• Brusa
    4k
    sve stoji. Al ja stvarno mislim da takvih na Zoni nema. :brow:
  • Jurki
    22k
    tak nekaj nebi zelio taman da su nam na klupi Cannavaro, Peternac i Kopic.
    Ljudi ne kuze da je sad tesko naci dobro rjesenje na klupi.
    Nisam ni ja za Kovu, ali mu zelim da nam se svima posere po glavi.
    Treneri su tak i tak prolazni, a rezultati ostaju zauvijek.
  • don
    17.8k
    to apsolutno nitko ne želi. Ne virujen i da oni najveći mrzitelji Bobana imaju takve želje, a kamo li ljudi na forumu.
  • Jurki
    22k
    mislis? Dal si siguran u to? Dal bi ulozio npr placu na tu okladu?
  • rokikaciga
    9.7k
    Ja bi zalozio zenu i auto da neki zele Dinamovu propast jer je Boban tu tj nema smrkavog
  • Jurki
    22k
    moli Boga da ti gospođa ne čita forum jer si najebal.
    Al da slazem se s tobom.
    Ljudi su glupi, ne kuze da ce otici jednog dana i Kova i Boban, al uspjeh/neuspjeh moze generirati novu ili dominaciju ili prosjecnost.
  • Fan
    1.8k
    oni koji priželjkuju poraz Dinama po meni nisu navijači kluba i takve bi promptno micao sa foruma.NVKOD

Dobro, možeš li ovakve optužbe potkrijepiti dokazima? Neke citate bilo koga od ovdje da priželjkuje Dinamov poraz? Vjerujem da bi odma dobio ban. Ali isto tako, ako takvih nema, znači da bezveze širiš laži i paniku tamo di ih nema.
    Čuj to, najbolje da se onda otvori podforum mrzitelja Dinama, sigurno bi ih brdo tamo komentirala kak žele da Dinamo propadne.
  • don
    17.8k
    mislis? Dal si siguran u to? Dal bi ulozio npr placu na tu okladu?Jurki

da za forum. Ovako općenito ne bi jer bi se naša neki padobranac koji bi proda i rođenu mater, a di ne bi Dinama.
  • Jurki
    22k
    i za forum je diskutabilno, al dobro, recimo da je tak.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.