• Jos-Optimus
    9k
    ima, ti si se pretvorio u nekog anti Dinamo ratnika za pravdu ili šta? Sve ti smeta osim kad se gadi klub za koji navodno navijaš. Dosta offtopica, slobodno mi kontriraj, tome služi ova platforma
    A o mojim potrebama ću ja brinuti.
  • don
    17.7k
    Sve ti smeta osim kad se gadi klub za koji navodno navijašJos-Optimus

šta mi smeta? Jesam i jednom forumašu ili bilo kome odgovorio za ovaj transfer? Ne lupetaj gluposti.

kad se gadi klubJos-Optimus

di se gadi? Ko nas napada? Možda samo u tvojoj delululu glavi.

ti si se pretvorio u nekog anti Dinamo ratnika za pravdu ili šta?Jos-Optimus

nisan nego ne volim kad je netko kontradiktoran, pogotovo netko poput tebe koji si inače, kako i sam kažeš, borac za nepljuvanje igrača.

Dosta offtopicaJos-Optimus

ne znan di je off topic? Pričamo o vrijeđanju igrača Dinama.
  • Omake
    14.9k
    Iako je većina nas mislila da je Jakiru Jru najveća mana brzina, nekako se ne mogu oteti dojmu da je to u stvari sve ovo vrijeme bio ego. I otac mu je tako nešto spomenio kada je gostovao u propagandnom programu Valentine Miletić. Ne sjećam se točnog citata, ali nešto u smislu " da ima toliko samopouzdanja, da misli da bi sutra mogao igrati za Real".

Zadnji juniorski derbi ga je ego baš pojeo. Ogromna razina nonšalancije. Iznošanja lopte koja završe u bunaru. Pokušaj dugih ili progresvinih pasova koji završe direktno u nogama protivničke 6 ili beka. Davaljenje lopte do te razine da bi i najgora Villarova izdanja izgledala kao prime Jokić za usporedbu. Onaj mali Perko ga je 2 ili 3 puta otresao kao slinu. Ako on ili neki utjecani ljudi oko njega misle da on može od mučenja protiv Perke do čuvanja Vlahovića ili Haalanda doći za godinu ili godinu i pol dana, poručio bih im da se uhvate pisanja. Ni Borges, ni Chiang nemaju toliku maštu.

Imao je jako dobro u17 Svjetsko. I dalje vjerujem da je velik potencijal, čak i za reprezentacije. Vidim dosta Ćorluke u njemu na terenu, ali sve manje van terena. Uzalud sve ako glava nije prava.

Nadam se da će i Šepić i Pavić kroz 2 sezone postati među najboljim igračima lige na svojoj poziciji i vratiti se u Dinamo na neki "bayernski" način ili par puta ispod cijene ili kao slobodni igrači. Šepić mi baš djeluje kao da može postati brži, veći, jači Goda. Možda su buy-back klauzule nove posudbe, barem ih tako gledaju u nekim svjetskim velikanima, Real kao najočitiji primjer.
  • Jos-Optimus
    9k
    borac sam za nepljuvanje igrača Dinama, kada mali šupak bježi iz Dinama onda me zaboli za njega i njegov broj 86, ne znam koji ti dio nije jasan. Odbio je posudbu i ide biti tisućiti izbor vani, od silne želje za dokazivanjem i ljubavi prema Dinamu. Nije nam dao ništa, nije se imao želju dokazati, pokupio je prnje i otišao. Da, mali je za mene idiot jer ponavlja grešku koju su radili idioti prije njega. Nema tu ništa kontradiktorno, dapače.
  • Droljo
    24.2k
    Hajde da probamo pogled iz druge perspektive.
    Sprdamo tovare da skrivaju klince prije prodaje a nikome nije palo na pamet da zato mali jakir nije dobio minute? Možda je narasel previše u par mjeseci i dodatno usporio te izgubio na agilnosti i nisu ga stavljali da inter to ne skuži i odustane od transfera?
    Ne znam ništa o tome, ali zašto ne?
  • don
    17.7k
    može link di piše da je odbio posudbu? I da je, i šta onda? Ide tamo di misli da će mu bit bolje i di će igrat. Sigurno nitko ne igra u Dinamu zbog Dinama već samog sebe (ka i u ostalim klubovima) a on nije ni igra. Na nama je da ocjenjujemo transfer u kontekstu Dinama i je li to dobro ili loše za nas.

