• Crusades
    21.3k
    Varaždin jaka ekipa kad im stoper koji je igrao LP ne bi bio u prvih 11.
  • Jurki
    21.9k
    Ako je momcad fizicki lose spremljena, netko bi trebao dobiti otkaz.
    Kaj onda bude za 2-3 mjeseca? Ako su sad ispuhani nakon odigrana 3 poluvremena ove sezone. (prijateljska i steaua).
  • Navijač Dinama
    11.4k
    slažem sa praktički svime, ali isto tako mislim da McKenna i Dominguez su od Bernauera i Torrentea ipak bolji i unose sigurnost.

Slažem se i da je jučer FCSB ima neke školovanije nogometaše, mogli su bar 3 gola postić preko Domingueza.

Ne znam. Meni je igra jučer generalno bila više dobra, nego nije, ono što Kovačević mora usadit igračima jest mentalitet da kad vodimo i ako su u knockdownu, dal ovi Rumunji dal u HNL protiv diklića, onda ih idi zgazi još više. Nemaš sta zatvarat utakmicu, kao u HNL što se događa, vodimo 1-0, poluvrijeme, i onda drugo izađemo u bunker i zatvara se utakmica, pa kad se odbije od glavu šta onda...teško je onda psiholoski i na terenu opet se vratit u momentum i pogon.

Fcsb je sinoć bio nakon 2-0 u knockdownu, trebali smo im i mogli komotno još dva- tri gola uvalit, mi smo bezveze nabijali lopte, kao da se igramo vrućeg krumpira i onda praktički vratili budale u igru, ali i u neizvjesnost i dramu. Komplikacije nepotrebne.

Treba također usadit ili on sa klupe na teren mora postavit da se može na loptu stat, smiri igru, posloži se, a ne čim je u okrugu 25m od našeg gola, nabijaj je njima i leti ko muha bez glave. Kako i protiv ovih sinoć tako i općenito tih momčadija koje su rang ispod Dinama ili su sa Dinamom u nijansu.

Ne igramo protiv jebene Barcelone ili Man.Cityja, da ti Mišić, Zajc, Beljo ili bilo tko drugi ne mogu stat na loptu. To su neke osnovne stvari koje trener mora kužit i rszumijet, ali evo, teška gostovanja u Danskoj,Osijeku i Rujevici će dosta toga reć.
  • Navijač Dinama
    11.4k
    Meni se isto ovo ne sviđa. Ljubičić i Bakrar jako loše funkcioniraju zajedno. Iste kretnje, iste zone, ista otvaranja. Smetaju jedan drugom.OsamŠest

Meni se kod Bakrara prvenstveno ne sviđa jedna jedina stvar, to je što nema defenzivne odgovornosti. Hoxha svaku jebenu utakmicu, bez obzira kad mu je igrač iza leđa(bek) bio RPG, Ogiwara ili sad Goda/Perez Vinlof se vraće nazad i pomaže, Lisica dok je tu bio slična stvar, stvar je što je Hoxha defenzivno izuzetno dobar, nije neka klasa, ali je puno više od koristi nego ne.

Sinoć Topić i relativno Soldo kako du ušli, Galešiću pa i Mišiću (jer ga je Soldo skimio tereta) svanilo, nije više bio brojčano nadjačan protiv "Steauinih" igrača.
  • emilperska
    13.9k
    Torrente je drugi put ako se ne varam trgao koljeno. Vidit ćemo u kojem stanju se on vraća i kad se vraća.

Perić je bio starter reprezentacije 2019. protiv Slovačke pa je 2 gadne ozljede poslije na tribini i čeka otpremninu u Dinamu, vjv odustao od nogometa.
  • hardek
    8.1k
    Ne znam sta bih rekao, bilo je dobro prvih 20 minuta i zadnjih 20. Galesic je rekao da su se ispuhali nakon 20 minuta, je li stvarno fizicka priprema igraca losa? Tko uopce ima glavnu rijec tu? Stefanic ili Murk?Zg123

Nije problem u fizičkoj spremi nego u mentalitetu ekipe. Nemoguće je 45 minuta igrati u istom tempu i ritmu bez padova, zato moramo naučiti stat na loptu i držati posjed povremeno i odmarati se na taj način. Mi na 2:0 po osvojenoj lopti hoćemo do 3. gola u tri dodavanja i onda po izgubljeno lopti opet u punom šprintu nazad. To je jednostavno nepotrebno. Vodiš 2:0, sakrij protivniku loptu, odmori se a oni neki trče za loptom
  • OsamŠest
    6.7k

Boban je u jako kratkom roku napravio fenomenalnu momčad, ali na njoj će se itekako radit i siguran sam da će svaki rok bit sve jača momčad za igrača ili dva.

Mislim da puno toga pada u vodu ako se to sve skupa ne da u ruke boljem treneru. Možda sam ja totalno zabrijao, ali to je neko moje mišljenje.
  • ElDorado
    9.2k
    "Dinamo je pobijedio 4:1 i vidjeli ste kako jako udara. Momčad je to koja nije u svakom trenutku skroz u utakmici, ali mogu uvijek zabiti. Imaju fantastičnog trenera i fantastičnu momčad."

Pa udarajmo po Kovi
  • Dinamovo proljeće
    42
    Stvari se, a Dinamo to najbolje mora znati, ispravljaju dok te rezultat ide.

U ovoj rečenici meni definitivno ne najdražeg portala (ali pojedini autori ko Vice K. znaju poentirati) sadržan je sukus svega što Dinamo kao klub, a najviše kao ekipa tj. trener i suradnici u suradnji s igračima, trebaju poduzimati da bi nastavili pobjeđivati ili barem napraviti sve što mogu da pobijede.
    I onda se neće ponoviti, uvjeren sam, prvi dio sezone i onaj pad.

Učiti na greškama iz nedavne prošlosti. ne dopustiti da te pobjeda uljuljka, ne izgubiti fokus, agresiju iz svake utakmice zadržati ili čak pojačati, i raditi to što dulji period tijekom utakmice. Ginuti jedan za drugog, ne loviti osobnu statistiku pod svaku cijenu.
    Trener posebno - detektirati što je bilo pogrešno postavljeno iz svoje perspektive, koji igrači ne slijede zamisli, koje osvježenje napraviti na vrijeme, koga i kako rotirati, poticati stvaranje kemije i zajedništva, biti zahvalan i za svaku novu tekmu se pripremati jo š studioznije.

Ako svi uključeni (uključujući nas s tribina) budu puhali u taj rog, prvaci smo, kup je naš, a i u Europi ćemo potrajati bar do toplijeg vremena.
  • rioda
    13k
    Za HNL bude dobar Torrente čim se spremi.Mr Anderson

Možda će zvučati glupo, ali po meni su njemu mane vidljivije u HNL-u nego u europskim utakmicama, kad igramo povučenije.
  • Praskaton
    5.2k

Istina kad smo u europi bili u nekom niskom bloku.Sad pod Kovom u europi te linije nisu toliko blizu pa se njegove mane vide.

Srčan i borben igrač,šteta da ga se nije prodalo kad je bio u dobroj formi.Ako je zadovoljan s nekim garbage timeom odlično neka ga tu
  • flajšmašina
    88
    Mislim da i Ljubin transfer govori o tome da Kova trenutno nije dorastao Dinamu. Igrača kojeg smo se riješili prvom prilikom jer ni klub ni igrač nisu bili zadovoljni igrama - on je gurao u prvu ispred svih ostalih veznjaka.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.