• rioda
    12.8k
    da fakat. Al onda je Boban objasnjavao da je najvise trofeja osvojeno u tom sustavu i tak. Očito je zapisano u kamenu. Tak i nikak drugacije.ElDorado

Mislio sam na ono kad je onda Boban njemu objasnio da u 4-3-3 nema desetke.

Kasnije je govorio i o toj statistici da je od devedesetih velika većina stvari u nogometu osvojena "s 4 iza i 2 na boku" i da je jedino bitno da tako igramo, pa naveo i da smo već ove sezone mijenjali u 4-2-3-1 i sl.
  • don
    17.7k
    ako ništa, barem je koliko vidim Boban pokupio hvalospjeve navijača hajduka. Već ga slave po društvenim mrežama.
  • NitkoBitan
    34.5k
    Kao da Boban ne zna kaj i zasto radi :joke:

Bit ce manje ljutnje poslije Dinamovog ovosezonskog naslova. Tko misli suprotno kofa 3 na tovare.
  • Mr Anderson
    16.6k
    Ako Zvone misli da će ovakvom retorikom izazvati zaokret u ponašanju tovara, onda je naivan ko francuska sobarica
  • masacusec
    7.1k
    Ja iskreno mislim da se Bobanova kurtoazija i "gospodsko pružanje ruke" prema tovarima ne bazira na njegovom pokušaju minimizacije tenzija između dva kluba nego li jednostavna indiferencija prema njima dolje u smislu neutralizacije svih njihovih malicioznih pretenzija prema nama i nedavanja tovarima na važnosti. "Boli me kuki za vas dolje, zanima me isključivo moj klub"!

Jedino se ne slažem s Bobanom oko njegovih predikcija o našoj apsolutnoj dominaciji ubuduće. Zašto to ne bismo bili i dalje?! Uz ovakav budžet i ovakvu konkurenciju, to je imperativ!
  • Pacho
    12.8k
    Treba imati razumijevanja prema orjunaskim teroristima koji nas zele unistiti. Ova Bobanova izjava je ekvivalent zapadnjacima koji su ISIL-ovce docekivala sa bocama vode i "Refugees Welcome" transparentima.

A sto se orjunaske frustracije tice, Dinamov predsjednik bi trebao razmisljati kako istu pojacati do te mjere da jadranski Bejrut umjesto obnove bravaravog oronulog cucavca odluci investirati u dodatno krilo kardiologije u KBC Bejrut. Kakvo mrtvo razumijevanje...

I opcenito mi ide na kurac taj narativ od strane medija, cak i nekih nasih navijaca, a sad mozda i Bobana da je orjuni napravljena neka nepravda i da je opravdano da se talibaniziraju i teroriziraju sve oko sebe, jer su frustrirani. I? Koga boli kurac? Ima neusporedivo vecih klubova od orjunaske olupine koji su na naslov cekali ili jos uvijek cekaju duze od tifusara. Treba im se rugati i pojacavati tu frustraciju.
  • Sajla
    16.6k
    nema toga što će izazvati zaokret kod njih, pa isto se ponašaju otkad su im predsjednici bili jugo-oficiri koji su se hvalili sefovima u koje policija ne smije gledati, a suci dobijali parcele za vikendice. nije Zvone naivan, ali nije ni budala da javno otvara fronte i započinje ratove.
  • Pacho
    12.8k

Ne mora otvarati frontove, ali bi bilo pozeljno da se ne naguzi sucima uz puhanje u jedra orjunaske mitomanije.
  • FelceAzzurro
    1.3k

Sta je tebi Bađun napravio pa si ovako frustriran i iskompleksiran s njima? "Treba im se rugati"? Jel mi igramo nogomet ili se rugamo ko djeca u vrtiću? Što manje imamo komunikacije s njima to bolje i što se više fokusiramo na sebe to je bolje. Kalmate.
  • Pacho
    12.8k

Da. Treba im se rugati.
  • Sibirski plavac
    7.7k
    Ima neusporedivo vecih klubova od orjunaske olupinePacho

Ali oni nemaju "power of dišpet" niti najluđu atmosferu svita i galaksije. To ima samo Splicki Real.:cool:

Michelle "zovitegaurepstaciju" Šego > ninjakornjača Kylian
  • Sajla
    16.6k
    a ja baš mislim da tovarima treba podupirati i potvrđivati apsolutno svaku njihovu zabludu. sucima neka poruke preko medija o "ružnim, prljavim i zlim" odnosno o tome "kako će "napraviti sve da suci koji nepošteno sude budu kažnjeni' i dalje šalju ljudi kojima su bliži suci iz pravosuđa nego oni iz sporta. populističko ponašanje mi uopće ne treba, najbolje da i naš klub objavljuje "Belcamove" i slično.
    ali slažem se da je neke stvari trebao drugačije reći (ako su uopće točno prenesene), a najbolje bi bilo da ih uopće nije ni spominjao. npr. "frustrirani zbog zadnjih 20 godina" je sasvim dovoljno, bez spominjanja suđenja i sudaca.
  • Noel
    18.2k
    Ovak isto nam može i Hrvoje Vejić bit predsjednik kluba i "branit" interese Dinama.
  • Fan
    1.8k
    Holy shit koji hejt prema Bobanu ovdje zbog intervjua. Mada razumijem kako mnogima puno toga ovdje nije sjelo, što zbog mržnje prema Hajduku, što zbog navijačkog slijepila.
    Prvo, pokenjao se po onima koji su zagovarali medijsku šutnju i davali mu ultra potporu za to jer se posuo pepelom i priznao da je reakcija bila pogrešna (podrška Bobanu). Drugo, priznao je i da je skupština trebala biti otvorenija, čiju zatvorenost su također mnogi zagovarali (podrška Bobanu). Treće, konačno je ubio i onu priču o novoj ekipi i da joj treba vremena kazavši da se to više ne može ponavljati (ponovno podrška).
    Ono što mi baš nije jasno je to da je zadovoljan igrom u HNLu i trenerom. To da je stavio Europu u drugi plan, to je bilo jasno nakon Celte i nadam se da su neki progledali sad kad je izjavio da neće bit drame ako se ne prođe. Da se slažem s tim, ne, al jasno mi je zbog nedostatka kvalitete i uigranosti jer praktički počinjemo od 0 buildat europsko iskustvo.
    Ovo s Vidovićem mi uopće nije jasno da je u jednoj rečenici čista desetka, a u drugoj čista osmica.
    Što se suđenja tiče (tu vidim najviše hejta prema njemi), uglavnom se mogu složiti s njim. Hajduk dobije koju ključnu odluku više, mi manje, ali ništa što bi trebalo dovoditi do teorija zavjere. Jer ako ćemo ovo tretirat kao da se favoriziraju, što onda reći za Mamićev Dinamo? Jednostavno ne vjerujem u te stvari.
    Ugl, dobar intervju Bobana, objektivan i direktan. Više toga molim.
  • Pacho
    12.8k

Ovo za frustraciju sam vec prokomentirao, a sto se tice sudaca po meni je trebao baciti neku neutralnu izjavu i time ostaviti otvorenim vrata za potencijalnu reakciju ako zatreba. Ovime je prakticki dao zeleno svjetlo sucima za daljnju pljacku uz to da ce nam sad ako se netko iz kluba ili sam klub oglasi srati da smo licemjeri, jer je Zvone ovo nadrobio. I kakvog smisla ima ici u seciranja odluka koje su nama isle u korist? Tko jos to radi? Ali ajmo biti veci katolici od pape dok je s druge strane teroristicka organizacija.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet