• mali M
    9.4k
    pričaš gluposti, ovo je prijelazno razdoblje i svaki agent koji to ne razumije je idiot.. mali Jakir bi nam iduće sezone bio top, samo da je sada bio pametan i strpljiv. A da ne kažem da bi ga Dinamo da je išlo po planu prodao za puno veće novce gdje bi i on puno više zaradio.
    Ne trebaju nam agenti koji klimaju i ulizuju se klubu, nego nam trebaju agenti koji razumiju situaciju i koliki ogromni potencijal ima klub kroz godinu dvije.. Radi se o zbilja kratkovidnim i amaterskim agentima ako to ne vide.. Dinamo neće propasti, neće mu presušiti bazen talenata i prema planovima kluba i akademije samo će biti još više potencijala.. Ja bi prije rekao da to sad ovi kvazi agenti čupaju svoje igrače van da čim prije uzmu što više love jer se takvo poslovanje više neće tolerirati u klubu..
  • DiddyGuela
    5.3k

Rijeci ti se pozlatile. Nadam se da si u pravu.
  • Crni72
    201
    Pun mi je k...žalopojki i naricanja za samoumišljenim igračkim potencijalima koji eto nisu dobili priliku u "voljenom" im klubu za koji navijaju od rođenja pa su otjerani i prisiljeni krenut trbuhom za kruhom u tuđinu...Baš me briga ak za par godina završe u Mladost Ždralovi ili u Utrechtu. Navijam za Dinamo i igrače koji igraju u Dinamu. Nek svi odjebu ak im je sa 17-18 godina spod čast sjediti na klupi i nosit torbe i vodu. I hvala ti bože kaj je prekosutra tekma da spasne malo i ova histerija oko transfera. Bok!
  • scooniepenn
    6.2k

Možemo napraviti usporedbu Marka Naletilića, Danka Đikića, čak i Tarzana, sa recimo samodopadnim (bez podloge) Škegrom ili ovim "poduzetnikom" Džidićem. Ovim prvonavedenima je uz njihov osobni interes bitna i dobrobit njihovih klijenata te kvalitetni odnosi sa klubovima, dok ovim drugonavedenima to nije nikakav prioritet.
  • marcio amoroso
    48.1k
    Balans dragi moji. Balans je najbitnija stvar. Dinamo nikada neće i ne treba biti Ludogorets, ali nažalost nikada neće biti ni momčad sastavljena isključivo od igrača iz omladinske škole. Cilj kluba je normalno da procenat domaćih igrača iz škole bude sve veći, ali ne po cijenu rezultata.
  • Orc123
    14.6k
    Iskreno zaboli me ona stvar jel ce mali uspjeti ili ne, ne zelim mu nista osim zdravlja, a to zelim svakom covjeku dobre volje, za ostalo me boli briga. Nebitan igrac, jos nebitniji za Dinamo, nije ostavio iza sebe nista, tak da...jedan je od klinaca koji odlaze svake godine iz Dinama, nista vise ili manje bitan od ostalih.....ubrali smo neku lovu na njemu i ciao.......nebitan skroz, cemu pridavat paznju uopce, sam je izabrao svoj put. Sigurno njemu bitno jel cu ja ili netko drugi uspjeti u zivotu, tako je tocno i meni za njega bitno.

Sta bi trebao naricati za klincem koji je otisao za lovom i osigurao si financije kakve ja necu vidjet nikad? Da ga zalim ili da placem za njim?

Klinac tek napunio 18, s 19 je jedan Olmo tek poceo se prikljucivat 1. Ekipi a do tad igrao u Dinamo 2, jedan Sutalo, vrhunski stoper, kakav ovaj nece biti nikad, s 21 otisao na posudbu u Istru, a do tad ganjao lopte po pasnjacima 2. Lige i Dinamu 2, Gabriel Magellaes s 20 g bio na posudbi u Dinamu 2, a ovaj bi zelio s 18 g biti sta?
    Puno bi mu znacilo da je dobio 2 utakmice po 15 min., umjesto da skuplja iskustvo iz svakog treninga, a igra za Dinamo2, a dobio bi peiliku i u 1. Ekipi ako bi se iskazao. Mogao uciti od McKenne, Ktc....privilegija teska...

Jebo ih vise primjeri sa Yamalom, Karlom i slicnima....to su izvanswrijski talenti, kakvih je malo. Usporedbe s Hajdukom? nikad ti klinci ne bi igrali da im ne treba toliko lova.
    Uostalom kakav je to narativ da mi nemamo mladih igraca, prvu postavu nam cinila obrana 18, 20, 19g , a s Valincicem 22, 20, 19....Valincic i Lisica vise nisu mladi? Dominguez, Vinlof, Stojke, Soldo, Varela, Mikic, Topic....svi su oni prosperirali i igrali, neki jako bitne uloge, neki sporedne ali su igrali....

