• ElDorado
    9.2k
    pogubio se definitivno. Kad gledas na stadionu on je bio potpuno izgubljen u pozicioniranju u prostoru. Gledao sam sad highlightse, drugi igrač. Vjerojatno produkt genijalnosti naseg trenera. Kaj ja znam. Naprosto mi je nevjerojatno i potpuna misterija
  • Jurki
    21.9k
    A kaj je s Rpgom? Di je taj zapeo? Na tm je jos uvijek nas igrac?
  • CastAway1986
    5k
    [img]http://FB-IMG-1768053342922.jpg

"So you're telling me there's a chance" :rofl:
  • ElDorado
    9.2k
    Mudri nema nikakve sanse u nasem sustavu
  • Plava stijena
    711
    Ovo je kec na desetku kaj se veli. Igrač na velikoj plaći koji nam koncepcijski ne paše, sa bedakom od trenara koji ga svejedno stavlja u momčad, odlazi za novce taman da podmiri svoj dosadašnji boravak u klubu. Bilo bi idealno kada bi se još riješili Mudrog i Villara koji su očito nezadovoljni statusom i jasno im je da buju igrali samo u slučaju ozljeda suigrača. Realno Mišić, Zajc, Beni, Soldo, Stojke i Vida su dovoljni za ostatak sezone. Viškova se najbolje riješit jer na ljeto bu bilo daj šta daš.
  • ElDorado
    9.2k
    Ne znam od kud spika da je prejeftino. Toliko se placa u drugoj njemackoj. Tam je Emreli, pa onaj iz hajduka je placen 900k. Schalke ima dva tri igraca koji vrijede vise od milje.
  • Jurki
    21.9k
    Na Ljubicicu cemo za pola godine zaraditi pol milje eura. Uz to donio nam vrijedna i vazna 3 boda protiv Maccabija.
    Prosli smo super.
  • Omake
    15k
    brz je i zna prodati fintu. Ja imam taj Obscure wonderkid fetiš
  • rokikaciga
    9.6k
    Ljudi su ga pljuvali čak i kad je odigrao nešto, a sad kad odlazi za milju eura kao najgore pojačanje od Andersona Coste je premali iznos. Odlučite se :grin:

Ljubo je dobar dečko ali nažalost ovakvom Dinamo on ne paše iz ovog ili onog razloga
  • Jaro
    11.6k
    i on se, kao i dosta nas, pouzdao u smjenu Kove. Kad nije doslo do toga - jbg, najbolje za sve - odlazak. A navedenom treneru par sati prije - u prvih 11.
  • Jurki
    21.9k
    dobar je on nogometas, ali jebiga nije kliknuo s ostatkom ekipe.
    Steta jer sam mislil da bu novi Misic.
    Igrat ce on opet dobar nogomet, siguran sam u to, jer sigurno nije zaboravil igrati.. jbg samo ne kod nas.
  • NitkoBitan
    34.7k
    Sad cemo vidjet kog ce internet navijaci iduceg uhvatit na pik.
  • Mathiasovi Chageri
    7.3k
    Jedva čekam novog igrača kojeg će naši nogometni znalci uzeti na pik i proglasiti neznalicom jer (ne)igra u Kovačevićevom terorističkom nogometu.
  • Nemrem igra Dinamo
    5.1k

Kad niti jednog nismo koristili na poziciji koja im je prirodna i na kojoj su mogli dati najviše...
    Meni osobno šteta, ali to je život. Hvala mu na svemu i nek mu je sa srećom dalje!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.