• Ivdzo11
    8.9k
    Iskusni Talijan poručio je uz osmijeh: 'Mi smo dva ozbiljna profesionalca. Znamo da Dinamo uvijek ima vrlo zanimljive igrače. Ne poričem da su moji suradnici sigurno napravili analizu, pa se nadam da možemo doći do zaključka. Rado bismo ovog dečka uvrstili u našu momčad, a očito mislim i na vrstu do 23 godine.'

'Dinamo je rasadnik mladih igrača. Potpisali smo Sučića i zadovoljni smo. Očito je da predsjednik Boban ima pravo odabrati cijenu koju želi prihvatiti, ali mi smo optimistični', rekao je Beppe Marotta.Zatim je Boban šaljivo prokomentirao: 'Razgovarat ćemo sutra, Beppe. Di Marzio uvijek zna prije nas, on prvi zna iz hodnika, hodnika poznatih samo njemu.'
  • Ivdzo11
    8.9k
    Nisu svi detalji ovog posla poznati javnosti, klubovi u Hrvatskoj ne izlaze javno sa svotama, prema nekim informacijama, Pavić je u Rijeku otišao bez odštete, prema drugima, pak, Dinamo je ipak nešto zaradio ili 'prebio' neke ranije ili možda buduće poslove s Rijekom. To ćemo još ostaviti otvorenim, no, ono što je sigurno, Dinamo je zadržao pravo na 20 posto idućeg transfera Branka Pavića, a Modri imaju i pravo reotkupa u iduće dvije godine. No, budu li željeli Pavića nazad, morat će Rijeci platiti 1,6 milijuna eura.
  • scooniepenn
    6.2k

Ako je klauzula za reotkup 1.6 milja onda bih ocekivao da je Rijeka nesto i platila u kontekstu odstete, tipa 500.000. Nadam se da cemo uspjeti saznati detalje posla. Nisam Pavica gledao u Dubravi da bih mogao bilo sto konkretno govoriti o njegovom razvoju, ali se svakako nadam da ce se razviti do razine da nam ga se isplati vratiti ili da cemo zaraditi na postotku od buduceg transfera.
  • ImotskiNKDZG
    19
    Slična je situacija i kod Tonija Majića (19) koji je potpisao ugovor sa Zrinjskim. Toliko o "rješavanju domaćih dečkiju".
    Situacija u nogometu je se malo prominila,neće ti nitko razvijat igrača da nema bilo kakvo pokriće. Dinamo ide u dobrom smjeru! Dinamo Zagreb iznad svih!
  • prefontaine
    6.1k
    Neka na 7000oj jubilarnoj stranici bude upis Dobrodošao Livi :fire:Pavinho

Evo, da te ispoštujem.

DOBRODOŠAO LIVI!
  • Brusa
    4k
    to se zajebavaš, samo da ga ispoštuješ ili fakat?
  • rioda
    12.9k
    Kad smo kod Livakovića, u koji tier pada Štef Mati?
  • Ljubo
    373
    Mala digresija od Livija, sa transferima klinaca problema nemam jer ako je klub zadovoljan odštetom i klinci novim izborom kluba sve ok, ali me muci to sto opet ovom klošaru misku dajemo igrače i ako ih ocemo nazad to masno plaćamo, nakon svega mi stvarno nije jasno zašto to radimo …
  • ElDorado
    9.1k
    Pavić je plaćen 400K
  • Cagica111
    119
    Ako je Pavić igrac za Dinamo u roku 1-2 god onda u cemu je problem? Vjv nije i to je to
    Svi su se ugradili i ogradili..to je posao ljudi moji
  • KristijanHR
    268
    možda nas naš predsjednik iznenadi pa zauzvrat dovede nekog iz Intera
  • Keyser Soze
    17.8k
    Malo je utihnula cijela situacija oko Livakovića.
  • scooniepenn
    6.2k

Ne mogu svi dobiti priliku u prvoj momčadi, tako da na ovaj način ili zarađuješ na kraju nešto ili za OK novac dobivaš odličnog mladog igrača kojeg je netko razvio za tebe.
  • Jurki
    21.9k
    upravo to.
    S ovim poslom Pavica mozemo samo profitirati.
    Dobili smo nekakvu odstetu, postotak od prodaje ili ako se dobro razvije jeftinog igraca.
    Bolje i to nego da mu za 2 godine damo papire i ode nekam za dzabe, a to cijelo vrijeme smo mu morali isplacivati placu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.