• Crni86
    19.3k
    On čini mi se nije vidio neki problem.ElDorado

Kako popravit nesto, kada mislis da nista ne treba popravit. Na kraju mozda je to samo i predstava za medije… vidjet cemo sve kroz tjedan, dva, tri, samo sta sad vise nema luksuza izvlacenja na novu ekipu i da treba vremena.
  • Sibirski plavac
    7.8k
    On čini mi se nije vidio neki problem.ElDorado

Očito se vodi onom "dok ide ide".

Želim mu od srca da nam donese duplu krunu,ali iskreno, ne djeluje mi obećavajuće pomisao da nas on
    dogodine vodi u ligi prvaka.
  • Noel
    18.5k
    Ne mogu se oteti dojmu da bi nas jučer malo jača momčad od Steaue glatko dobila. Faza obrane je kriminalna i vlada konfuzija.OsamŠest

I takva loša Steaua nas je držala više od polovice utakmice na rubu kiksa. Jedino dobro jučer je bilo prvih 15 minuta i zadnjih 10minuta.

Apropo kriminalne obrane imam osjećaj da su Dominguez i McKenna dosta precijenjeni igrači. To su solidni stoperi ali se oko njih diže ovdje na forumu preveliki hype. Torrente i Bernauer nisu lošiji stoperski par od njih dvojice. Dominguez ima dobru loptu, sjajno zna izać (ako ne doda suparniku) međutim ima problem sa tromošću kao i McKenna. Primili smo dobar broj golova ove sezone kad njima uđe neki brzanac u međuprostor a oni kasne u blok. Jučer je kod primljenog gola McKenni napadač rumunja napravio kontra blok. To se tako iskusnom stoperu ne smije događat, a događa mu se ove sezone.

Za mene je Galešić ozbiljan izazivač za prvih 11.
  • FrenchMontana
    1.5k
    Očito se vodi onom "dok ide ide".Sibirski plavac

Meni se to čini kao njegov trenerski moto. Jednostavno je potkapacitiran, nije trener za Dinamo i gotovo.
  • hardek
    8.1k
    Apropo kriminalne obrane imam osjećaj da su Dominguez i McKenna dosta precijenjeni igrači. To su solidni stoperi ali se oko njih diže ovdje na forumu preveliki hype. Torrente i Bernauer nisu lošiji stoperski par od njih dvojice. Dominguez ima dobru loptu, sjajno zna izać (ako ne doda suparniku) međutim ima problem sa tromošću kao i McKenna.Noel

Nije problem u stoperima, problem je bio u desnom krilu i desnoj 8-ici. Da se razumijemo, nisu odigrali dobru utakmicu ali na lijevoj strani nismo imali problema jer su Goda, Zajc i Hoxha to puno bolje zatvarali. S druge strane Bakrar i Ljubičić kao da su se svim silama pokušavali vratiti FCSB u utakmicu. A i stvarno ne znam odakle ti ovaj dojam o tromosti Domingueza, jedna od luđih stvari koje sam pročitao u zadnje vrijeme. McKenna još ajde, on je trom odnosno neokretan ali je u šprintu pristojne brzine.

Ono s čime se slažem je da Galešić mora dobivati minute na stoperu. Ne smije se desiti prva polusezone gdje McKenna odigra sve minute i da čovjek siđe s aviona nakon 2 utakmice za Škotsku u 5 dana i za 2 dana igra HNL. Za tim nema potrebe
  • ElDorado
    9.2k
    Slažem se načelno ali isto tako mislim da ima dosta i u veznim igračima i u tim bjesomučnim povratnim loptama koje nas uvijek dovode u probleme a tu su najjači Goda i Ljubičić. Ne znam kako drugi ali ja tu vidim krucijalnu ulogu Solde koji nas je jako, kad je ušao, defenzivno ustabilio pa je na momente to izgledalo kao 4-2-3-1 koji se meni za naše sadašnje stanje čini puno primjerenijim sustavom, pogotovo ako kao ofenzivnog veznog guraš Ljubičiča što je meni potpuno suluda odluka i nikada mi neće biti jasna.
    Također mislim da je stvarno vrijeme za rotacije, puno veću ulogu Galešića kao desnog stopera, pogotovo kad se Valinčić vrati.
  • Zg123
    3.4k
    Ne znam sta bih rekao, bilo je dobro prvih 20 minuta i zadnjih 20. Galesic je rekao da su se ispuhali nakon 20 minuta, je li stvarno fizicka priprema igraca losa? Tko uopce ima glavnu rijec tu? Stefanic ili Murk?
  • OsamŠest
    6.7k
    Nije problem u stoperima, problem je bio u desnom krilu i desnoj 8-icihardek

Meni se isto ovo ne sviđa. Ljubičić i Bakrar jako loše funkcioniraju zajedno. Iste kretnje, iste zone, ista otvaranja. Smetaju jedan drugom.

Isto je bilo kad su se u igri držali Villar i Mišić.

A svi navedeni su jako dobri igrači. Šteta..
  • ElDorado
    9.2k
    on je čak rekao da je bio problem u fizičkoj spremi što mi zvuči stvarno nevjerojatno
  • Noel
    18.5k
    A i stvarno ne znam odakle ti ovaj dojam o tromosti Domingueza, jedna od luđih stvari koje sam pročitao u zadnje vrijeme.hardek

Možda se nisam dobro izjasnio ili ti nisi shvatio, nisam govorio o brzini nego tromosti. Dominguez često zna ostat ukopan ili kasni sa reakcijom. To je tromost u donošenju odluka. Moj dojam, možda je stvarno teška glupost koju sam napisao, al utvaram si da nešto znam o nogometu i čini mi se da je nekad pretrom.

I Boban je na članskom danu govorio da Sergi ima psihološku blokadu i da nosi ono na koljenu iz predostrožnosti. Mislim da je tromost povezana i sa strahom od brze promjene smjera i okretanja koljena.

Slažem se da tu dosta ta strana sa Bakrrarom i Ljubičićem nije dobro radila support Galešiću, ali Bakrar ipak moramo bit realni nije krilo, kolko god ga Kovačević gura na tu poziciju, kolko god se nama navijačima to sviđalo (jer zabija) i kolko Bakrar puno nosi u napadačkom dijelu, puno je to patnje iza sa njim.
  • Praskaton
    5.2k
    Ne smije se desiti prva polusezone gdje McKenna odigra sve minute i da čovjek siđe s aviona nakon 2 utakmice za Škotsku u 5 dana i za 2 dana igra HNL. Za tim nema potrebehardek

I tu dolazimo do toga da uskoči neki perspektivni lijevonogi junior.Pa odigra jednu dvije dobre utakmice protiv nekog Varazdina,Gorice Pa stvoris hajp i umjesto 2,5mil sad bi putovao u Inter za 5mil.
    A nije da bi rezultat nešto patio s obzirom na broj kikseva u domacem prvenstvu.

Jednako tako nema potrebe za Dominguezom svaku europsku i domacu utakmicu.Zato je Galešić tu
  • ElDorado
    9.2k
    Zato nam se vraća lijevonogi Torrente
  • Praskaton
    5.2k
    Zato nam se vraća lijevonogi TorrenteElDorado

Simpatičan momak al ne znam bili u Varaždina bio prvotimac
  • Sibirski plavac
    7.8k

Bjelici je bio dobar. Dapače, jedan od rijetkih stranaca koje Neno nije otpisao, to isto dosta govori.
  • Mr Anderson
    16.8k
    Za HNL bude dobar Torrente čim se spremi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.