Nije nam dao ništaJos-Optimus

nismo mu ni dopustili da nam da. :lol: Iako, slažen se da prvon sastavu nije moga doć ni blizu, ali sa klupe u par utakmica sigurno da da.
  • Jos-Optimus
    9k
    dobro je, evo jadni mali Jakir je otjeran od zločestog Zvone i Kove
  • don
    17.7k
    di je to rečeno? :monkey:
  • prefontaine
    6.1k
    1.7.20025Laugreano
    Kao da će se oni za 18.000 godina sjećati Olma i Domingueza.
    :razz:
  • Nemrem igra Dinamo
    5.1k
    nečim novim u svijetu transfera, na talijanskom se to zove piano di svilupporioda

:rofl: :rofl: :rofl:
    Dobar
  • Jurki
    21.9k
    bravo. Analiticki kao i uvijek.
    Ako je njemu ispod casti ici na posudbu, izabere žabaristan umjesto Salzburga.. to su sve jasni pokazatelji da nosom para oblake.
    Takvi igraci u Dinamu ne trebaju.
    Sad nek žabarima sere kako ne igra pored 3 kamiona stopera.

Jedini igrac koji je uspio vani bez da se afirmiral u Hnlu je Perisic, a takvih neafirmiranih igraca otislo je van mali milijun.
    Rađe cu gledati Torrentea koji grize nego tog umisljenog balavca, "velikog navijaca Dinama".

može link di piše da je odbio posudbudon

https://sportske.jutarnji.hr/sn/nogomet/hnl/klubovi/dinamo/leon-jakirovic-napusta-dinamo-trazi-novi-pocetak-15657394

Ako je njemu ispod casti kao ULAZNOM junioru ici na posudbu.. dovoljno govori o tome kaj on misli o sebi i svojem nogometu.
  • mali M
    9.3k
    Meni je drago da je otišel. Možemo se mi praviti da plaćemo za takvim klincima, ali 99% takvih završava karijere po hnl niželigašima il se smuca po austrijskim selima.. ono što @Jos-Optimus kaže, ako nije naučio na hrpi primjera prije kako propadaju takvi koji bi preskakali stepenice onda neka ide... U b momčad ili posudbe su mogli ići i Dudu i Modrić i Olmo i Čarli i Bišćan, ma nabrajao bi do sutra ekipu koja ima vrhunske karijere, ali današnji klinci inzistoraju da igraju u prvoj momčadi.. ma idi onda, s takvom glavom nam ni ne trebaš.
    Mene najviše smeta podcjenjivanje. Ne smeta mu igrati za "C" ekipu Intera, ali mu je ispod časti otić na posudbu ili za B momčad Dinama... Rekli smo, frajer je 4 opcija u Dinamu, u Interu će biti 24..
    Sretno mali i doviđenja, bio bi Dinamovac samo kad njemu paše...
  • Kia pride
    134
    evo, kao što sam prvi napisao pred koji dan, Pavić i službeno u RIjeci. Za detalje dogovora ne znam, navodno je i Rijeka nešto platila. Ponavljam nisam nikakakav insajder. Mali se dok je Boban predsjednik neće vraćat u Dinamo bez obzira na neke potencijalne buyback klauzule ( ne znam postoje li) i ne znam kakvi su uvjeti transfera. NIje pomoglo to što je navodno nešto rekao u klubu što nije trebao ( isto ne znam o čemu je riječ). Također agent mu je Mamićev čovjek Zahora. Zahora drži i Majića ( pušten u Zrinjski) i Šepić nije slučajno pušten u Istru. Ti igrači se neće vraćati dok je Boban predjsednik. Miču se Zahorini igrači od Dinama.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Sto mislite jel se moglo kod Jakirovica jos izvuci koji milijun na temelju samog potencijala? Na prvu mi se 2,5 mil. ne cini puno. Sjetio sam se Rocca Zikovica koji je sa 16 godina iz Istre otisao u Red Bull za 2 milijuna koji je takodjer ispao potencijal i talent pa usporedjujem s tim, s tim da je to bilo prije 5 godina i takodjer ako se ne varam nije odigrao seniorski dio u Istri.
  • prefontaine
    6.1k
    Ponavljam nisam nikakakav insajder.Kia pride

Jesi, jesi, ne laži!

Tipični insajder sa zone:
    kao što sam prvi napisao pred koji danKia pride

detalje dogovora ne znamKia pride

navodnoKia pride

buyback klauzule ( ne znam postoje li)Kia pride

i ne znam kakvi su uvjeti transferaKia pride

navodnoKia pride

isto ne znam o čemu je riječKia pride
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.