• rioda
    12.8k
    Jel ima gdje kakvih statističkih predviđanja za prolazak u EL? Kakve su šanse za prolaz s 10 bodova?
  • Droljo
    24.2k
    Prošlo sezone ih je 3 od 5 prošlo sa 10 bodova.
    fS8Lx6X.md.jpg
  • Fan
    1.8k
    Problem je što ćemo mi imat najgoru gol razliku sa 10 bodova. Ako i pobjedimo Steauu, to će bit sa 1, max 2 razlike, a u Danskoj ćemo popušit sa 3 tako da je realno da ćemo na kraju biti sa -7 negdje.
    Jednostavno se moramo nadat da će 25. klub imat 9 bodova i to je to.
  • Kermit
    863

U sirdu. Gol razlika nam je kfs i mogla bi nas na kraju koštati. Trebaju nam dva dobra rezultata, ne jedan.
  • Mr Anderson
    16.5k
    a u Danskoj ćemo popušit sa 3Fan

Imamo Nostradamusa.
    Jebem ti navijača koji unaprijed skida gaće i priprema se na porciju.
  • Droljo
    24.2k
    Mene više bode u oči da mi prošle sezone nismo prošli sa 11 bodova u lp. Jedini! A u el ih je 3 prošlo sa 10. Isti sistem isto bodova u igri. Za ubit se. :rage:
    fSU9Yhu.md.jpg
  • Dinamo-SB
    979
    Prolazimo EL i osvajamo prvenstvo. Na kraju sezone Valinčić i Dominguez odlaze za ozbiljnu lovu van,a bit ce i jos ozbiljnih transfera.
    Sve ce biti dobro, malo vjere.
  • Mathiasovi Chageri
    7.2k
    Jebem ti navijača koji unaprijed skida gaće i priprema se na porcijuMr Anderson

Možda bi navijači imali drukčiji stav kad ekipa ne bi ulazila u svako drugo poluvrijeme europske utakmice u zadnja tri mjeseca sa prosječno 2,7 golova u mreži. Možda bi navijači imali drukčiji stav kad nam trener ne bi davao izjave da je svaki bod u Europi veselje. Ne možeš kriviti ljude za ovakav stav nakon ovakve polusezone.
  • emilperska
    13.6k
    Imamo Nostradamusa.
    Jebem ti navijača koji unaprijed skida gaće i priprema se na porciju.
    Mr Anderson

Čovjek je realan. Lani su 2 ekipe s 10 bodova završile ispod crte. Imale su gol razliku -3 i -5.
    Mi sad imamo 7 bodova i gol razliku -5.

Ako karte padnu kao lani, a nije nerealno, 10 bodova i gol razlika -5 ili -4 nece biti dosta i izvisit ćemo.

@Omake jel ima kakvih tablica što simuliraju završno stanje?
  • Droljo
    24.2k
    1:0 u četvrtak i 0:0 u Danskoj. Enter
    Jebeš gol razliku.
  • Peškaman
    8.4k
    Ono što nam je Monaco bio prošle godine,lako moguće da će biti Malmo ove godine.
  • Crni86
    19.1k
    I onda opet dolazimo do gol razlike kao prosle sezone i zasto su ovi porazi od 0:4,0:3 i 1:3 bili toliko losi.

Nadajmo se da nas to nece kostat i ove sezone prolaska jer inace smo valjda najveci pehisti europe u zadnje dve sezone.
  • Teofil Kateran
    3.7k
    Midtjylland je jaka momčad, ove sezone su u EL jako dobri, ali stvarno mi nije jasno zašto ih se svi toliko boje? Imam dojam da se svi više boje njih nego Betisa, Celte i Lillea skupa. Oni su trenutno drugi, postoji velika mogućnost da će prije zadnjeg kola biti i sigurni za top 8.

Kužim ja da mnogi ovdje ne vjeruju našem treneru i sve to razumijem jer i mene je naživcirao i izbacio iz takta puno puta, ali kad ste već toliki realisti, zar stvarno smatrate realnim da idemo kod Midtjyllanda po porciju od 3 komada? Ja iskreno vjerujem da imamo dosta dobre šanse tamo i da oni tu nisu nikakvi veliki favoriti protiv nas.

Opasno je što ovisimo o zadnje dvije utakmice, ali jebemu pa navijači ste, dajte malo vjere i upravo onoga što vas čini navijačima - navijanja za svoj klub. Pa neću sigurno kao navijač Dinama starhovati od FSCB-a i Midtjyllanda i plakati kako ćemo dobiti porcije od svih. Bili smo loši u nekim utakmicama, ali ne znam zašto dosta ekipe na forumu nas pokušava predstaviti još lošijima od toga.
  • Ludovic IX
    10.3k
    teta u računovodstvu lajka ovaj post.. ja se nadam da će vrijedit 100 milja ali da ih nećemo prodat. tj nek igraju ko messi al da ih nitko ne želi. to je moja želja
  • Jos-Optimus
    8.9k
    A ništa onda, red je napenaliti Steauu
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention