• Mr Anderson
    16.5k
    Možda bi navijači imali drukčiji stav kad ekipa ne bi ulazila u svako drugo poluvrijeme europske utakmice u zadnja tri mjeseca sa prosječno 2,7 golova u mreži. Možda bi navijači imali drukčiji stav kad nam trener ne bi davao izjave da je svaki bod u Europi veselje. Ne možeš kriviti ljude za ovakav stav nakon ovakve polusezone.Mathiasovi Chageri

Ne znam, ne družim se baš nešto s takvim "navijačima" pa mi je takav stav nepoznat.
  • Infinity
    20.8k
    stvarno mi nije jasno zašto ih se svi toliko boje?Teofil Kateran

Mislim da si sam sebi ispod odgovorio. Ja se ne bojim Midtyllanda, ja se bojim Dinama.
  • Teofil Kateran
    3.7k
    ja se bojim Dinama.Infinity

Pa možda bi trebao imati malo više vjere u svoj klub. Razumio bi toliki strah protiv Bayerna, ali ovo nije Bayern, ovo je Midtjylland. Ne treba podcjenjivati protivnika, ali ne treba podcjenjivati ni sebe.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Oni su trenutno drugi, postoji velika mogućnost da će prije zadnjeg kola biti i sigurni za top 8.Teofil Kateran

Ako je sta sigurno pa da su i 1., sigurno nece pustiti gas protiv nas. U pitanju je i koeficijent, i poveci iznos novca koji klub dobije pobjedom, a i mentalitetom nisu takvi pretpostavljam da misle da ce lako, inace ne bi bili tu gdje jesu. Lako za nas sto nismo preoptimisticni, na terenu se mora pokazati jel zele prolaz ili je HNL sve.
  • Teofil Kateran
    3.7k
    Ako je sta sigurno pa da su i 1., sigurno nece pustiti gas protiv nas.BornaPŽ1986

Ne mislim niti ja da će netko pustiti gas, ali da smo mi u takvoj situaciji, uvjeren sam da bi nekoliko igrača koji inače čekaju priliku s klupe dobilo priliku u prvih 11.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    uvjeren sam da bi nekoliko igrača koji inače čekaju priliku s klupe dobilo priliku u prvih 11.Teofil Kateran

Sto je opet ok i ima smisla, i razvitak igraca i iskustvo i podjela minutaze. Naravno ako igra ima glavu i rep i cijelu sezonu si dominantan.
  • Infinity
    20.8k
    Pa možda bi trebao imati malo više vjere u svoj klub. Razumio bi toliki strah protiv Bayerna, ali ovo nije Bayern, ovo je Midtjylland. Ne treba podcjenjivati protivnika, ali ne treba podcjenjivati ni sebe.Teofil Kateran

Ja sam vjecni optimist kad je Dinamo u pitanju, ali me trenutna igra toliko osamutila da se plasim svakog tko je sposoban uzeti bod u ozbiljnoj utakmici. Manje sam se plasio Bayerna i Reala.

A mi do Danske imamo dvije utakmice, stignu me uvjeriti da ima nade, mada znam i sam da ce me pred utakmicu opaliti ludilo i da cu vjerovati u pobjedu, ali za sad vlada strah.
  • Chempers
    1.2k
    Gledajući tablicu i ne izgleda toliko nerealno da ne završe svi iz top 24 s 10+ bodova. Danci bi nas po svemu trebali napenaliti, al zadnje kolo je to pa ono, tko zna. A treba i Steauu prvo riješiti da bi uopće razmišljali o prolasku.

Lijepo bi bilo proći ali mislim da u ovom trenutku ima puno važnijih stvari za klub, ova sezona je takva kakva je pa i ako prođemo nije da imamo izglede za nešto ozbiljnije dalje.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet