• Tvrdica McTvrdi
    4.1k
    gledaju svi kak je igral. Bolje uloviti sad milju, nego cekati ljeto i moliti Boga da ga netko uzme za dzabe.Jurki

Ha tak možemo za svakog igrača prihvatit odmah prvu ponudu jer bolje to nego kasnije raskidat ugovor. Ako smo trapavog Kangu za milju i pol ne postoji paralelni svemir u kojem će me netko uvjerit da se nije moglo 2 izvuć za standardnog igrača. Okej, ne treba sad nove fronte oko milje ili dvije ali je činjenica da ne prodajemo igrače za optimalne cijene zadnjih godina i ovo je još jedan primjer koji tu ubrajam. To je činjenica
  • Facke
    7.6k
    Po mojem mislenju je Ljubicic tehnicki preslab za Dinamovu igru gde imas pone lopte v noge. Nemu bi vise odgovarale da igra ko sestica razbijac. Ali tam ima jamu konkurenciju. Ima dosta nedostaki v stopanju lopte, v tomu kak proslediti loptu i tu uzasne pune lopti gubi.
    Ne uklapa se v nasu igru gde moras pone lopte v noga imati.
  • Pacho
    13.1k

Pa Villara vec jesu. Zacudo, ni on, unatoc iskustvu koje ima, nije dorastao zahtjevima ovajonaj balla.
  • NitkoBitan
    34.7k
    Igrac koji se nije snasao i ima veliku placu zeli otic, mi mozemo nesto zaradit, u vezi nam je guzva i vlada nezadovoljstvo nekih igraca i povrh svega prijelazni rok u ligama petica traje do 2.2. Nema tu prostora za neke duze pregovore i navlacenje cijene.

Svabe upale sa ponudom "Os, nes, Banglades" i tjt.
  • NKDZ86
    7.3k
    Ja sam šokeran. Svi ste sve rekli za Ljubu, a Mudrog ne dirajte, dajte čovjeku šanse pa onda serite.
    A sljedeći transfer nadam se da će bit Villar.
  • Jurki
    21.9k
    Po meni je ok posao u kojem smo zaradili pola milje eura doslovno za nista.
    Niti cemo biti slabiji, niti ima negativan utjecaj na ostatak momcadi njegov odlazak.
  • NitkoBitan
    34.7k
    I ako se ne varam Ljubicic je bio jedan od prvih igraca koji je pristao na Bobanov projekt te potpisao za nas, unatoc financijski boljim ponudama drugih klubova nije dvoumio. Naravno da ces takvom igracu izac u susret i ne stvarat probleme.
  • Plava stijena
    710
    Dobio je dovoljno šansi i igrao je kao da mu je ispod časti ulaziti sa klupe. U jednoj stvari se slažem sa trenerom a to je da igrač mora gristi pa makar igrao tu jednu minutu. U svoje 132 minute Mudri ne da nije grizao nego se prešetavao po terenu. Neka njega na zapadu dole sa svojom ekipom nek druka, za igrat u Dinamu nije kapacitet.
  • hardek
    8.1k
    Sad cemo vidjet kog ce internet navijaci iduceg uhvatit na pik.NitkoBitan

Koliko ja vidim već od sinoć se priprema teren da Dominguez preuzme štafetu. Što je samo po sebi ludost jel
  • Mathiasovi Chageri
    7.3k
    Pa Villara vec jesu. Zacudo, ni on, unatoc iskustvu koje ima, nije dorastao zahtjevima ovajonaj balla.Pacho

Baš zanimljivo da igrači koji su imali prominentne uloge u više ekipa liga petice jednostavno nisu u stanju shvatiti izuzetno kompliciran nogomet taktičkog masterminda na našoj klupi. Pretpostavljam da Fonseca, Mourihno i Gianpaolo nikad Villaru nisu objašnjavali šest mjeseci nakon što treniraju zajedno da su nova ekipa i da još treba vremena da kliknu.
  • Carmichael
    453
    Razumijem neke koji brane Ljubičića, ali ruku na srce, iz utakmice u utakmicu on je bio konstantno među najslabijim igračima prve postave.. i okej, možda mu ne ide mu na ruku što je Kovačević trener, ali je trener i Zajcu, i McKenni, i Mišiću, i Hoxhi.. pa ovi ipak u određenom broju utakmica pokazu određenu kvalitetu. Od njega nažalost to nismo dočekali.

Najsretniji završetak, bez trzavica, svatko svojim putem + odšteta
  • IceMan
    3.8k
    Realno još smo dobro i dobili za njega.

Gdje je zapelo, sam dragi Bog zna.
    Nemoš biti loš i odigrat 100 tekmi u 1/2 Njemačkoj lizi…

Al ovdje je fakat bio jako loš.
    Sretno mu!
  • Pacho
    13.1k

Ma jos ajde da se radi o samo jednom pa da mozes rec da je to anomalija i da se igracu nije poklopio stil igre/trener/svlacionica/klima/horoskop/stovec, ali dvojica? I da od obojice ne mozes izvuci bar to da budu korisni protiv barem dijela jebenog HNL-a? Znaci ne da izgledaju kao da su razina-dvije iznad lige sto bi i trebali biti ili da svaku utakmicu dominiraju nego da barem djeluju upotrebljivo.
  • Mathiasovi Chageri
    7.3k
    Ekipa diskutira za kojeg od milijardu veznjaka se oslobađa minutaža a nisu ni spremni za novi masterplan: Vidović na osmici.
  • ElDorado
    9.2k
    Villara zapravo nismo ni vidjeli. Navodno je u pripremnoj bio jako dobar
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.