• rakurs
    2.4k
    Sigurno je samo da neće ostati u Gironi s obzirom da bi to 100% značilo neigranje do SP s obzirom da su ovi ter Stegenu garantirali (ovaj puta valjda napismeno :rofl:) da će biti prvi golman.

Ja to gledam na način da će Turci čekati do kraja roka ako naiđe neka dobra ponuda i tek onda ga pustit ako ostanu bez ičega. Iako mi dvije stvari nisu jasne. Prvo, valjda su i sami svjesni da je Livakoviću opcija samo Dinamo, a drugo mi je nejasno kako smo od posudbe s opcijom otkupa za 3-4 milje stigli do situacije u kojoj se čeka da oni raskinu ugovor s Livijem bez odštete, tako 'zarade' na njegovoj visokoj plaći, a on u Dinamo dođe besplatno... Vjerujem da bi se ovo prvo brzo realiziralo, a ako sad ciljamo na njegov besplatan dolazak mogli bi izvisiti...
  • vlatkomarkovic
    2.9k
    Zanimljivo mi je ovdje gledati iste neke ljude koji misle da je top sto je Pavić otišao i sto ćemo za njega dobiti postotak, ako uspije i želimo da uspije da zaradimo, a za Jakira žele da propadne iako i tu imamo postotak…. Mislim ja se slažem da je ovo za Pavica relativno dobar deal na obostranu korist, ali mislim da je i za Jakira isto…
  • Droljo
    24.3k
    Vjerujem da bi se ovo prvo brzo realiziralo, a ako sad ciljamo na njegov besplatan dolazak mogli bi izvisiti...rakurs

Zašto? Tako je Zajc došao i zato je dugo trajalo...
  • rakurs
    2.4k
    Zajc je imao godinu dana ugovora još, Turci su bili svjesni da ne mogu ništa na njemu zaraditi, a ni interesa nije bilo baš. Ovo je ipak malo drugačija priča.
  • Jurki
    21.9k
    nitko ne zeli da Jakir propadne.
    Vec se govori kako je Inter i Italija losa tj najgora opcija za nastavak karijere neafirmiranog i tako mladog igraca.
    S obzirom na renome kluba i konkurenciju u koju ide, šanse da uspije su male do nikakve.
    Takvi klubovi svake godine kupuju na kamione igraca i ne interesira ih projekt ili razvoj. To je nemilosrdan žrvanj gdje se nikoga ne čeka.
    Ili jesi ili nisi.
    I onda kad netko ispliva, prica se o fantasticnom skautingu tog kluba, a to kaj su pored tog igraca koji uspije, upropastili jos more igraca nikome nista.
    Vec ako je bas toliko zapeo za odlazak, bolja opcija je Salzburg.
  • Ruki93
    129
    I Genoa je dovela novog golmana tako da ta opcija isto otpada
  • Ludovic IX
    10.3k
    bas to. Dobit igrača za prvi sastav dinama za 1,2 milje (uračunatim ovih 400k) ili pustiti da propadne ili da mu istekne ugovor - i nije neki izbor

Apsolutno za takve dealove - skoro pa isti deal za plaćanjem klubu u kojem je igrac na posudbi za igranje
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.