• Omake
    15k
    bio je graf jutros. Teško je reći kako će se statistika prenijeti. Sergi je bio baš ugodno iznenađenje jer je u HNLu 90% onoga što je bio lani u 3. Španjolskoj ligi. Dani je i u trećoj i u četvrtoj bio jako agresivan dribler. Obe sezone preko deset pokušaja. Ove je na 12.5 sa dobrim postotkom. Prosječno HNL krilo je na tri i pol. Sumnjam da će u HNLu biti na deset pokušaja sa dobrim postotkom. To su u zadnjih desetak godina samo uspjeli Kaneko, Grezda i mladi Pjaca u Dinamu. Meni se sviđa, ne koliko mi se sviđao Vergili. Lijepo bi bilo da dođe, i kroz par sezona bude jedan od najboljih driblera i asistenata koje je liga vidjela u zadnjih desetak godina.
  • Mihaljević
    14.2k
    barcelona-spain-dani-rodriguez-of-fc-barcelona-atletic-controls-the-ball-during-the-segunda.jpg?s=612x612&w=0&k=20&c=axkR_iLSJEAlfv9zbQi9cr5TZVQCvBrlwk3XIVqlVSc=
    Dečki nije da pretjerujem, ali mali je zver
  • Orc123
    14.7k

Ovakvog igraca bi da je iz hnl vec trazili 5+ mil eura....kao za nas....
  • CastAway1986
    5k
    Opet cu ponovit , Dani je sigurno jedan od boljih iz La Masije trenutno..Mali ako dođe u Dinamo kladim se da ce biti jako dobar !

S druge strane nemojte svakog igraca analizirati i davati ocjenu na osnovu grafa (graf je na osnovu nastupa iz Barce B) , jer da su ti grafovi najbitnija stavka onda bi velikani uzeli Štefulja iz Gyora na osnovu statistickih podataka..Ili mozda da ga mi vratimo?
  • vjeko1701
    22.2k
    Slika na Google rezultatu djeluje obecavajuce :grin:

Odlican deal ako ga zgotovimo!
    Pacho

Ako može Sergi bez kuka, može i Dani bez ramena.
  • Davieboy86
    1.1k
    Nitko nije spomenuo ili ja barem nisam vidio i zadnjih x stranica totalne psihoze pojedinih forumasa ali jel mislite da je Dani pricao sa Daniem? :lol:
  • jakov1
    1.4k
    Od sada će svi koji tu dođu da iznesu besmislene laži dobijati na prvu trajni ban.marcio amoroso

Captain America je na trajnom banu odavno tako da vam je velik propust da je 10 mjeseci potpaljivao s drugog profila, srecom pa vise nije mogao izdrzat.
  • rokikaciga
    9.6k
    Sigurno. Mozda i sa Sergijem jer su generacija.
  • Sava Krpa
    761
    jos ove "sastojke" dati u ruke pravom kuharu! Koje bi to jelo bilo!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.