• Mr Anderson
    16.6k
    To je pitanje koje se ja često pitamvlatkomarkovic

Dobro je to.
  • skener
    7k
    Klub planira selidbu na novi stadion u Kranjčevićevoj čim se kompletira krajem ove ili početkom iduće godine, a kad aktualni stadion krene u rušenje, mlađe uzrasne kategorije morat će negdje premjestiti. Nova lokacija i sasvim izgledna je ona kraj teniskog centra Maksimir, kraj Kraševa pogona.

Prema prvotnim najavama, Dinamo je sam trebao platiti gradnju kampa, no to ipak neće biti slučaj, nego će i u njegovu financiranju sudjelovati Grad, i to većinski sa 60 posto, dok 40 posto troškova otpada na Dinamo. A oni bi trebali biti puno jeftiniji, ne 20 milijuna eura, kako su bile prvotne procjene, nego pet do šest milijuna. Klub će objaviti interni natječaj s dvije do tri firme koje će kroz dva mjeseca dati idejna rješenja.

https://www.24sata.hr/sport/otkrivamo-lokaciju-dinamova-kampa-ostaje-kraj-maksimira-vecinu-placa-grad-evo-koliko-1101514
  • Mr Anderson
    16.6k
    Onda to nije u Hondlovoj kak piše u članku, nego u Mandlovoj.
  • Mr Anderson
    16.6k
    Maksimirski klub dogovorio je novu lokaciju i to svega oko 400 metara od aktualnog stadiona, u Hondlovoj ulici, doznaju 24sata.
  • nemapredaje
    6.7k

Kreteni novinari, Mandlova je u putanju, a njima je to Hondlova.

U Hondlovoj nemaš gdje napraviti pripremni kamp za stolni tenis, a kamoli za nogomet.
  • Zvonkec
    493
    nemoj tako ima 4 stola iza Srbina proveo sam noći tamo ono pivnica pljugica i pingać
  • Chempers
    1.2k

Mislim da je ovo prvi put da sam uopće upotrijebio tu riječ ovdje, koja bi se svakako mogla odnositi i na tebe s obzirom da konstantno radiš slicne stvari kao i taj. Al neka si ti "koristan" za forum, čestitke :rofl:
  • Ivdzo11
    8.9k
    U Maksimiru se i dalje neće baviti sucima i greškama na štetu kluba, jer, bilo je grešaka i u korist Dinama. Sukus je da svi oni koji zagovaraju tu tezu, neće dočekati da iz Maksimira čuju povike na suce. Isto tako, Dinamo nema u planu 'napadati' HNS i ZNS nakon zadnjih događaja i smjene Tomislava Svetine. Iako su zagoravali promjene u ZNS-u, Modri neće potencirati tu priču, a ono što je bitno, ako dođe do nekih novih procesa po tom pitanju, Dinamo neće imati svojeg kandidata. Iz kluba! Nekoga će podržati, ako bude trebalo.
  • Ivdzo11
    8.9k
    Vidovića u Dinamu vide kao 'osmicu', od Villara se očekuje više i još vjeruju u njega, pohvalili su Stojkovića i Soldu što su odbili transfere. Od Tabinasa se očekuje da će za dva mjeseca doći u pravu formu i ispraviti nedostatke, a Mikić će trenirati s prvom momčadi, igrati za juniore i po potrebi za seniore.
  • rioda
    12.8k

Ovo je odlična vijest i čestitke svim uključenima u klubu. U odnosu na proračun, klub će minimalnim ulaganjem na 500 metara od budućeg novog stadiona dobiti toliko potreban kamp. Posebno me začudilo da su uspjeli dogovoriti financiranje grada.
  • pešća
    898
    Posebno me začudilo da su uspjeli dogovoriti financiranje grada.rioda

Tko zna kako su pregovori tekli poslije poruke BBBa gradonačelniku :rofl:
  • emilperska
    13.6k
    Još 6 dana do prve utakmice..
  • Crusades
    21.1k
    Čudi me ovo dvostano druženje predsjednika sa novinarima budući da je klub nikad zatvoreniji prema javnosti i da predsjednik ne voli novinare i naredio je treneru da ih jedno vrijeme izbjegava.
  • Thor
    1.8k
    :up: :lol: :lol:
  • ElDorado
    8.9k
    Zakaj nitko nije pitao predsjednika a zakaj ne igramo 4-2-3-1? Jel zabranjeno?
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet