• rakurs
    2.4k
    Sigurno je samo da neće ostati u Gironi s obzirom da bi to 100% značilo neigranje do SP s obzirom da su ovi ter Stegenu garantirali (ovaj puta valjda napismeno :rofl:) da će biti prvi golman.

Ja to gledam na način da će Turci čekati do kraja roka ako naiđe neka dobra ponuda i tek onda ga pustit ako ostanu bez ičega. Iako mi dvije stvari nisu jasne. Prvo, valjda su i sami svjesni da je Livakoviću opcija samo Dinamo, a drugo mi je nejasno kako smo od posudbe s opcijom otkupa za 3-4 milje stigli do situacije u kojoj se čeka da oni raskinu ugovor s Livijem bez odštete, tako 'zarade' na njegovoj visokoj plaći, a on u Dinamo dođe besplatno... Vjerujem da bi se ovo prvo brzo realiziralo, a ako sad ciljamo na njegov besplatan dolazak mogli bi izvisiti...
  • vlatkomarkovic
    2.9k
    Zanimljivo mi je ovdje gledati iste neke ljude koji misle da je top sto je Pavić otišao i sto ćemo za njega dobiti postotak, ako uspije i želimo da uspije da zaradimo, a za Jakira žele da propadne iako i tu imamo postotak…. Mislim ja se slažem da je ovo za Pavica relativno dobar deal na obostranu korist, ali mislim da je i za Jakira isto…
  • Droljo
    24.3k
    Vjerujem da bi se ovo prvo brzo realiziralo, a ako sad ciljamo na njegov besplatan dolazak mogli bi izvisiti...rakurs

Zašto? Tako je Zajc došao i zato je dugo trajalo...
  • rakurs
    2.4k
    Zajc je imao godinu dana ugovora još, Turci su bili svjesni da ne mogu ništa na njemu zaraditi, a ni interesa nije bilo baš. Ovo je ipak malo drugačija priča.
  • Jurki
    21.9k
    nitko ne zeli da Jakir propadne.
    Vec se govori kako je Inter i Italija losa tj najgora opcija za nastavak karijere neafirmiranog i tako mladog igraca.
    S obzirom na renome kluba i konkurenciju u koju ide, šanse da uspije su male do nikakve.
    Takvi klubovi svake godine kupuju na kamione igraca i ne interesira ih projekt ili razvoj. To je nemilosrdan žrvanj gdje se nikoga ne čeka.
    Ili jesi ili nisi.
    I onda kad netko ispliva, prica se o fantasticnom skautingu tog kluba, a to kaj su pored tog igraca koji uspije, upropastili jos more igraca nikome nista.
    Vec ako je bas toliko zapeo za odlazak, bolja opcija je Salzburg.
  • Ruki93
    130
    I Genoa je dovela novog golmana tako da ta opcija isto otpada
  • Ludovic IX
    10.3k
    bas to. Dobit igrača za prvi sastav dinama za 1,2 milje (uračunatim ovih 400k) ili pustiti da propadne ili da mu istekne ugovor - i nije neki izbor

Apsolutno za takve dealove - skoro pa isti deal za plaćanjem klubu u kojem je igrac na posudbi za igranje
  • Dinamo-SB
    997
    Ako je istina da smo dobili 400k, imamo pravo reotkupa za 1.6mil u roku 2 godine(jako bitno) i ako jos imamo 20 posto od iduce prodaje je po meni cist OK posao. Win-win situacija za sve 3 strane i Pavica i Dinamo i Rijeku.
  • DiddyGuela
    5.3k
    Meni ovaj transfer Pavića ima smisla kako god okrenes. Realno nije on nekakav wow igrac, mislim da nije nikoga odusevio u ono malo vremena sto je dobio kod nas. Nakon toga je imao ozbiljniju ozljedu pa posudbu u drugoj ligi. Nisam ga pratio ali vjerujem da je bio dobar ako ga je Rijeka odlucila uzeti. Nadam se da ce se brzo nametnuti u Rijeci i izboriti svoj povratak u Dinamo. Mislim da je ovo dobro za sve, igrac ce dobiti vrijeme za razvoj a mi smo ga prakticki parkirali u Rijeku uz mogucnost povratka ako bude dobar.
  • Fan
    1.8k
    Nije loš deal za Pavića.
    Jedinu manu vidim u tome da, ako eksplodira, se ne bi htio vratiti u Dinamo.
    Tu je pitanje bi li ga mi mogli svejedno otkupiti i proslijediti dalje (recimo da bude ponuda za 3m eura, da ga mi otkupimo za 1.6 i odmah prodamo za 3) ili on može odbiti da se vrati kod nas i direktno iz Rijeke prijeći negdje drugdje...
  • mali M
    9.4k
    Ne mora Jakir biti novi Gvardiol, može biti novi Franjić,
    ne mora Pavić biti Sucic, može biti novi Moro,
    ne mora Šepić biti novi Sosa, može biti novi Goda
    ne mora Vrba biti novi Olmo, može biti novi Gojak
    Sesvećanin

tako je, ne moraju. ali tu sad dolazimo do dva zaključka. prvi je da znači ne pričamo o top klasi talenata kako se potencira u novinama i nekih paničara tu na forumu,
    a drugi je da je Franjić igrao u Dinamu II bez pogovora, Moro je igrao u Dinamu II bez pogovora, Goda ruku na srce nije ta klasa koju želimo u Dinamu, on se probio radom kroz druge sredine, a Gojak isto igrao u Dinamu II kad je došao.
    A da se razumijemo, i Sučić i Sosa i Olmo su prošli Dinamo II!! jel kužiš o čemu pričam?

I sad tu dolazimo do toga kad pričamo o strpljenju mladih igrača.. Današnjim klincima je ispod časti posudba ili Dinamo II i rađe biraju odlaske nego da odrade normalnu stepenicu u karijeri skoro svakog vrhunskog ili top igrača..

nitko ne zeli da Jakir propadne.Jurki

đabe ti ponavljaš što je rečeno tu već sto puta kad će zbog nedostatka argumenata opet se ponavljati kako se želi da naši klinci propadnu..
  • vlatkomarkovic
    2.9k
    nitko ne zeli da Jakir propadneJurki

Ima ih… Ne kažem da ti želiš, ali ima ih, listaj postove

Ovo ostalo o čemu pišeš ima logike, ali ono, mi smo dobili jako dobre uvjete od Intera, ako je ovo istina i lovu + bonuse + postotak, a ja vjerujem da će mali samo na temelju dosadašnjeg CVa + Inter negdje biti uvaljen barem za neku pinkicu koja će nama kapnuti isto… E sad jel bi bilo bolje da smo ga prodali negdje drugdje ili nešto 10-to to se da raspravljati… ali po meni ovo nije los deal….

A ja sam se samo osvrnuo na ove neke kolege koji žele sve najgore malom, a istovremeno objašnjavaju kak žele sve najbolje da se dogodi s Pavićem, kojem se isto može predbaciti da je mogao čekati svoju priliku itd…. Ja im svima u kojima imamo postotak želim sve najbolje jer je to kasnije lova nama….
  • Pacho
    13k

Jel se radi o postotku buduce prodaje ili postotku profita? Cini mi se da je ovo drugo ucestalije.
  • njurci10
    352
    jedna razlika je to da Pavica ako se pokaže vrhunski mozes vratiti uz buyback i na kraju ispadne da ti je rijeka razvijala igrača.
    Ili ga samo vratiti i prodati ga dalje za vise kako god okrenes pozitivan deal
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.