• rokikaciga
    9.5k
    Ma da, najbolje da se slijepo prati uprava, tko god bio u njoj jel da? Nemojte samo bit nezadovoljni nekim odlukama, nemojte to javno nigdje izjaviti.

Da se razumijemo, Zvone i Capellas i svi drugi i dalje imaju moju punu podrsku ali to ne znaci da ne smijem hladne glave rec da mi nekaj smeta. Ja tu nisam bio jucer proljevao zuc kao neki drugi, srao po svima i svemu. Vec sam odlucio danas nesto iskomentirat i odmah sam dosaden ko prolev
  • NKDZ86
    7.2k
    Tako je kolega, glavu u pijesak i vjerovati ko šta su vjerovali grobaru mariću dok ne bude kasno...
  • blueslavonija
    9
    na temelju čega si očekivao puno teži period za Dinamo ? da nećemo moći bez mamića ? da nemamo novca za dalje ? ne kužim. pa potrošili smo 17 mil eura za pojačanja ove god, najviše u povijesti. kao cijela liga x 5 valjda smo potrošili. znači love je bilo. nimalo ne kužim zašto si očekivao puno teži period, pričaš kao da smo iz stečaja izašli, a mi puni kao brod u renesansnom zanosu slobode našeg kluba.
  • njurci10
    344
    tako je kolega biti "budan" i pljuvati po svemu.

Ipak je bolje biti 3 sa mladima nego 1 sa strancima :roll:
  • blueslavonija
    9
    tako je, ali isto tako 2 ili 3 se priključe seniorima i tako radimo godinama.
  • Orc123
    14.6k
    tako je, Mikic, Varela
  • blueslavonija
    9
    misliš varela . mikić je dobio nazovi priliku znaš i sam kako. sad kad smo doveli tabinasa mikić će očito skupljat lopte.
  • Orc123
    14.6k
    Mikic i Varela su prikljuceni seniorima i dobili su minute i to ne bas malo ako zbrojis....

Tako je, ako nece biti na razini skupljat ce lopte. . . Tako i treba biti
  • blueslavonija
    9
    mikić je dobio 271 od 1620 min u hnl. to je jako malo, ako zbrojim s varelinim i nije tako malo kako kažeš :) čak i nije to poanta nego kako je dobio minute, teškom nuždom. da nije bilo te nužde ne znam jel bi skupio 2,71 minute. štekamo kolega u izbacivanju mladih , nemojmo se zavaravat. taj dojam još bude jači kad vidim da dovodimo na tu poziciju tabinasa. u ozibljnim sredinama svakoj upravi treba dati min 3 god da vidimo rezultate, ali minimum 3. zato osobno neću pljuvati ali da propitkujem i čudim se nekim stvarima to je realno, kao mnogi drugi.
  • Crni86
    19.2k
    MikicOrc123

Mikic planski sigurno nije dobio priliku. Nemojmo se tu lagati. Mali ne da nije dobio priliku samo kad su nam se ozlijedila oba desna beka vec je dobio priliku kad su se ozlijedila oba desna beka i nakon sta su ktc i lisica na toj poziciji bili losi.

VarelaOrc123
    A ova prica je jako cudna. Pogotovo jer je i Bara u cijeloj prici pa i sami pritisci Bare u javnosti da mali mora igrat.
  • emilperska
    13.7k
    Dinamo svake godine napusti 15 izlaznih juniora. Možda to neki nisu znali pa čisto da spomenem. I tako zadnjih 60 godina.deda

Nije problem u tih 15 što nas svake godine u prosjeku napuste, nego u onih 1 do 2 što nas nisu trebali napustiti kako je to i generalno funkcioniralo do 2021.negdje i vi to dobro znate..
  • LA BOMBA
    794
    Dinamo prodaje mlade dragulje hrvatskog nogometa za male pare i dovodi strance upitnog kvaliteta.

Ako tako nastavi Dinamo za 3 godine neće imati ni jednog Hrvata u prvoj momčadi. Možda golman i još neki random igrač.

Ne znam kako može netko to podržavati.
  • BBBaranja
    4.5k

Imat ćemo više gaučosa od domaćih u ekipi :joke:
  • plavi devet
    703
    gledaj Villarreal i ne pričaj gluposti
  • Sajla
    16.8k
    Dinamo za 3 godine neće imati ni jednog HrvataLA BOMBA

budu Šunta i Žnuderl igrali, može tak? prestani trolati.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.