Jakir se mogao kaliti jos godinu, pa i dvije i nista mu ne bi pobjeglo u karijeri kao sto nije pobjeglo i gore navedenima. Ovo je samo jedna velika umisljenost pod utjecajem tateka i menađera.

Hvala za nista i ajd bok!
  • vlatkomarkovic
    2.8k
    Ne trebaju nam agenti koji klimaju i ulizuju se klubu, nego nam trebaju agenti koji razumiju situaciju i koliki ogromni potencijal ima klub kroz godinu dvije.. Radi se o zbilja kratkovidnim i amaterskim agentima ako to ne vide..mali M

Ti veoma očito ne znaš niti jednog agenta…. Koliko agenti trebaju Dinamu, toliko Dinamo treba agente…. Pa Bara nas je zajebao i učinio uslugu 100 puta… Neki će se ulizivati, neki imaju back-up plan, neki ovo neki ono…. Svakom agentu je ideja ista, da maksimizira profit….

Tu smo govorili kako Rijeka nikad vise neće dobiti igrača od nas, pa evo dovela Pavica…. I unutar godinu dvije ćemo i mi od Rijeke kupovati nekoga….

Zvone to jako dobro zna da je nogomet jedan veliki ekosustav i da Dinamo funkcionira može se odreći samo baš najužeg kruga Mamicevih ljudi, sve ostalo se mora poslovati inače si najebao…. Izbjegavati sve ljude s kojima je Mamic poslovao je nogometno samoubojstvo… Zvone to zna, a neki od vas bi bili veći katolici od Pape tj u ovom slučaju veći stručnjaci i mrzitelj Mamica od Zvone, a vjerujte mi, niste….

Također bi volio da prestane pljuvacina po klincima koji odlaze, kažem većina vas pljuvaca nemate pojma o čemu se radi…. Postoje klinci koje Mamić nije htio, postoje klinci koji su znali da neće biti dovoljno dobri za Dinamo, a postojala je šansa da se nešto zaradi vani, postoje klinci koji su u teškoj financijskoj situaciji, postoje razno razne situacije…. Pljujete po jako puno ljudi, zbog 3-4 slučaja kada su tata i igrač mislili da su Bogomdani talenti koji su prerasli Dinamo i otišli ko uvrijeđene dame…. I onda trpate brdo ljudi u isti koš s njima…

Neću o imenima, ali među ovima navedenima ovih dana i među nekima nenavedenima postoje jako teške obiteljske situacije…. Postoje naši dečki koji su morali uzeti ponudu vanjsku u mjesta gdje su znali da se neće razvijati kao u Dinamu kako bi spasili kuću roditelja od deložacije… Postoji slučaj gdje je igrač otišao kako bi dobio neku pinku da bi platio liječenje ocu…. Budite oprezni s ovakvim nastupima…

Sto se tiče malog Jakira, to je situacija gdje ćemo na kraju svi biti zadovoljni kako god završila, zato prestanite srati, Dinamo to ću vam prenijeti sada, će sigurno imati udio u idućoj prodaji malog Jakira i dobiti ćemo jako dobre novce već sada…. Ja se nadam toplo da će imati dobru karijeru da taj udio od prodaje bude sto veći za nas… S druge strane kod nas fkt ne bi mogao igrati još neko vrijeme, McKenna će ostati, Dominguez, tu je i Galesic, Torrente (jedina Mariceva hvale vrijedna akvizicija) će se vratiti do kraja sezone, na stoperskim pozicijama imamo još talenata o kojima se ne priča…. Ovo je mozda najbolje za sve….
  • lukaoj
    121
    ne funkcionira tako trziste i nogomet. Ne mozes tako ucjenjivati igrace i klubove. Decko ocito zeli ici, a klub mu ne moze ponuditi minutazu jer imamo 3 bolja stopera od njega. Nema Dinamo poziciju da trazi te novce za igrace koji toliko ne vrijede. Gvardiol je otisao za te novce, a ti bi jednog Jakirevica trazio toliko.
  • Dinamo-SB
    995
    Sve je ovo bila jedna velika igra tate Sergeja. Bas me razocarao. Realno mali bi skupio minuta na proljeće. Neko mjerilo svega je komplet sezona,a ne polusezona. O pruzanju prilike uzorak treba biti cijela sezona.Pa evo vec Kurilovec mu sigurno u kupu mozes obecat,a i sigurno bi dobio minuta u proljetnom dijelu vise nego u jesenskom.S 18 godina. I tko zna mozda bi si zacementirao mjesto za iducu sezonu kad bi pokazao i mentalnu spremnost. S 19 bi postao prvotimac Dinama. Ne zalim bas ni 1 posto ako mali odlazi u Inter s ovakvim pristupom.

