• LA BOMBA
    796
    Villarreal je privatni klub i vlasnik svog stadiona. Nije da se zalažem da imaju toliko stranaca ali barem ih ne financira država.

Imaš u Španjolskoj mnogo klubova koji razvijaju svoje igrače, pogledaj Espanyol, vrlo malo stranaca.

https://www.transfermarkt.com/rcd-espanyol-barcelona/startseite/verein/714
  • LA BOMBA
    796
    A dio koje države je Grad Zagreb? To je novac hrvatskih građana.
  • njurci10
    346
    Nekad je bilo zanimljivo citati ovdje, sad sve sto mozes vidjeti su troleri i negativci.
    Ili još gora sorta negativci troleri.
  • Krizy
    65.5k
    Koje to strance River ima u juniorima, o ćemo ti pričaš? Možda koji igrač iz neke druge JA zemlje.LA BOMBA

E sad je stvarno dosta.
    Onda je Dinamo po ovome u ovoj sezoni od stranaca koristio samo dva Alžirca, ostali su iz drugih europskih država pa nisu stranci.
  • LA BOMBA
    796
    Dinamo ima dovoljno novca, trofeja i povijesnog renomeja da bi mogao gurati mlade hrvatske igrače.

Ako se ne bude toga dovoljno naglašavalo završit će Dinamo kao Olimpija ili Maribor gdje uskoro nemaš više slovenskih igrača koji igraju.

To se može vrlo brzo dogoditi, 2, 3 prelazna roka i možeš sasvim izgubiti identitet.
  • Crni86
    19.2k
    Tu je bila rasprava danas da li se igracu kad dolazi komunicira u kojem statusu dolazi. Na tu temu upravo sam vidio Maneov intervju s Ferdinandom gdje je prepricavao kako ga je Klopp zvao da dode u lpool i da mu je reko da ce igrat svaku utakmicu.
  • Sbkbbb
    462
    kakav identitet? O cemu ti pricas? Pa nije vrime Yu da igraju sve domaci zbog zabrana, danas balavci sa 18 godina misle da su uhvatili Boga za bradu ako su odigrali 2 dobre utakmice i juniorima i odlaze vani. Sta mislis da bi Jakir sina ostavio tu da je odigrao 10 utakmica u ovoj polusezoni. Nogomet se prominia skroz u zadnjih 15 godina.
    Drazi mi je Perez Vinlof kojeg si spomenia nego 10 Jakoriovica i svakojakih pizdeka koji su otisli. Neka im je sa sricom l, a vecina ih zali za Dinamom.
  • Ace Rimmer
    79

1. Prijetnje sam napisao pod navodnicima. Razumiješ koncept navodnika? Ako ne razumiješ, mogu ti objasniti. Međutim, netko tko otvoreno napadne klub i kaže kako nema viziju niti plan razvijanja mladih je amnestiran od tvoje kritike jer je donio titulu? Jel ti navijaš za Jakirovića ili za Dinamo. Ako hoćeš, mogu ti izvući izjave, samo reci da li je normalno tako nešto izjaviti, a onda ti sin ode u klub i sredinu gdje će minute još teže vidjeti kao i optimalan razvoj.

2. Šta se tiče Bare, zašto pišeš kao da jedno isključuje drugo. Ako mi se ne sviđa šta je Sergej rekao o Dinamu, optužio Dinamo za jednu stvar, a onda odveli mu sina u još goru stvar, znači da ja podržavam Baru? Nećeš taj post naći, ali zato me i ne kvotaj, nego svoja proizvoljna tumačenja i borbe protiv imaginarnih neprijatelja ostavi za sebe, mene pusti na miru. Ako si protiv Sergeja i njegovih izjava, te ti je čudnovat odlazak sina tamo gdje je otišao, onda si za Baru ili obratno? Kakve su to vratolomije? Glupo je uopće i braniti se od ovoga. Ako nije upućeno meni, onda nemoj mene kvotati.

3. Ako Jakir može pljucnuti po klubu, posebno u zadnjih mjesec dana kada je dao gasa. Ako on može iznositi pikanterije i prljavo rublje javno kako bi svi čuli, e onda mogu i ja napisati svoje mišljenje o njemu. Čak sam bio i prilično suzdržan i stoga ne znam zašto si se propeo na zadnje noge. Imam pravo i iskoristiti ću to pravo, pogotovo za bivšeg trenera koji u zadnjih mjesec dana ne propušta priliku pljunut na Dinamo. Ako ti i treba, mogu ti i za to ostaviti linkove.

4. I za kraj, kako bi ti rekao, tko si ti da ikome govoriš šta može, ne može, smije ili ne smije jer je navodno dva puta bio na Maksimiru? Otkud ti znaš koliko je tko puta bio na Maksimiru. Hoćemo li stavljati generalije ovdje pa da znamo svi s kime pričamo? Možda ja imam 100 gostovanja više od tebe? Možda nemam niti jednu utakmicu na Maksimiru, ali živim na Novom Zelandu i gledao sam ga pet puta u životu, ali i volim taj klub kao i ti kojem treba 19min pješke do stadiona.
  • Davieboy86
    1.1k
    Balkan Dildo jesi to ti? Stakoru!
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.