• austrijanac
    9.2k

To si napisao na fejsu pa sad ovdje došao ili?
    Pressica je bila u utorak, ovo nam je jedina prijateljska tekma i naravno da nema prijenosa, a ti ako ne vidiš po 101 drugom sadržaju da se klub približio navijačima, možda je u tebi problem, a ne u klubu.
  • Jurki
    21.7k
    u svakom postu koji je napisal je hračnul ili po klubu, nekome iz kluba ili po nekom igracu.
    Random citatelj bi pomislil da smo najgori klub na svijetu i da bi najbolje bilo da stavimo kljuc u bravu i na glavnom terenu posadimo krumpire i nakolimo grah.

@krvaveoči rista jel ima po tebi ista u Dinamu da valja? I to te ozbiljno pitam.
  • vlatkomarkovic
    2.8k
    Razumijem zašto u jedinoj pripremnoj nema prijenosa, trener skriva taktičke zamisli pred FCSB. Jedino mi brine koje su to možebitne taktičke zamisli :lol:
  • Xpert1992
    332
    Sastav Dinama u drugom dijelu
    DINAMO: Nevistić - Mikić, Pavić, Theophile, Šutalo - Soldo, Ljubičić, Mudražija - Varela, Kulenović, Vidović
  • Krizy
    65.2k

Ovakvima poput tebe klub se ne može približiti.
    Naporan si.
    Prvi put vidiš da igramo prijateljsku utakmicu zatvorenu za javnost?
  • Dzoni
    3.5k

Još da tebe nema na ovom forumu...
  • masacusec
    7.1k
    Sjećam se da sam ovog Josipa Tomaška, novog gl. tajnika hns-a, prije viđao na našoj tribini
  • criticus
    5.6k
    Jel Jakirović danas nije igrao zbog bolesti koja se spominjala il jednostavno nije bio u kadru?
  • laznokretanje
    20
    KRAJ! Dinamo je izgubio od Hartberga u utakmici iza zatvorenih vrata. Dinamo je najbolje izgledao u prvih 15 minuta, ali momčad nije bila na zadovoljavajućoj razini. Slijedi odmor pa pripreme za Europsku ligu.

Po meni nema mjesta za paniku, ali šteta da nismo imali priliku pogledati nešto od ovih priprema, a da to nije pikado…
  • NORTE
    21.9k
    Dinamo - Hartberg

DINAMO: Filipović - Galešić, Dominguez, McKenna, Goda - Stojković, Mišić, Zajc - Topić, Beljo, Hoxha
    Xpert1992

To je sastav s kojim idemo i na FCSB.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal