Sta bi ja sad trebao sto se cruyffu sviđa americki sustav profi sporta ? — Nino Bule
jer kao sto sam rekao to nije pitanje samo rbl-a nego kako je njemacki nogomet opcenito ustrojen koji se tice svih njemaca zainteresiranih za tu temu. — Nino Bule
neki klub funkcionira onako kako njegovi navijači žele, a da pri tome ne krši nikakve propise — Mali dioničar
Recimo taj sotonizirani Leipzig ima posjećenost 96% pa mi se ne čini da su tamo ljudi nešto specijalno ljuti na model. — Mali dioničar
utakmice repke su mjesta gdje mogu doć iskazat neslaganje sa savezom i gore pomenutim prekršiteljima 50+1 zakona i ljudima koji ih vode i dozvoljavaju. Jedna od problema protiv kojih se bore jest da se Bundesliga 1,2,3 tekme ne igraju ponedjeljkom. — Navijač Dinama
Prije koju godinu su u Češkoj imali nacistički ispad kad su postavili kukasti križ i pritom ubacili baklje u teren.
Pa onda onaj famozni Hamburger kad su igrali protiv Poljske mislim, i htjeli da koreografija ispadne "dajte još plina" ili kako god, pa je savez u zadnjih 3 sata prije tekme pročuo strašan plan i reagirao na vrijeme pa promjenili i naziv je ispao u "zajedništvo" tako nekako u tom smislu. — Navijač Dinama
pa koji kurac ne poduzmu njihovi klubovi nešto ako im je već bitan taj 50+1, a znači i sami ne poštuju volju svojih članova tj. ne predstavljaju ih pred savezom. — deda
ljudi kojima to smeta iz nekih idealističkih razloga.
Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.