• CastAway1986
    5k
    slazem se s tobom ali tesko , puni su ko brod a imaju jos puno potencijala u ekipi..
  • NitkoBitan
    34.5k
    Nek osiguraju top8 protiv Branna (znaci u toj tekmi barem X) i protiv nas lagano doma bez nekog imperativa, igraci glavama u transferima i bojazni od potencijalnih ozljeda :smile:

Nama mozda ni pobjeda protiv FCSB nece bit dovoljna zbog gol razlike, 10 bodova je bas li la. Taj bod u Danskoj (uz pobjedu protiv FCSB) bi nam jamcio proljece.
  • CastAway1986
    5k
    pa cak je Ivan Mijač koji vodi njihovu B ekipu nedavno rekao da postoji mogucnost da nece protiv Dinama ici s najboljom ekipom ali da i ovi rezervni imaju kvalitetu da ostvare pozitivan rezultat..Sigurno nam gore nece biti lako..
  • Krizy
    65.2k
    Broj bodova i raspored klubova s kojima se borimo za prolazak (H je domaća, A je gostujuća utakmica):

9 - PAOK (Betis H, Lyon A)
    9 - Celta (Lille H, Crvena Zvezda A)
    9 - Lille (Celta A, Freiburg H)
    9 - Young Boys (Lyon H, Stuttgart A)
    8 - Brann (Midtjylland H, Sturm A)
    7 - Ludogorets (Rangers A, Nice H)
    7 - Celtic (Bologna A, Utrecht H)
    7 - Dinamo (FCSB H, Midtjylland A)
    6 - Basel (Salzburg A, Plzen H)
    6 - Steaua (Dinamo A, Fenerbahce H)
    6 - G.A. Eagles (Nice A, Braga H)
  • Mr Anderson
    16.6k
    Sve je to tu negdje, treba probat uzeti 4 boda u ove dvije utakmice da bi bili sigurni, 10 nam ništa ne garantira.
  • Brusa
    3.9k
    Gledajući tablicu i ovaj raspored izgleda mi da s 10 nemamo šanse za prolaz...
  • Mathiasovi Chageri
    7.2k
    Becali je vikao po novinama prije kraja polusezone da sprema nekakve bombastične transfere i da će nas razvaliti u Zagrebu, evo tjedan dana prije utakmice ljudi su potpisali Duartea iz Osijeka. Ako su im to bombastična pojačanja, onda Kovačević nema niti jednu jedinu izliku za neuspjeh.
  • Infinity
    20.8k
    Tesko mi se pomiriti s tim da sam nakon tri kola ocekivao da budemo prvi, a sad racunam kako proci dalje :meh:

Deset bodova bi trebalo biti dovoljno. Mi smo prvi ispod crte, a ispod nas su opasna tek tri kluba. Jedan od ta tri sami trebamo rijesiti. Nije nemoguce, ali mislim da Basel nece uzeti cetiri boda, holandezi nece sigurno.

Od ekipa iznad nas, mi moramo preskociti samo jednu. Nesto se mora poklopiti. Nadam se da ce se vec sad puno toga poklopiti, jer ne zelim da nam u Danskoj treba ista vise od jednog boda. Ma koliko netko govorio da jebe navijace koji ne vjeruju u pobjedu, mi smo blago receno ocajni, a oni igraju mozda i najbolju svoju europsku sezonu.

Na nama je da rijesimo Steauu, a porazi Celtica, Branna i Ludogoretsa nisu nerealni, pa cemo lakse slagati kockice.
  • Tvrdica McTvrdi
    4k
    Teško prolazimo s 10 jer je netko zaključio da europa nije važna i pustio da nas toče. Nadam se da ćemo se dogegati do tog prolaznog mjesta no generalno neuspješna sezona
  • Nogo
    9.7k

I da je doveo 10 novih igrača kako bi oni uopće mogli igrati kada nema novih prijava do kraja ovog dijela natjecanja tj.još te dvije utakmice koliko sam razumio.
    Tako i nama i da dođe Livi i Bennacer nebi mogli igrati.
  • Crusades
    21.1k
    Teško prolazimo s 10 jer je netko zaključio da europa nije važna i pustio da nas toče.Tvrdica McTvrdi

Hoćete prestat trovat, manipulirat i izmišljat? Daj nam link od nečije izjave da je rekao da "Europa nije važna"?

FB komentari su prikladno mjesto za takve umotovorine, ne ovo mjesto.
  • Krizy
    65.2k
    Ako ne osvojimo četiri boda protiv FCSB i Midtjyllanda onda ne zaslužujemo prolazak.

FCSB je deveta momčad rumunjske koja je u ovoj sezoni jedva izbacila Inter iz Andore, ispala od Shkendije.
    Ove sezone su odigrali 38 utakmica u kojima su upisali 16 pobjeda, 8 neriješenih i čak 14 poraza, uz gol-razliku 59-53.

Midtjylland je dobra momčad, ali moramo izvući bar bod. Porazno je da uopće moramo razmišljati hoćemo li moći uzeti bod protiv njih.

Eventualno ispadanje iz Europske lige već u ligaškoj fazi mora biti otkaz treneru, iako je otkaz po meni već davno zaslužio.
  • Crusades
    21.1k
    Potpis. Ovo su definitvno ekipe s kojima moramo moći ravnopravno igrati i ako to nismo u stanju trener je jedini krivac za to.
  • emilperska
    13.6k
    Ako ne osvojimo četiri boda protiv FCSB i Midtjyllanda onda ne zaslužujemo prolazak.Krizy

Po meni Danska u siječnju i to ekipa koja dijeli prvo mjesto u EL u tom trenutku nije mjesto za vađenje, pogotvo neko nazovimo to uvjetovanje s 4 boda jer su izgubili samo od Rome, a dobili Forrest, Celtic, Sturm i jos nekog. Bod tamo bi u ovom stanju bio ogroman i zato mislim da je prilično nerealan.

Sjebali smo se ranije kad smo dali Celti, Lilleu i Betisu da nas gangbangaju uz podijeljeno mišljenje da bod u Švedskoj i nije tako loš.

Za FCSB se slažem. Riječ je o ekipi koja se nešto digla unazad 2 mjeseca, ali to bi bilo baš gadno ako ih nismo u stanju maznuti doma.

Nadam se da će grah pasti da 10 bodova bude dosta.
  • Efes Pilsen
    14.6k
    Generalno bi se slozio, ali moze li mi neko izvuci dobru utakmicu Dinama na zaledenom terenu? Ono ikad..
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet