• Niko1986
    5.2k
    Dragi forumaši, dan nakon velike europske pobjede otvaram temu za novi Q&A. Sva pitanja o utakmici Europske lige protiv FCSB-a i nadam se nove pobjede protiv Osijeka ostavite ovdje. Također, ako imate želju da obradimo neku temu koja se ne tiče nužno samo te dvije utakmice, slobodno ostavite prijedlog. Gledamo se u standardnom terminu u ponedjeljak!
  • ElDorado
    9.2k
    Da li itko može objasniti zašto je Ljubičić i dalje u prvih 11 i kako je on bio nosilac u Kolnu?
    Kakav vam je dojam za Soldu? Osobno mislim da je potcjenjen i da kad ulazi unosi neku stabilnost u vezni red. Sličan igrač prime Ademiju.
  • Ijayi Atiemwen
    5.3k
    Kakva su vaša očekivanja od Dania Rodrigueza ako se posao finalizira?
  • Jurki
    21.9k
    Zanima me zasto i dalje imamo prevelike rupe u igri gdje nas nema na mapi. Kadar je pokazao vise puta da moze i onda kao da netko stisne prekidac i nas nema nigdje.
    Pobjedili smo Rumunje lijepim i velikim rezultatom, ali na 2:1 imao sam osjecaj da ce oni prije zabiti za 2:2 nego mi za 3:1. Hvala Bogu osjecaj me prevario.
    Brinu me golmani, znam da nisu kvaliteta Livija, al vec je zalosno da u svakoj utakmici iz prvog šuta na gol kasiramo.
  • bongo
    1.3k
    Kako komentirate fizičku spremu naših igrača? Možda je dojam subjektivan, ali imam osjećaj da svaku tekmu padamo fizički i izgleda kao da nas nema.
  • Crni86
    19.3k
    Sto vi mislite koji je uzrok tih nasih crnih rupa u igri? Protiv steaue se ponovila prica iz prosle polusezone kad izgledas dobro i onda samo nestanemo s terena na 20-25 minuta…

Psiha? Fizicka priprema? Namjerno povlacenje od strane trenera?
  • Dzoni
    3.6k
    Što mislite, koji je razlog za sve veću netrepeljivost prema strancima u Dinamu među navijačima Dinama?
  • doubletrouble
    1.9k
    Koje su želje za novo europsko gostovanje u slučaju prolaska?
  • rokikaciga
    9.6k
    HNL + prolaz dalje u EL, mislite li da Kova ostaje trener Dinama ako se to dogodi i koja bi bila vasa reakcija?
  • Sibirski plavac
    7.8k
    Nakon dolaska Capellasa, Domingueza i možda Rodrigueza, je li onda vrijeme i za Xavija na klupi?

S obzirom na našu suradnju s njima u zadnje vrijeme, kako komentirate činjenicu da je Barca uzela lokosima titulu "sestrice"?
  • Crusades
    21.3k
    Koga bi prijavili za playoff ako dođu Rodriguez i Livaković, a tu je i Bennacer?
  • Crusades
    21.3k
    Dvojica... napisao marcio na drugoj temi
  • Fatos Beqiraj
    1k
    a onda brnnacer i Livi nema tu razmisljanja
  • Jura
    246
    Hoće li Beljo do kraja sezone proći magičnu brojku 30 službenih golova?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet