• Fan
    1.8k
    Kako sad stvari stoje:

20. Dinamo 10 -2
    21. Lille 9 +2
    22. Brann 9 -1
    23. Young Boys 9 -5
    24. Celtic 8 -4
    ---------------------------
    25. Ludogorets 7 -4

Teoretski nas 5 kluba mogu proći i tada bi završili prvi ispod crte.
    Pobjedom ili remijem sigurno idemo dalje, 1/1
    Porazom...
    1. Lille - Freiburg - odgovara nam samo poraz Lillea. Freiburg je 3., osigurali su top 8 već,slijedi im Stuttgart u ligi, vjerujem da neće ić na 100% i da će Lille bar remi izvuć doma.
    2. Sturm - Brann - odgovara nam samo poraz Branna. Sturm je već ispao, svi ih šamaraju, Brann će ziher tu remi izvuć (i protiv Midtyllanda su odigrali 3-3 danas).
    3. Stuttgart - Young Boysi - odgovara nam poraz ili remi Young Boysa ako ne izgubimo preko 3:0. Stuttgart je jak doma, bore se čak možda i za top 8, al svakako za što bolji plasman, dok su Young Boysi dosta pali. Tu bi jako lagano mogo bit i poraz njihov i nama dosta.
    4. Celtic - Ultrecht - odgovara nam remi ili poraz Celtica, al Celtic će ove jadnike razbit.
    5. Ludogorets - Nica - odgovara nam remi ili poraz Ludogoretsa. Nica je u odvratnoj formi, igraju katastrofa, u raspadu su, tako da nažalost očekujem glatku pobjedu Ludogoretsa doma.

Moja procjena je da bi porazom završili 24. i prošli grupnu fazu kao zadnji iznad crte što bi nam kao protivnika (u ovom trenutku) dalo Porto ili Genk.
    Da moram neke postotke bacat, inicijalno sam napisao 80%, sad bih rekao nekih 60% da prolazimo.
  • Beowulf112
    428
    Idemo dalje!!!nemoguce da se ispreplete da ispadnemo
  • NitkoBitan
    34.7k
    Nama bod za top24, Midtyllandu za top8.

Dogovorite se pobogu, ljudi smo...
  • emilperska
    13.8k
    Iako je svih 5 opcija realno da se dese. Činjenica je da se mora desit svih 5 crnih scenarija i da mi pri tome moramo izgubit.

Da se baš svih 6 scenarija desi. Ne vjerujem..
  • Ruki93
    131
    Ne vjerujem da ce YB dobit u Stuttgartu, onaj gol u Malmou je zlata vrijedan
  • Gemišt86
    263
    Pod uvjetom da izgubimo zadnju naravno, utakmkce koje nas se ticu

Lille - Freiburg - Lilleu treba bod, sva tri znaka mi nebi bila iznenadujuca ovu tekmu

Sturm - Brann - Brannu takoder treba bod, ocekujem sva tri boda za Brann

Stuttgart - YB - YB nebi bod trebao biti dovoljan. Oni su na -5, mi smo na -2, osim ako se bas neko pomracenje uma ne dogodi u Danskoj. Takoder ne ocekujem da ce YB doci do tog boda.

Celtic - Utrecht - Treba im sva tri boda, vjerojatno ce ih i dobiti.

Ludogorets - Nice - Ludogorecu trebaju sva tri boda. Trenutacno su na -4 od nas, sa minimalnom pobjedom dolaze na -3. Ako mi minimalno izgubimo i mi smo na -3. Ne znam ko od nas prolazi u tom slucaju.
  • Markelo
    3.6k
    Od 5 naših konkurenata, 3 igraju sa protivnicima koji su već ispali, Lillea igra doma protiv Freiburga koji je skoro pa već osigurao top 8 i jedino Young Boysi igraju protiv Sttutgarta koji će lovit što bolju poziciju.

Mora se puno toga poklopit da ispadnemo ali ni parovi zadnjeg kola nisu baš idealni
  • Fan
    1.8k
    Iako je svih 5 opcija realno da se dese.emilperska
    Rekao bih da je 4 izvjesno, a Stuttgart je mislim popriličan favorit protiv Young Boysa i tu očekujem barem remi, što bi nam bilo dosta ako nam Danci ne uvale 4 komada (još nikom nisu u EL ove sezone...)
  • Gemišt86
    263
    Takoder ne znam ko bi proso izmedu nas i YB, da recimo YB izvuku bod a mi izgubimo 3 razlike u Danskoj
  • NitkoBitan
    34.7k
    U slucaju istog broja bodova i iste gol razlike sto se dalje gleda? Pada mi na pamet broj zabijenih golova i broj dobivenih zutih kartona (fair play), i u jednoj i u drugoj situaciji dobro stojimo.
  • Praskaton
    5.2k
    Ajde ajde koliko sam puta odigrao listić i mislio si ovi moraju dobit bore se za mjesto/plasman ili ovi moraju izgubit ne znači im već su ispali.

Ne nadam se puno u Danskoj,ozbiljne ekipe bi u današnjoj utakmici imale 2:2 na poluvremenu kaznile bi nas za kukavičkluk.
    Unatoč tome prolazimo.Moramo
  • Markelo
    3.6k
    Onda se gleda tko je dao više golova.
  • Dinaminjo
    1.8k

Nije nemoguce da oba zavrsimo sa 12:15 ili 13:16..

U tom slucaju valjda zuti, oni du na 14 mi na 10
  • prefontaine
    6.3k
    Što se mene tiče, najbolje da mi poklopimo Dance (stvarno imamo igrače koji to mogu) i da se ne mislimo onda šta, tko, kako i kome.
  • pešća
    908
    Pričate ovdje kao da smo već potpisali poraz u Danskoj. Itekako imamo šanse. Pobjedom bismo izbjegli nezgodnije klubove barem u prvoj fazi, remijem se ionako ne možemo popet na ljestvici zbog gol razlike, samo manje past.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet