• NitkoBitan
    33.7k
    Kog boli k? Zasto se s njima usporedujemo?
  • Krizy
    64.2k

Napisao sam dok je bilo 0:3, promijenilo se stanje nakon završetka utakmice :smile:
  • Sibirski plavac
    7.5k
    FCSB vodi protiv Feyenoorda
  • prefontaine
    5.6k
    Evo klincima sam pokušavao objasniti da je Dinamo ove godine bio u prvom potu Europa Lige. Ne kontaju. Možda je i bolje.
  • Sibirski plavac
    7.5k
    Ludogorec, Crvena Zvezda, Brann, Ferencvaroš. Samo neki od "giganata" koji su ispred nas na tablici.

Eh...
  • Keyser Soze
    17.3k
    FCSB je veća truba od nas i to se mora dobiti.
  • NitkoBitan
    33.7k
    Moguce da nam to nece bit dovoljno za proljece zbog gol razlike. Bod kod Midt bi nam bio potreban uz pobjedu protiv FCSB da budemo 99% sigurni u prolazak.

Definitivno utakmice sezone. Ne zanimaju me apsolutno nikakvi alibiji.
  • Keyser Soze
    17.3k
    Ma klasika, na kraju će x s Malmom biti ključan za to što nismo prezimili. U ovakvom stanju nemamo šanse s Dancima.
  • Vratite nam Istok
    661
    Zasto bi uopce žalili za prezimljavanje kad je igra nikakva? Imali bi samo mučenje u tom play offu, a nista konkretno ne bi dobili. Treba to odjebat i koncentrirat se na HNL.
  • NitkoBitan
    33.7k
    na kraju će x s Malmom biti ključan za to što nismo prezimiliKeyser Soze

Dobro da smo uopce izvukli X.

Kazem opet, te dve tekme su nam utakmice sezone. U svim aspektima moramo bit na razini. Imaju zimske pripreme, bit ce odmorni... ne zanimaju me nikakva opravdanja ni lekcije. Ako trener i ekipa iz te dve tekme ne nogu izvuc 3+ boda nek se gone u k.
  • prefontaine
    5.6k
    Kakav Midtyjilland, Bog vas dragi pomogao, pa oni su trenutno za nas Brazil. Mi smo ove sezone bod(ove) uzeli protiv trenutno 34.i 35. (od 36 ekipa), te protiv Fenerbahcea (trenutno su 11.) gdje smo odigrali jako zrelu europsku utakmicu. Protiv 34.ekipe smo se spasili u zadnjim trenucima utakmice. Protiv FCSB-a (trenutno 31.ekipe na tablici) doma je realno očekivati pobjedu, a protiv Midtyjillanda (trenutno 2.) što časniji poraz.

Možemo samo žaliti što smo iz trećeg pota umjesto Midtyjillanda izvukli Nicu. Oni su užasni i protiv njih bi se čak i mogao loviti prolaz.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.8k
    Ako trener i ekipa iz te dve tekme ne nogu izvuc 3+ boda nek se gone u k.
    now
    NitkoBitan

Ah, već smo 6 puta ove sezone rekli "ako x nek se gone u k" i dogodi se taj x i ništa ne bude
  • Sibirski plavac
    7.5k
    Rijeka, koju su ljetos guzili irski ribari, pobjedom danas na korak do proljeća, a mi uspjeli sa prvog mjesta pasti na 26. mjesto.

Kaj ti je trener.
  • Keyser Soze
    17.3k
    Rijeka igra miki maus KL gdje su do sad igrali s predstavnikom Armenije, Cipra, Slovenije i Gibraltara. Mi smo loši, ali ajmo ne preuveličavati.
  • Sibirski plavac
    7.5k

Dobili su Spartu (šesta momčad lige, ispred recimo Fiorentine i Crystal Palacea) i blizu su pobjede nad lanjskim četvrtfinalistom.

Mi s druge strane, osim Fenera koji je tad bio u totalnom kurcu, što smo napravili ove sezone u Europi?

S ozbiljnim trenerom tekma s Malmom bi recimo sigurno završila s 3 boda u džepu za nas. A sad će nas možda taj remi koštat prolaza.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet