• Orc123
    14.6k
    ti se zajebavas?
  • fakin
    2.8k
    vezano za diskusiju zadnjih dana oko naših mladih igrača, upravo je index napravio članak gdje su hajdukovi juniori koji su prije 3 godine igrali juniorsko finale lige prvaka:

Borna Buljan - rezerva u Bravu (Slovenija)
    Šimun Hrgović- prvi sastav Hajduka
    Luka Vušković - najveći transfer u povijesti kluba, na posudbi u HSV-u, u prvom sastavu.
    Mateo Jurić-Petrašilo - u prvom sastavu Spartaka iz Varne (Bugarska)
    Niko Đolonga - na klupi Karlovca
    Marko Capan - prešao nedavno u Žalgiris (Litva)
    Ante Kavelj - u prvom sastavu Gorice
    Roko Brajković - na klupi Hajduka
    Rokas Pukštas - u prvom sastavu Hajduka
    Jere Vrcić - prešao nedavno u Birkirkaru (Malta)
    Mate Antunović - na klupi Varaždina
    David Fesjuk - u Hajduku, 2 godine bez nastupa
    Noa Skoko - posuđen u NK Uskok
    Domagoj Begonja - na klupi Varaždina
    Tomislav Arković - na klupi Croatije iz Zmijavaca
    Duje Reić - na klupi Sesveta
    Nino Duić - na klupi Uranije iz Baške Vode
    Krešimir Nazor - u prvom sastavu Croatije iz Zmijavaca

Trener Marijan Budimir - izbornik U-18 reprezentacije
  • GOAT
    4.4k
    U cemu je problem u dovodenju mladih Olma, Domingueza, Vinlofa ili pak iskusnih KTCAa, McKenna i slicnih?NitkoBitan

Nema problema ali ga ljudi stvaraju iz dosade, ovo sto određeni ljudi rade po forumu nikako neće dobro zavrsiti jer se s tim troll upisima radi plodno tlo za konstantu svađu, potencijalne banove za normalne forumaše koji izgube razum i smirenost u pokušaju rasprave s tim ljudima i na kraju krajeva smanji se kvaliteta upisa jer je teško presutiti glupost, a dajemo previse pažnje i ispisujemo previse stranica ljudima koji nas ovdje dolaze većinom zajebavati.
  • Crni86
    19.2k
    imat ćeš ovih 15 junioradeda

Tu mislis na ove kojih kao u prosijeku svake godine 15 otide? Tehnicki onda ove godine nece bit toliki broj odlazaka vec ce oni popunit dio druge momcadi?

Malo sam se pogubio, sori :sweat:
  • Krizy
    65.5k
    River Plate ima 11 stranaca u juniorima, a Argentina ima 46 milijuna stanovnika.

Villarreal ima 31 stranca u B momčadi i juniorima, valjda si sada moraš tražiti novi klub za prebaciti na poluvremenu.
    Španjolska ima 50 milijuna stanovnika.
  • rokikaciga
    9.5k
    Ter Stegen i sluzbeno u Gironi. Nadam se da ce to olaksati Livijev povratak
  • LA BOMBA
    796
    Dinamu se gradi stadion iz hrvatskog poreznog novca za potrebe hrvatskog sporta a na kraju će na njemu igrati sami stranci. Gradi se stadion za Tabanase i Pereze Vinlofe iz novca koji bi trebao ići za hrvatski sport.

To nije samo sramota nego prevara.
  • deda
    43.1k
    Ova generacija će u biti imati bolju šansu se dokazati jer će ih više upasti nego inače, to sam htio reći.
  • LA BOMBA
    796
    River Plate ima 11 stranaca u juniorima, a Argentina ima 46 milijuna stanovnika.Krizy

Koje to strance River ima u juniorima, o ćemo ti pričaš? Možda koji igrač iz neke druge JA zemlje.

U Španjolskoj ima lijepi primjer kako treba raditi i to je Athletic Bilbao.

Dok postoji Athletic Bilbao i osvaja naslove ne može mi nitko pričati da se ne može igrati samo sa lokalnim igračima.
  • Crni86
    19.2k
    zbog ovakvih nemos imat normalnu raspravu na forumu…

kuzim, tak sam i mislio. Fala ti na pojasnjenju.
  • Orc123
    14.6k
    nije bolest sve sto boli....koja ironija, jebe te Vinlof i Tabinas ali ne jebe te Riera na Dinamovoj klupi za kojim si slinio i pisao romane o njemu.
  • NitkoBitan
    34.6k
    Koje to strance River ima u juniorima, o ćemo ti pričaš? Možda koji igrač iz neke druge JA zemlje.LA BOMBA

U Dinamu igraju mozda neki igraci iz drugih europskih drzava, kakvi stranci to su domaci decki :rofl:

U Španjolskoj ima lijepi primjer kako treba raditi i to je Athletic Bilbao.

Dok postoji Athletic Bilbao i osvaja naslove ne može mi nitko pričati da se ne može igrati samo sa lokalnim igračima.
    LA BOMBA

Spanjolska verzija turnira 4 kafica?
  • Ivan0302
    1.4k
    pa evo sad sam vidio u tvom Villarealu 13 stranaca i 12 Španjolskih igrača u prvoj ekipi
  • LA BOMBA
    796
    U Dinamu igraju mozda neki igraci iz drugih europskih drzava, kakvi stranci to su domaci deckiNitkoBitan

Alžir nije europska država
  • Profesor Baltazar
    24
    Ukoliko pričamo o novoj Kranjčevićevoj onda su to novci iz proračuna Grada Zagreba i nema uopće veze sa državnim proračunom. Ukoliko se misli na gradnju novog Maksmira, to ćemo još pričekati neko vrijeme, a i pitanje je što će i koliko uopće država sudjelovati pogotovo ako dođe do kakvih promjena na državnoj razini.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.