• mali M
    9.3k
    da, jer toj djeci puno znači i smeta što je Boban predsjednik, a ne što su praktički glavini igrači...
    Ljudi ne shvaćaju da će čistka kad tad otići na svim razinama i podrazinama.. simptomatično su najuvređenije frajle u ovom restrukturiranju razni agentići i pijavice koje su se nakačile na Dinamo...
    Samo neka, budi Pavići i slični dali otkaze tim agentima kad vide kakve jegulje im vode karijere
  • Kia pride
    134

hahahah, ograđujem se od svega, kao što sam i napisao, ne znam.
  • Kia pride
    134

ja se slažem, samo pišem, čiste se igrači sa sumnjivim zaleđem.
  • NORTE
    21.9k
    Dobra odluka obitelji Jakirović i na kraju dobar posao dinama.
    Leon otišao u veliki sustav na veliku plaću, a dinamo zaradio 2.5+ milijuna za klinca koji nije ni igrao, niti bi zaigrao u dogledno vrijeme.
  • modri-kibic
    1.2k
    Meni ne smeta kaj je mali Jakir otišao. Ako ti glavom nisi 100% fokusiran na Dinamo, a imaš ponudu odi i nemoj mučiti ni sebe ni klub. Mene samo čudi izbor kluba i to kaj misli da će tamo uskoro igrati u prvoj momčadi. Ima puno primjera di su i veći talenti od njega propali zbog ne realnosti i prodavanja bajki od raznih menadžera. Većina njih ide putem Halilovića i Ćorića, a sve manje putem Olma i Gvardiola. Upravo su ti Olmo i Gvardiol ponudili provjereni "recept" do najvećih klubova svijeta (nema većeg kluba od Dinama) i miljunskih transfera, ali idem ja putem Ćorića.

A ovo kukanje Jakira kod Miletićke je na razini kada se tata buni u školi zbog ocjena svojeg djeteta. Razumijem da želiš najbolje za svoje dijete, ali bojim se da ovo nije najbolje. Sretno im bilo.
  • K3p
    408

Proziran si...
  • Kia pride
    134
    meni je baš krivo da je Jakir otišao. Tu mi se sve čini krivo odrađeno I od malog i od starog i od kluba i od svih. Ovi su nestrpljivi, klub je inertan i vjerojatno ništa vjerojatno ni u budućnosti ne bi napravili, ono teško sranje. 2,5m je drek.
  • Crni86
    19.2k
    Nemrem vjerovat ovoliko zazivanje propada karijere decka od 18 godina.

Leonu sretno dalje, neka uspije i probije se, pa nam se putevi mozda nekad u buducnosti opet spoje. Ocito sad nije bilo sudeno i to je to. Imamo Zebu i iskreno meni se uvijek Zeba malo vise svidao zbog nacina igre (vise stoper po mom smeku - ratnik) nego jakir.
  • Mr Anderson
    16.6k
    Ovi su nestrpljivi, klub je inertan i vjerojatno ništa vjerojatno ni u budućnosti ne bi napravili, ono teško sranje.Kia pride

Jeli to isto insajderska informacija da je klub po pitanju Jakira jr. bio inertan i da ništa nije napravio?
  • badjibadara
    8.6k
    Mali Jakir će vjerojatno trasom koju su ponudili Mlačiću. Primavera/U23 - Lugano - pa za godinu i pol vidjeti kakav je nastavak piano di sviluppa (možda i do Belupa).

Dobar je i mogao bi isplivati, sve je u glavi, mada je konkurencija strašna.

Logičniji put bi bio trening sa prvom ekipom Dinama, igranje za juniore, B ekipa iduće polusezone, sezone te kao relativno formiran igrač u prvu ekipu.

No tu logika prestaje, a počinje sempre forza inter...
  • Dinamovo proljeće
    26
    Zgadili su mi se pomalo Jakirovići. Posebno kad sam jutros vidio instagram story Sergeja, prenosi objavu uz komentar sempre forza Inter, a potpis još nije pao?! Pa daj pričekaj da potpiše i obuče dres. Dinamo su glorificirali do nedavno, a sad kao da bježi iz zadnje rupe.
    Da su gladni, a daleko je od toga, ne bih do kraja podržavao ovakav odlazak. Instant sazrijevanje i preskakanje razvojnih faza malo kome donese koristi.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.