • Jurki
    21.9k
    Zanima me zasto i dalje imamo prevelike rupe u igri gdje nas nema na mapi. Kadar je pokazao vise puta da moze i onda kao da netko stisne prekidac i nas nema nigdje.
    Pobjedili smo Rumunje lijepim i velikim rezultatom, ali na 2:1 imao sam osjecaj da ce oni prije zabiti za 2:2 nego mi za 3:1. Hvala Bogu osjecaj me prevario.
    Brinu me golmani, znam da nisu kvaliteta Livija, al vec je zalosno da u svakoj utakmici iz prvog šuta na gol kasiramo.
  • bongo
    1.3k
    Kako komentirate fizičku spremu naših igrača? Možda je dojam subjektivan, ali imam osjećaj da svaku tekmu padamo fizički i izgleda kao da nas nema.
  • Crni86
    19.3k
    Sto vi mislite koji je uzrok tih nasih crnih rupa u igri? Protiv steaue se ponovila prica iz prosle polusezone kad izgledas dobro i onda samo nestanemo s terena na 20-25 minuta…

Psiha? Fizicka priprema? Namjerno povlacenje od strane trenera?
  • Dzoni
    3.6k
    Što mislite, koji je razlog za sve veću netrepeljivost prema strancima u Dinamu među navijačima Dinama?
  • doubletrouble
    1.9k
    Koje su želje za novo europsko gostovanje u slučaju prolaska?
  • rokikaciga
    9.6k
    HNL + prolaz dalje u EL, mislite li da Kova ostaje trener Dinama ako se to dogodi i koja bi bila vasa reakcija?
  • Sibirski plavac
    7.8k
    Nakon dolaska Capellasa, Domingueza i možda Rodrigueza, je li onda vrijeme i za Xavija na klupi?

S obzirom na našu suradnju s njima u zadnje vrijeme, kako komentirate činjenicu da je Barca uzela lokosima titulu "sestrice"?
  • Crusades
    21.3k
    Koga bi prijavili za playoff ako dođu Rodriguez i Livaković, a tu je i Bennacer?
  • Crusades
    21.3k
    Dvojica... napisao marcio na drugoj temi
  • Fatos Beqiraj
    1k
    a onda brnnacer i Livi nema tu razmisljanja
  • Jura
    246
    Hoće li Beljo do kraja sezone proći magičnu brojku 30 službenih golova?
  • Nolifer
    13.7k
    Pozdrav svima.

Potencijalnim odlaskom Ljubičića, otvara li se tu mogućnost za neke da dobiju veću minutažu? (Mudri)

Hvala...
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube