• Omake
    21.6k
    bio je graf jutros. Teško je reći kako će se statistika prenijeti. Sergi je bio baš ugodno iznenađenje jer je u HNLu 90% onoga što je bio lani u 3. Španjolskoj ligi. Dani je i u trećoj i u četvrtoj bio jako agresivan dribler. Obe sezone preko deset pokušaja. Ove je na 12.5 sa dobrim postotkom. Prosječno HNL krilo je na tri i pol. Sumnjam da će u HNLu biti na deset pokušaja sa dobrim postotkom. To su u zadnjih desetak godina samo uspjeli Kaneko, Grezda i mladi Pjaca u Dinamu. Meni se sviđa, ne koliko mi se sviđao Vergili. Lijepo bi bilo da dođe, i kroz par sezona bude jedan od najboljih driblera i asistenata koje je liga vidjela u zadnjih desetak godina.
  • Mihaljević
    15.2k
    barcelona-spain-dani-rodriguez-of-fc-barcelona-atletic-controls-the-ball-during-the-segunda.jpg?s=612x612&w=0&k=20&c=axkR_iLSJEAlfv9zbQi9cr5TZVQCvBrlwk3XIVqlVSc=
    Dečki nije da pretjerujem, ali mali je zver
  • Orc123
    17.4k

Ovakvog igraca bi da je iz hnl vec trazili 5+ mil eura....kao za nas....
  • CastAway1986
    6.7k
    Opet cu ponovit , Dani je sigurno jedan od boljih iz La Masije trenutno..Mali ako dođe u Dinamo kladim se da ce biti jako dobar !

S druge strane nemojte svakog igraca analizirati i davati ocjenu na osnovu grafa (graf je na osnovu nastupa iz Barce B) , jer da su ti grafovi najbitnija stavka onda bi velikani uzeli Štefulja iz Gyora na osnovu statistickih podataka..Ili mozda da ga mi vratimo?
  • vjeko1701
    29.9k
    Slika na Google rezultatu djeluje obecavajuce :grin:

Odlican deal ako ga zgotovimo!
    — Pacho

Ako može Sergi bez kuka, može i Dani bez ramena.
  • Davieboy86
    1.5k
    Nitko nije spomenuo ili ja barem nisam vidio i zadnjih x stranica totalne psihoze pojedinih forumasa ali jel mislite da je Dani pricao sa Daniem? :lol:
  • jakov1
    1.7k
    Od sada će svi koji tu dođu da iznesu besmislene laži dobijati na prvu trajni ban. — marcio amoroso

Captain America je na trajnom banu odavno tako da vam je velik propust da je 10 mjeseci potpaljivao s drugog profila, srecom pa vise nije mogao izdrzat.
  • rokikaciga
    18.6k
    Sigurno. Mozda i sa Sergijem jer su generacija.
  • Sava Krpa
    1.1k
    jos ove "sastojke" dati u ruke pravom kuharu! Koje bi to jelo bilo!!
  • NoSkillan
    631
    ako propadne ovo sa Livijem za golmana dovest Pandura iz Hulla. Jakirovicu poslati Nevistica i 2 mil eura hahaha
  • Maki2
    1.2k
    Nece oni sigurno prodavat dok im ne prode transfer ban jer mu nece moc nac zamjenu
  • mlkaskic
    502
    Ma doći će nam Livi, Fener je u jako lošoj poziciji trenutno. Feneru je njegov ugovor preskup, ne može više ni sjediti na klupi i igrač samo hoće u Dinamo. Pa di bi trebao završiti? Još malo više od tjedan dana i više ni ne može Fener probati da ga prodaje u lige petice.
  • Masto
    2.5k
    Nista zatrpat im društvene mreže porukom
    Livakovic'i bize geri verin
    I to je to
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Također, Turska ima pravilo za maksimum 14 stranaca, a Fener već ima 15 u rosteru uz 6 stranaca koji su posuđeni. Ujedno 4 golmana. Oni se Livija moraju rješit svakako prije ili kasnije, a 1.kad se zatvore lige petice mi ćemo ostat jedini u igri i suludo bi bilo da nam ga ne puste. Korak koji mene muči je da on nije prekinuo posudbu u Gironi, što se tu čeka?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.