• Zagi
    14.1k
    Nego, tko je tom Šutalu agent? Da znamo tko to još uvijek blisko surađuje sa narkosom?
  • Krizy
    64.8k

Jedan od rijetkih bez agenta.
  • CastAway1986
    4.9k
    Sarajevo mjenja politiku kluba otkad je mlađi glava tamo, sad su se bazirali na mlade igrace uz Šutala ako stize je dosao jedan od boljih mladih u BIH Telalovic..Uz to jedni su od rijetkih koji imaju B momcad koja je doduse prepuna stranaca uz najbolje juniore ...Bacili su se i na africko trziste , imaju par dobrih mladih skauta , donedavno je tamo bio Toni Bilandzic koji je u Gambiji otkrio Jattu doveo ga i prodali ga pocetkom sezone za skoro 2 milijuna..
  • Zagi
    14.1k
    I baš u Sarajevo? Ovak na svoju ruku ...
    mhm
  • rokikaciga
    9.2k
    Jedan sastanak malog sa Zvonetom i decko ostaje u Maksimirskoj 128.

Ovakve situacije su krimen prosle sportske vlasti.
  • Dinamo-SB
    950
    Nisam odusevljen dolaskom Tabinasa,ali stvarno je jeftin i ako ne bude neki imas okej beka za Dinamo II i mislim da je to vjerojatno i svrha jer za Dinamo II ti je potreban desni bek nagodinu jer je Mikic u seniorima i to mjesto ti je upraznjeno. A i treba netko s iskustvom za Dinamo II,ne mogu bas svi bit juniori. A i nikad ne znas,neki potencijal mozda ima mozda se probudi. Nije neki visoko rizican posao. Njegov komplet ugovor koji ce potpisati na vise godina i transfer ukupno vjerojatno dođe manje od postotka jedne godisnje place koji mi snosimo Mmaeu koji je na posudbi (čini mi se 30% da snosimo,sto bi znacilo oko 200-300k).
  • CastAway1986
    4.9k
    pa znas li tko je Leonu agent ?
  • Mr Anderson
    16.4k
    Investiramo u Filipinca da bi Filipinski strani radnici navijali za nas..Dinaminjo

Filipinaca ima 115 milijuna, dovedemo Tabinasa, prodamo milijun njegovih dresova i proračun je zatvoren.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Veli Olivari da Villar dobiva "drugu šansu". Vidović isto.

Nadam se da će je iskoristit.
    Sibirski plavac

Kad je bila prva sansa
  • Orc123
    14.4k
    Nisam ni ja neki fan dovođenja Tabinasa ali....ocito Capellas zna vise nego mi, sto je i logicno. Toliko o samovolji Bobana koji dovodi igrace i ne konzultira se sa nikim.....
    Tabinas ne bi bio opcija da svi nisu dali zeleno svjetlo.

Sto se tice Tabinasa, on ako i dođe bude najmanje placen igrac sigurno, on nece imat ugovor veci od 100-150 tis eura sigurno. . . Pitanje je sto je s Valincicem i kad ce biti spreman. Meni se cini da je on tu zlu netrebalo pa ak pokaze nesto super, ak ne igrat ce za dinamo2 jer i tako na vidiku nemamo mladog beka za sljedecu sezonu i Dinamo 2......
  • Fatos Beqiraj
    804
    Mikic, Valincic, Vinlof i slicni ti nikad nece bit backup bekovi jer je nemoguce to.

Oni ce htjet igrat i ako su dobri prodat se, ako ne igraju otic ce. I tu ti trebaju Goda i Tabinas jer ce sjedit na klupi nisu skupi sutit i radit i oni se nazivaju backup bekovi. Onda ti takvi budu 5 godina u klubu i ulaze kad treba
  • Zagi
    14.1k
    Vidjeti ćemo. To sve stoji dok ne starta prije Mikića.
    Ako starta, ide uragan na forumu. To je ziher.
  • Fatos Beqiraj
    804
    slazem se, al isto tako mislim da ce mikic igrat isprid njega
  • Zagi
    14.1k
    Možemo ti i ja misliti kaj hoćemo. Pokazati će vrijeme.
  • Jos-Optimus
    8.7k
    daj ga više banirajte,trolčina
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.