• Fatos Beqiraj
    2.2k
    pa uremovic kad je dolazio ima je navodno ponudu dinama, koja nije ni blizu hajdukove al u crnim parama. Takva je prica
  • Filip85
    1.3k
    Mislim da je Štorija rekao u svojem oproštajnom videu o Uremoviću, da je on dao riječ Hajduku, a Dinamo se tek kasnije uključio u utrku i da nije želio pogaziti obećanje....
  • Fatos Beqiraj
    2.2k
    ne znam ja sam tako cuo, sad jel istina ili nije ne mogu garantirat.
  • krvaveoči
    73
    neznam zakaj si ubacio Mikica u priču tu,decko igra ne buni se,po pričama se maknuo od ovog telembusa. Pokazao je da može. Pavic isto,otišao je kao backbuy,jer je bio svjestan da nije tu u ovom trenutku dovoljno kvalitetan.
    Jedino je Jakir od ovo troje napravio frku.
  • Thor
    2.7k
    ma naveo sam njih samo kao nabrajanje opcenito podrazumijevajuci sve takve buduce.
  • NORTE
    24.6k
    Tko nije siguran ide li na FCSB taj stvarno nije normalan!

Važna europska pobjeda i brutalna euforija na tribinama.

Zato ne dvoumi se, niti dvije sekunde!
  • Dino
    5.4k
    "Nakon potpisa dobio sam torbu punu para, sve što sam tražio. Nisam znao kud s time, nisam smio toliko novca držati kući, a nisam ih smio niti staviti u banku jer je to bio veći novac od maksimalne cifre koja se u to vrijeme smjela isplatiti za prelazak igrača.
    Obratio sam se predsjedniku Hajduka Josipu Grubeliću koji mi je rekao da ima rješenje ako ja imam povjerenja u njega. Pristao sam, nije zapravo ni bilo drugog izbora. Otišli smo u njegovu kuću na Mejama gdje je u dnevnom boravku skinuo sliku sa zida i stavio novac u sef.
    Rekao mi je da je on vojno lice i da policija nema pravo upadati u njegov sef. Novac je bio kod njega, a on bi mi ga donosio kad god mi je nešto zatrebalo."
    Sajla

Prijedlog - da se ponovno otvori tema "Nismo isti" u koju bi se upisivale samo ovakve "zgode" i da je pritom zabranjeno komentiranje
  • MojZagreb
    191
    Na današnji den 2015 (21.1), vumrl je Kemal Monteno.
    Rojeni Sarajlija, velki navijač/kibic Dinama. Imal je i naš Zagreb fejst rad v
    kteri se preselil nakon rata 1995.
    Vsi Dinamovci ga znamo po super popveki "Dinamo" no i vse druge popevke su mu bile
    hit.

Rekel je v jednom od zadnjih intervjuev : "Pjesme su moj život. Kroz njih sam ispričao sve
    svoje ljubavi, sve tuge i radosti. Nikada nisam pisao da bih postao slavan, već zato što
    drugačije nisam znao živjeti."

• Thor
    2.7k
    @emilperska kolko joooos moramo cekat do tekmeeee? :cool: :love:
  • emilperska
    16.2k

Još 1 dan do fake Steaue..

Idemo po to jebeno proljeće!
  • Thor
    2.7k
    hvala ti :love: ajmooooooo :strong:
  • NerminB
    1.5k
    Dobro jutro plavi puce, danas gazimo ove debile ko hladan potok.

DZIS
  • Fan
    2.3k
    kolko još?
  • Davieboy86
    1.4k
    Ajmo Plavi!!! Gazi male ganci!!!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.