Mora se priznati da mali Mikic ove sezone ne kmeči. Šuti i radi i zato ga je nagradilo i skupio je minute u HNLu i EL. I skupit ce sigurno jos. Mentalno sazrijeva i to mi se sviđa.
    Dosadan sam sebi vec - glava tj mentalna snaga su isto ekstremno bitni u danasnjem modernom nogometu. Donosenje odluka,samopouzdanje,javni istupi,kohezija u momcadi,ponasanje u teskim trenucima,negativni podrazaji itd. Itd. Fizikalije i tehnika nisu jedino sto danas cini igraca. Na taj segment stalno upozoravam da se treba obratiti paznja pri vrednovanju nekog igraca.
  • Jos-Optimus
    9k
    realno, zaboli nas i treba nas boliti kita, kao što sve te dečke boli kita za moju tešku životnu priču. Jakir je otišao jer kod nas ne bi mogao igrati neko vrijeme...sva sreća pa će se naigrati u Interu. Ljudi dragi, ovo je Zona Dinamo, klub je na prvom mjestu, najbolje da mu budem zahvalan što ne želi čekati priliku kod nas.
  • vlatkomarkovic
    2.8k

Pa Dinamu je u interesu da se mali Jakir proda dalje za sto veće pare jer ćemo imati udio u tom transferu….

I ako hoćeš moje iskreno mišljenje, a to vjv zna i tata Jakir, mali Jakir po meni, a ne samo po meni, nije nas najveći talent na stoperu i s tim drugim deckom će se isto morati boriti za poziciju….

Ko prati utakmice klinaca zna na koga mislim…
  • vlatkomarkovic
    2.8k
    Sve je ovo bila jedna velika igra tate Sergeja. Bas me razocarao. Realno mali bi skupio minuta na proljeće. Neko mjerilo svega je komplet sezona,a ne polusezona.Dinamo-SB

Kada tata Sergej preplati Hoxhu nama na ljeto, biti će hvala Sergej…
  • deda
    43.1k
    Uobičajeno to gledate crno-bijelo. Neki nisu zadovoljni, nekima mi nismo zadovoljni, neki se precjenjuju, neki potcjenjuju. Na kraju dana svako sam donosi svoje odluke. Mene osobno samo smeta patetika kad su nekome Dinama puna usta, a nema strpljenja. To mi je bljak.
  • mali M
    9.4k
    teška patetika od cijelog posta... Nit bi mali Jakir cepiknul od gladi nit bi mu tatu deložirali... Skoro svi klinci koji su "pobjegli" iz Dinama nisu bili teški socijalni slučajevi nego baš naprotiv, većina takvih su iz okej do odličnih financijskih sredina.. ti pričaš o onim prosječnim igračima koji nebi ni ionako dohvatili prvu momčad pa se odlučuju za odlazak, a takvih je u jednom Dinamu more..
    Nisam spljuvao i maknuo sve agente oko Dinama nego one koji su kratkovidni u ovoj situaciji...
    Nema potrebe za insajderskim informacijama koje već svi znamo, nisi nam otkrio toplu vodu da Dinamo ima postotak od iduće prodaje... Tako Dinamo posluje već desetljećima...
  • db-izbjeglica
    19.7k
    meni nije najjasnije koliko minuta u dinamu netko očekuje sa jedva navršenih 18 godina, u trenutku kad klub baš nema komotnu situaciju i u tijeku je mrtva trka sa konkurencijom u HNL-u?

prošle godine se klub do zadnjeg kola bori za naslov - jel realno očekivati da klinac od 17 godina ima minutažu u obrani, najosjetljivijem dijelu momčadi?

ove godine također, dinamo je vodeći u prvenstvu, sa doslovno bodom prednosti.
    koliko igrača kroz dinamovu povijest je imalo značajnu minutažu u tim godinama? čak i u situacijima kada je situacija na ljestvici bila komotna.

jbni joško gvardiol je u tim godinama skupio 10 utakmica, u sezoni kad je dinamo osvojio naslov sa 15 bodova prednosti i drugoplasirana momčad prvenstva je na kraju bila - lokomotiva.

zapravo, evo jedan zanimljiv podatak.

joško gvardiol je 18. rođendan dočekao sa 92 minute odigrane za dinamovu prvu momčad.
    leon jakirović je 18. rođendan dočekao sa 115. minuta odigranih za dinamovu prvu momčad.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.