• NB86
    17.4k

Mozda i je klasu bolji, mozda topic postane klasu bolji, imas jos stojkovica i lisicu od kojih rodriguez zasad nije klasu bolji, onda prodaj jednog od te dvojice i stani iza odluke nemam s tim problema; ovako izgleda kao samo trpanje kadra di cemo opet doc do 40 igraca i trosenje prevelikog novca da bi nastavili bit ispodprosjecni i nastavak ozbiljnog lutanja u sportskom sektoru, ja nemam problem da netko u klubu odluci stojkovic nije taj prodaj ga i dovede nekog tko je "taj", ali trenutno nimalo ne izgleda da postoji ideja, sve ce bit jasnije na kraju sezone naravno al da dovođenje rodrigueza izgleda u ovom trenu ko posao bez mane, ne izgleda
  • emilperska
    13.8k
    Ne znam da li je mali odmah klasa. Pošto igra za Barcu B više sam sklon vjerovati da je potencijal i solidna rotacija nego momentalni upgrade i klasa. To je na temelju utakmica 4.španjolske lige gdje igra Barca B teško reći. Čak i jednom Bobanu i Capellasu. Capellas je već više godina izvan tog sustava. Sumnjam da ga je gledao na dnevnoj razini da odmah može znati koliko je i da li je bolji od Topića. Može biti flop, može biti top.
    Pokazatelji kao to da ima nastupe za U21 i da je povremeno prikljucen A ekipi idu mu prilog i mislim da bi trebao biti upgrade, ali to je sve nagađanje.

Ipak, to su sve razlozi koji nam govore da je neka opcija otkupa muss. Ili lošija varijanta da nas Barca plaća za svaku minutu koju odigra + da imamo neke buduće naknade.
  • Omake
    15k
    Dani bez problema može igrati i lijevo klasično krilo. Možda njegov dolazak znači odlazak još jednog Barina štićenika. Dani, Stojke, Zajc Lisica, Beljo kombinacija je jako dinamična i vertikalna.
  • Fatos Beqiraj
    984
    Sad nakon domingueza povecala se ocekivanjs od igraca iz Barce.
  • Orc123
    14.6k
    Ne moras biti ekspert da vidis da je mali klasa...tehnicki je strasan, driblinzi su mu sigurno da razini iznad nase lige , prikljucen 1. Ekipi, nesto slicno ko Sergi koji je odmah pokazao da je klasa....sigueno ima prostora za napredak ali decko je klasa za prvih 11 to je sigurno.
  • The Undertaker
    9.5k
    dovodiš ga taman da si za tu poziciju kupio igrača 3 dana prije.criticus

Dobro, još može proći da ga kupuješ ali samo posudba? Znači, nešto si obećao (minute), ako ga eventualno želiš kupiti onda mu moraš dati utakmica da bi vidio što može što automatski znači da si proglasio sva naša desna krila neperspektivnim.
  • Dragon1Warrior123
    4.9k
    Nadam se da svi ovi transferi Barcinih igrača znace još jedan dolazak na ljeto... Xavi welcome home! :rofl:
  • CastAway1986
    5k
    Koliko je dobar vidjet cemo ako i kad dođe, da je veliki potencijal naravno da jest..Dolazi iz jednog od najvecih klubova na svijetu ,kluba sa najboljom akademijom .Osvojio je U19 Euro sa reprezentacijom 2024 znaci ne tako davno ,bio je u najboljih 11 prvenstva igrajuci na poziciji lijevog krilnog napadaca..Debitirao kod Flicka al se u prvom nastupu ozlijedio a vjerojatno bi dobio jos prilika..Po meni ako se ostvari uz uvjet da je posudba uz moguci otkup bio bi to top transfer..

Prvi sam kritizirao Capellasa zbog Tabinasa ali je covjek itekako pogodio sa Sergijem,pa pobogu gdje mozemo naci stopera za te novce a vjerujem da ce nam se visestruko isplatiti..Slicna prica bi mogla biti s Danijem ..Inace u najboljih 11 U19 Eura s njim su bila jos 3 španjolca , Iker Bravo je clan Las Palmasa i vrijedi 5M , Gasiorowski je clan PSV-a te vrijedi 15 M i Gerard Hernandez igra za katarski Al Arabi..
  • rakurs
    2.4k
    Više novinara je reklo da ga se htjelo dovesti još na početku prijelaznog roka, i to u trajnom transferu, ali je Barcelona u zadnji trenutak to zaustavila jer je mali krenuo ubijati u Barci B.

Španjolac koji je donio vijest kaže da bi postojala opcija otkupa na ljeto tako da mi nije jasno zašto su neki od vas uvjereni da nema šanse da ga zadržimo i nakon ljeta?
  • Orc123
    14.6k
    da citas vidio bi grafove od @Omake, ali si zauzet destrukcijom svega i svacega. Inace moras biti ekstra veliki strucnjak da vidis kakav je mali talent. . .

I ja volim tvoju pljuvacinu isto svaki drugi dan po svemu i svacemu. Iznimno si konstruktivan i optimistican od kad je DP usao u Dinamo.
  • Fatos Beqiraj
    984
    Sta ce nam Xavi pored Kove.

Jedva cekam kraj sezone pa da Kova sa duplom krunom i dobrim rezultatom u EL izadje na trg ko Don Carlo, sa kubankom u ustima i suncanim naocalama
  • emilperska
    13.8k
    Iznimno si konstruktivan i optimistican od kad je DP usao u Dinamo.Orc123

Neću komentirat postove o DP. Nemoj da ti krenem čupat postove prije 2024. i opće pojave DPa. Nisi mi baš demokrat bio..

Ok ima grafova..

A rađeni su onda što na temelju nastupa i 4.rangu španjolske i Uefa Youth lige? Zanima me najozbiljnije kako se napravi usporedba tog dečka s Lisicom i Bakrarom koji imaji 100+ u HNLu. Kako se to iznevelira ta razlika u rangovima natjecanja?

Napisao sam gore. Mislim da ovaj ima preduvjete da bude dobar i da ako ima otkupa je vjv ok deal za nas, ali ne razumijem ni to svršavanje na igrača Barce B koji ima 21 godinu i 1 nastup za 1. ekipu da će bit momentalna klasa. Mozda bude, mozda ne bude. Ali to da je ono sigurno odmah igrac za 11 i momentalna klasa je po meni bullshit. To je lutrija.
  • Zagi
    14.3k
    Zakaj bi netko za igrača koji ima 20 godina napisao da ima 21?
    Malo poštelati da narativ udara jače?

Propadne ti cijeli post na takvim glupostima.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.