• Keyser Soze
    17.8k
    Imamo manje od 15% buduće prodaje za Jakira kaže Fabrizio.
  • LA BOMBA
    796
    Šta je tu trolanje?

Dinamo svaki prelazni rok dovodi neke nove strane igrače. Prije 20 godina imao si 2, 3 stranaca u Dinamu, sad ih ima 15. Prodaje se Hrvate da se napravi mjesto za strance.

Ako tako nastavi Dinamo će za 3 godine izgledati kao francuska reprezentacija, i tko će za to navijati?
  • Sajla
    16.8k
    Šta je tu trolanje?LA BOMBA

to što je danas napisano 50 stranica upravo ovoga i ljudi se cijeli dan svađaju. da te zanima išta na ovom forumu osim istovara vlastitih sranja znao bi to. nismo tebe cijeli dan čekali da nam ovo napišeš jer to još nismo čuli. prestani dolijevati ulje na vatru. pokušaj neki put nešto i pročitati, pa ako ti se sviđa lupi lajk, ne moraš ponavljati ono što je već 10 judi napisalo.
  • NKDZ86
    7.2k
    tko će za to navijati?LA BOMBA
    Ima hvala Bogu nepalaca, indijaca, filipinaca pa budu valjda oni. Neki su već sad krenuli pohodit Maksimir, kupuju suvenire, tak da eto, za budućnost se ne brinem
  • Orc123
    14.6k
    Na ovom forumu sve vise organiziranog sranja i kenjanja...previse je ocito da bi bilo slucajno...jbt forum postaje sve vise nalik insta i face komentarima.

Jbt mene samo zanima kaj bi to bilo da smo mi u pozicija Hajduka, da nismo 20 godina prvaci, da nas u Eueopi nema na mapi itd itd...

Jbt prvi smo na ljestvici, zivi u Europi, nemamo nista stariju momcad nego svake godine, cak i mlađu, nemamo nista vise stranaca nego sto smo imali uvijek, a uđeš na Fejs ispod sluzbene objave kluba, uđeš na Instagram, na ovaj forum i imas osjecaja da smo bankrotirali, da rezultata nema, da smo u totalnom kurcu....

Kakvih se samo ovdje likova dovuklo...

Ponavljam: "previse je ocito da bi bilo slucajno"!

ti si onaj koji gleda Villereal kad Dinamo igra? Oslobodi me Bog takvih navijaca....
  • Krizy
    65.5k
    Prije 20 godina imao si 2, 3 stranaca u Dinamu, sad ih ima 15. Prodaje se Hrvate da se napravi mjesto za stranceLA BOMBA

Netočno.
    Prije 20 godina Dinamo je imao 9 stranaca, trenutno ima 12.
  • modri-kibic
    1.2k
    Na ovom forumu sve vise organiziranog sranja i kenjanja...Orc123

Ovo postaje kao ona grupa na FBu gdje se može pročitati svakavih izmišljotina koje su se počele i ovdje pojavljivati. Svakako bi volio za dobrobit foruma, da se negdje promjeni da iza svakog nicka moraš priložiti člansku od Dinama ili da se uvede godišnja članarina. Tako bi se bar odvratilo dosta trovača.
  • LA BOMBA
    796
    Prije 20 godina nisi mogao imati više od 3 ili 4 stranaca na utakmici HNL. Oni stranci koji su bili su imali hrvatske pasoše ili su bili većinom neki nerelevatni igrači kojih se više nitko ne sjeća.

Danas imaš 14 stranaca što možeš vidjeti na TM, i još dolazi onaj Ayoub Makhfaoui kojeg još nema ovdje, tako da 15.
    https://www.transfermarkt.com/gnk-dinamo-zagreb/startseite/verein/419
  • Orc123
    14.6k
    gdje on dolazi? Jel si ti cist? Decko ide u juniore, nece ni trenirat sa seniorima....odi slinit na Rieru i Villereal....
  • LA BOMBA
    796
    Pa onda još gore, zašto ti treba strance u juniorima?
  • rakurs
    2.4k
    ili su bili većinom neki nerelevatni igrači kojih se više nitko ne sjeća.LA BOMBA

Kaže ovo i onda kaže slijedeće

i još dolazi onaj Ayoub Makhfaoui kojeg još nema ovdje, tako da 15.LA BOMBA

:lol:

Jedan si od onih čije upise izbjegavam u širokom luku, ali ova propaganda je strašna. U prošlosti se dovodilo igrače koji jesu bili stranci, ali bili su nevažni.

E, ali sada, sada ovi bobanovci dovode igrače koji još niti potpisali za klub nisu, pa to je strahota! Ali ću ih uredno pripisati broju stranaca samo da dokažem nešto što nema nikakvog smisla!

Strašno u kaj ste pretvorili ovaj forum, pobjegao sam s tog prokletog fejsbuka da ne čitam umotvorine i onda dođem ovdje i čitam još gore. I to sve unazad par mjeseci.

EDIT: Vidim da je potpisao taj Makhafoui, ali poanta stoji. Di je navedeno da ide u seniore? Prije nije bilo stranaca koji su se dovodili u juniore?
  • NitkoBitan
    34.6k
    Sta i da ima manje Hrvata, kaj stranci nemaju noge, kukove ili mozak za nogometnu inteligenciju? U cemu je problem u dovodenju mladih Olma, Domingueza, Vinlofa ili pak iskusnih KTCAa, McKenna i slicnih?

Ebe mi se sto je Radeljic nas, ocu gledat McKennu sa iskustvom liga petice. Cini mi se da je @Krizy u jednom upisu fino analizirao i naveo dostupne opcije na svakoj poziciji od domaceg bazena, jadno i bijedno uglavnom, nema tu srece. Ono kaj valja nas izade kao sv. Petra kajgana, a jeftinije iste kvalitete dovedemo iz puno veceg bazena iz vana. Jbg i ja bi rade gledao Oreca umjesto Tabinasa, ali nas taj Orec izade nekoliko puta skuplje.
  • fakin
    2.8k
    prije 5 dana sam napisao strance u Dinamu:

Trenutni stranci u Dinamu po državama:

Španjolska - Dominguez, Torrente, Villar
    Alžir - Bennacer, Bakrar
    Švedska - Vinlof
    Škotska - Mckenna
    Portugal - Varela
    Slovenija - Zajc
    Albanija - Hoxha
    Francuska - KTC
    Kolumbija - Cordoba

Filipini - Tabinas
  • Crni86
    19.2k
    i to je logicno, ali posto se iduce sezone vraca B momcad koju ce realno trebat napunit s 25 igraca ne bi li ova godina onda ipak trebala biti malo drugacija? Odnosno da broj tih odlazaka bude manji?

Sa kim cemo onda punit B momcad?
  • deda
    43.1k
    Pa imat ćeš ovih 15 juniora, par igrača koji su trenutno na posudbama i vjerojatno par iskusnijih koje tek treba dodat. Ali već iduće godine će ti možda upadat 5-7 izlaznih juniora u drugu momčad. Ostali će odmah biti noga.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.