• Fan
    1.8k
    Ovo znači da bi ti kvota na ovaj tiket...

Midtyyland - Dinamo 1

Celtic - Utrecht 1

Lille - Freiburg 1x

Ludogorec - Nice 1x

Sturm - Brann x2

Stuttgart - Young Boys 2

...bila otprilike 2.50.
    Zambatine škude

Tek sam sad vidio da si stavio 2 na Young Boyse iako sam napisao da očekujem njihov lagan poraz.
    Kužim da te raživciralo kaj sam na kraju reko da Dinamu dajem 60% jer je matematički to 99% po kalkulacijama, ali uzimam u obzir da je to Dinamo, da su sve kalkulacije pokazivale prošlu sezonu 99.99% prolaz sa 11 bodova, da imamo neku prokletu nesreću u Europi gdje sve što može ić protiv nas, ide. Tako da ću što se toga tiče bit uvijek pesimist dok sve tekme ne završe.
  • Mr Anderson
    16.8k
    koja je mogucnost da idemo na cigane ak prodjemo dalje?shameless86

Novinari jedva dočekali, nepresušna tema za skupljanje klikova svake godine, SN već izbacile članak o mogućem srazu s ciganima.
  • Zagi
    14.4k
    Jedan linija u programerskom kodu i taj susret nije moguć.
  • Fatos Beqiraj
    1k
    Najjaci su mi ovi clanci, koliko je Dinamo inkasirao ovom pobjedom. Od kad pratim dinamo iza svake europske utk taj clanak.
  • Mathiasovi Chageri
    7.3k
    Jedan linija u programerskom kodu i taj susret nije mogućZagi

Nema automatskog ždrijeba, ako upadaju u jednog od dva protivnika s kojima možemo igrati, vade se kuglice kao i svaki put. Oni su sad 11., par 11./12. igra protiv para 21./22. što znači u trenutnoj situaciji:

Crvena Zvezda/PAOK - Lille/Brann. U jednoj zdjeli su Crvena Zvezda i PAOK, u drugoj Lille i Brann, što znači da je ranije napisanih 50% u teoriji točno. Jer ili ćemo izvući jednog ili drugog.
  • Crusades
    21.3k
    Koji su datumi playoffa?
  • Chomakhidze
    250
    U slucaju prolaska, jel prva tekma vani ili doma?
  • emilperska
    13.9k
    Dinamo može završiti u teoriji između 13. i 25. mjesta ovisno o rezultatima i ishodu u Danskoj.

Zvezda između 6. i 19. mjesta. ovisno o istome. Cak i na 5. mjesto mogu u nekom suludom rasporedu.

To su baš najgluplji mogući članci.
  • Klenx
    10k
    Koji su datumi playoffa?Crusades

19.2. i 26.2.

U slucaju prolaska, jel prva tekma vani ili doma?Chomakhidze

Ekipe pozicionirane od 9-16. mjesta uzvratnu utakmicu igraju kod kuće.
  • emilperska
    13.9k
    U slucaju prolaska, jel prva tekma vani ili doma?Chomakhidze

Ovisno jesi li 9. do 16. ili 17. do 24.
  • Navijač Dinama
    11.4k
    Prolaz je puna šaka brade. Sve dalje od iduće faze je overarchive i samo bonus na sve. Uz titulu u HNL-u, prolaz dalje od prve knockout faze je po meni i više nego dobar uspijeh gledajući onda u konačnici ovu sezonu i kad uzmemo druge faktore(promjena praktički cijelog rostera(90%), uigranost, novi trener, sitne ozljede nekih prvotimaca, ždrijeb u Europi solidan-loš).
    Bonus bi također bio da i kup uzmemo uz ligu i uz ovo u Europi.

Bodove smo uzeli vjerojatno gdje smo svi i očekivali(Maccabi,FCSB i Malmo),Fener kao bonus(gledajući isključivo imena,karijere i value igrača Fenera i recimo Dinama, bodove smo tu krenuli očekivat tek kad smo vidjeli u kakvom su turci psiho kanalu i borbama u upravi i slično ).
    Boda nismo uzeli protiv ekipa koje su ipak rang-dva više iznad Dinama(zalaganje,pristup i igra je bila očajna i to je možda ono što nas je vjerojatno sve razljutilo i bio veći poraz nego sam rezultat).

Sve u svemu, za sad jako dobra sezona, gledajući rezultatski i ostalo. Ljepotom i dojmom same igre nek se bavi žiri na sinkroniziranom klizanju.

Svi bi potpisali titulu i bubam 1/4 EL, uz najlošiju igru ikad viđenu i neki divlji jedviti ispad kao protiv tipa Villareala, nego da rasturamo, a rezultati kao posljedica toga da ne idu na ruku i ne dođu.

U kontekstu, dao bi primjer prvog mandata Bjelice, igra nije bila očaravajuća na oko, ne trebamo se lagat, ali rezultat je imao i to je ono što je najvažnije od svega(bar je moje pojimanje nogometa tako).
  • Droljo
    24.4k
    Midtyyland - Dinamo 1

Celtic - Utrecht 1

Lille - Freiburg 1x

Ludogorec - Nice 1x

Sturm - Brann x2

Stuttgart - Young Boys 2
    Zambatine škude

Ja ću to odigrat za 20 eura. Rezultat znamo
  • Xpert1992
    367

Slazem se. To se mora odigrat, cisto da osiguramo dinamu prolaz dalje. Sto nas vise odigra to, postotak za prolaz raste sa 99.62 na 100%, cista matematika. :up: :grin:
  • Fan
    1.8k
    samo promijeni Ludogorec u 1 jer nam x odgovara he he
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention