fakin
U posljednjih pet godina studenti pravnih fakulteta u Zagrebu, Splitu, Osijeku i Rijeci značajno su promijenili svoje stavove prema migrantima, azilantima i stranim radnicima. U odnosu na 2019. godinu, kada je svaki četvrti student govorio da bi rado za prijatelja imao Nepalca ili Indijca, taj se broj sada prepolovio, a svaki osmi bi im boravak u Hrvatskoj dopustio tek kao posjetiteljima. Stavovi su još oštriji prema migrantima, manje od deset posto njih želi migranta za bračnog druga, prijatelja ili susjeda, a svaki deseti student najradije bi ih sve izbacio iz zemlje.
Kujtim Shalla
puxigadjurdja
Pacho
počela je i generacija Z lagano mijenjati mišljenje nakon što su vidjeli kako to izgleda u praksi... — fakin
Tvrdica McTvrdi
Dinamosaur
Vjerujete mi da je generacija Z — Goncalo Santos
Droljo
Sajla
Sad je bila najava tekme na hr2 (radio) i pustili su isječak iz pjesme. Naježio sam se. Zvuči kao ivo robić ali nisam siguran. Neam pojma koja je to pjesma. Tekst ide ovako:
'dinamo dinamo vjeran drug bit ću uvijek tvoj ja, a taj znak što na grudima mi ponosno sja nek tebi polet da. za plave, za plave....' — Droljo
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.