• Zambatine škude
    4.2k
    Da moram neke postotke bacat, inicijalno sam napisao 80%, sad bih rekao nekih 60% da prolazimo.Fan

Ovo znači da bi ti kvota na ovaj tiket...

Midtyyland - Dinamo 1

Celtic - Utrecht 1

Lille - Freiburg 1x

Ludogorec - Nice 1x

Sturm - Brann x2

Stuttgart - Young Boys 2

...bila otprilike 2.50. Klade zasad daju tečaj na ovo oko 100. Recimo sama dvojka na Young Boyse je kvota preko 10 (računao sam da Dinamo neće izgubiti preko tri razlike). To u suštini znači da je Dinamo 99% unutra.
  • Markelo
    3.6k
    to bi značilo da bi oni morali odigrat 5:5 protiv Sttutgarta da nas nadmaše u broju zabijenih golova. Ovo govorim u slučaju da imamo istu gol razliku i broj bodova
  • Dinaminjo
    1.8k

Ludogorets Nica
  • ksapi
    6.8k

Vec sam krenuo pisati ovakav post, hvala ti jer si me preduhitrio. Ljudima matematika stvarno nije jaca strana
  • Fan
    1.8k
    ok dečki, koji je koef bio da ćemo mi prošle sezone završit prvi ispod crte sa 11 bodova prije zadnjeg kola?
    Brojeve sam bacio točno onako kako mislim. Matematički smo vjerojatno preko 95% unutra, ako ćemo gledat striktno koeficijente, al zaboravljate da je to Dinamo i da nas peh prati gdje god idemo pa vam je matematička teza promašena.
  • Crusades
    21.3k
    Dobro, u racunicu morate i uzet i da bi kinfa najrade da ostanemo jedan ispod crte pa da moze mjesec dana srat kak je neuspjesna sezona
  • ksapi
    6.8k

Matematika ne poznaje pojam peh. Upravo si potvrdio ono sto sam napisao
  • pešća
    910
    Svašta se tu može dogodit, ali lijepo je vidjet tik ispod top8 po predikacijama Genk, Ferencvaros i Zvezdu. Prolazno je to. Stuttgart bi bio navijački zanimljiv protivnik, mi njima cijeli jug oni nama recipročno, ispunili bi i jedni i drugi sve.
  • Omake
    15k
    Po kladionicama šanse za prolazak su nam 99.62%.
  • emilperska
    13.9k
    .bila otprilike 2.50. Klade zasad daju tečaj na ovo oko 100. Recimo sama dvojka na Young Boyse je kvota preko 10 (računao sam da Dinamo neće izgubiti preko tri razlike). To u suštini znači da je Dinamo 99% unutra.
    7h
    Zambatine škude

Sad sam ja unio na Supersport. 67 je tečaj na ovo sve s običnim hendikepom na Dance. Ako igramo Dance f+3, ide kvota na 140. Na Young Boyse sam stavio X2.
  • shameless86
    1.4k
    koja je mogucnost da idemo na cigane ak prodjemo dalje?
  • Pavinho
    436
    sve ovisi na kojem mjestu ce tko zavrsiti
  • criticus
    5.7k
    koja je mogucnost da idemo na cigane ak prodjemo dalje?shameless86

ili 50% ili 0.
bold
italic
underline
strike
code