• Droljo
    24.5k
    Hvala i doviđenja.
  • GOAT
    4.5k
    The surprise move came together very quickly after Schalke head coach Miron Muslić pushed to bring Ljubičić into his squad.

images?q=tbn:ANd9GcRoY4SgJQZoQZmMhdG4A8lzwjwLmIMh7Onh8fT3ziXnYABtomv249hoaIzu&s=10
  • blue heart 72
    3.1k
    Na kraju win-win situacija. Pružio je manje nego smo svi očekivali (mislim i on sam), mi ćemo iz cijele priče nešto na kraju i zaraditi, a on se vraća u Njemačku. Uz to se otvara prostor za nekog mlađeg.
    Iako mislim da i Kovačević ima svoj dio krivice u tome kakvu je rolu Ljubo odigrao kod nas
  • Nogo
    9.8k
    Čovjek se nije snašao i dobro. Schalke uletio i vratio plaću i bonus i na 0 smo.
    Nadam se samo da će se nekoga dovesti makar u rotaciju.
  • Jurki
    21.9k
    nebi dovodio nikoga.
    Soldo moze biti itekak korisna rotacija koji ce ovim dobiti vise minuta.
    Isto tak pohvalno je da se greske rjesavaju cim se uoce i ti igraci imaju jos uvijek neku vrijednost.
    Glupo je bilo i ocekivati da ce se sa svima dovedenima pogoditi.
    Vratili ulozeno u njega, nesto zaradili, rijesio Maccabi i dobro.
  • Droljo
    24.5k
    Sad villar i soldo imaju šansu za pokazati jesu ili nisu do kraja sezone. Pa onda vidjeti.
  • Dr Hofmann
    4.6k
    Baš neočekivana vijest, ali eto, nek mu je sa srećom u karijeri i životu dalje. Meni je cijelo vrijeme nekako nedorečen igrač, sad jel do trenera, njega ili ko zna čega, pitaj Boga. U vezi smo dobro pokriveni i ne bi dovodio novog igrača umjesto njega
  • CastAway1986
    5k
    Znaci treba ocekivati i vise minuta Stojkovicu i Vidovicu na osmici !
  • Fatos Beqiraj
    1k
    Ne treba nam pojacanja.

Al nebi me cudilo da Boban kuha nesto, od kad je on dosao ne cure informacije bas. Tako da je uvijek moguce nesto
  • NerminB
    730
    Dobio je vremena i prilika i vise nego dovoljno. Sretno.
  • Omake
    15k
    Neki arapski račun s 35 tisuća pratitelja kaže da želimo ovo jordansko lijevo krilo

https://www.transfermarkt.com/odeh-fakhouri/profil/spieler/1252820

• vlatkomarkovic
    2.9k
    Ionako nam imamo višak igrača u veznoj liniji… Ne bi previše plakao i da ode još netko…
  • don
    17.8k
    znači možemo 2 nova prijavit za EL, Livaković i Bennacer, Ljubičić ide i Rodriguez umisto njega. Odlično.
  • fakin
    2.8k
    jedan dan si u prvom sastavu, drugi dan odlaziš. nikad ne znaš što sutra nosi

al opet ne kužim kaj kova radi i gleda. znači klub ga proda što znači da ne vidi previše u njemu ipak, sam igrač u novinama kaže da mu stil dinamove igre nije pasao, svi smo vidjeli da je potpuno neprimjetan i da nikakve koristi od njega, a kova ga standardno drži u prvom sastavu.
  • Orc123
    14.7k
    za Moralesa :smile:
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.