• skener
    7k
    Samo malo strpljenja i kroz dan/dva očekujem da će nas sveznajući insajderi i novinari uvjeravati da je zapravo mali Jakir tražio posudbu, ali je Boban to odbio jer jedini cilj mu je uništiti domaće igrače
  • Krizy
    65.4k
    Ali dozvoliti si da te jebe 17 godisnji klinac je previse, pa taman da je reinkarnacija Neste, Costacurte i Baresija u jednom.Jurki

A kako to?
    Dinamo je s Jakirovićem ostvario peti najveći transfer u povijesti za igrača mlađeg od 19 godina.
    Neka ide.
  • Crni86
    19.2k
    ne znam zakaj ti mene tu sad citiras i kakve veze ja imam sa tim clankom.

Nit sam napiso sta je trazio ili sta nije. Osvrnuo sam se na kolegin upis da se mogo sjetit sam preslozit posudbu i da je bilo takvih slucajeva. I iznio sam svoje misljenje da kada igrac dolazi s prijedlogom pred klub znaci da je klub vec potecijalno pogrijesio jer se oni toga nisu sjetili - prihvacanjem te ideje tek priznajes da si pogrijesio…

Ne trebaju nama igraci i menazderi predlagat sta da radimo. Moj komentar je opcenit, nebitan za jakira.
  • Guinness
    3.2k
    Samo malo strpljenja i kroz dan/dva očekujem da će nas sveznajući insajderi i novinari uvjeravati da je zapravo mali Jakir tražio posudbu, ali je Boban to odbio jer jedini cilj mu je uništiti domaće igračeskener

Ajde sreća u nesreći šta je odmalena od tate slušao priče o mega-Interu pa je imao posteljinu i snove zaigrati jednog dana za Inter.
    To objašnjava i odličnih 10 minuta protiv Milana na Maksimiru, posebna je to razina rivalstva koju mi nemožemo razumjeti.
  • Bosskovitz
    20k
    Moram priznati da me stari Jakirović dosta razočarao ako ispadne da je sve ovo istina. Pisalo se po novinama o nekom interesu Salzburga i Stuttgarta, no od nekoga tko je toliko u nogometu bih očekivao mudriju odluku od slanja svog djeteta u Italiju. Ok, hoćeš malog svom silom izvući iz Dinama, jbg, ali Italija je baš groblje talenata.
  • Jos-Optimus
    9k
    kog sam i sam veličao na početku mandata.antecacic

Ajme, znači, čak si ga i velebni ti veličao. Uh, to je onda dubina, nije ni Boban svjestan razočaranja i tektonskih udaraca na zajednicu koja živi od tvojih promišljanja.

Mali je odlučio otići i neka je, široko mu polje i nas više ne zanima. Glumite neke Dinamovce, a opravdate svaki potez kontra kluba. Evo, svi su zločesti i nesposobni, a jadni mali Jakir i njegov tatica su dušu dali Dinamu, ma krvi bi nam dali da mogu. Jbt koliko patetike danas.
  • Krizy
    65.4k
    A kaje s Tabinasom zakaj ne trenira s ekipom?
    Igrao je zadnjih par kola..nije valjda opet skakao kroz prozor?
    krvaveoči

Nakon što je Dinamo Tabinasu pronašao stan bez balkona uz prozore s rešetkama, napokon je dobio i dopuštenje za dolazak na treninge.
    G_HnPP8WMAA87U-?format=jpg&name=large
  • Jos-Optimus
    9k
    nadam se da mu ne prijeti deložacija, obavezno provjeriti sa svim prinovama
  • krvaveoči
    36
    hvala na obavijesti,ako se nizanje krugova i može zvati treningom.
  • Jos-Optimus
    9k
    ti bi trebao izdati knjigu mudrosti, kompletna će biti objavljena na Zoni (u Shit of the day)
  • krvaveoči
    36
    oces mi bit nakladnik?
  • Filip85
    1.3k
    starci na umoru priznaju kako su im jugo-oficiri na čelu hajduka davali torbe s novcima koje nisu mogli nositi u banku jer su cifre bile iznad dozvoljenihSajla

To za ozbiljno ili ?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube