• Fatos Beqiraj
    959
    pa uremovic kad je dolazio ima je navodno ponudu dinama, koja nije ni blizu hajdukove al u crnim parama. Takva je prica
  • Filip85
    1.3k
    Mislim da je Štorija rekao u svojem oproštajnom videu o Uremoviću, da je on dao riječ Hajduku, a Dinamo se tek kasnije uključio u utrku i da nije želio pogaziti obećanje....
  • Fatos Beqiraj
    959
    ne znam ja sam tako cuo, sad jel istina ili nije ne mogu garantirat.
  • krvaveoči
    36
    neznam zakaj si ubacio Mikica u priču tu,decko igra ne buni se,po pričama se maknuo od ovog telembusa. Pokazao je da može. Pavic isto,otišao je kao backbuy,jer je bio svjestan da nije tu u ovom trenutku dovoljno kvalitetan.
    Jedino je Jakir od ovo troje napravio frku.
  • Thor
    1.8k
    ma naveo sam njih samo kao nabrajanje opcenito podrazumijevajuci sve takve buduce.
  • NORTE
    22k
    Tko nije siguran ide li na FCSB taj stvarno nije normalan!

Važna europska pobjeda i brutalna euforija na tribinama.

Zato ne dvoumi se, niti dvije sekunde!
  • Dino
    5k
    "Nakon potpisa dobio sam torbu punu para, sve što sam tražio. Nisam znao kud s time, nisam smio toliko novca držati kući, a nisam ih smio niti staviti u banku jer je to bio veći novac od maksimalne cifre koja se u to vrijeme smjela isplatiti za prelazak igrača.
    Obratio sam se predsjedniku Hajduka Josipu Grubeliću koji mi je rekao da ima rješenje ako ja imam povjerenja u njega. Pristao sam, nije zapravo ni bilo drugog izbora. Otišli smo u njegovu kuću na Mejama gdje je u dnevnom boravku skinuo sliku sa zida i stavio novac u sef.
    Rekao mi je da je on vojno lice i da policija nema pravo upadati u njegov sef. Novac je bio kod njega, a on bi mi ga donosio kad god mi je nešto zatrebalo."
    Sajla

Prijedlog - da se ponovno otvori tema "Nismo isti" u koju bi se upisivale samo ovakve "zgode" i da je pritom zabranjeno komentiranje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet