• Zagi
    18.9k
    Nego, tko je tom Šutalu agent? Da znamo tko to još uvijek blisko surađuje sa narkosom?
  • Krizy
    75.3k

Jedan od rijetkih bez agenta.
  • CastAway1986
    6.3k
    Sarajevo mjenja politiku kluba otkad je mlađi glava tamo, sad su se bazirali na mlade igrace uz Šutala ako stize je dosao jedan od boljih mladih u BIH Telalovic..Uz to jedni su od rijetkih koji imaju B momcad koja je doduse prepuna stranaca uz najbolje juniore ...Bacili su se i na africko trziste , imaju par dobrih mladih skauta , donedavno je tamo bio Toni Bilandzic koji je u Gambiji otkrio Jattu doveo ga i prodali ga pocetkom sezone za skoro 2 milijuna..
  • Zagi
    18.9k
    I baš u Sarajevo? Ovak na svoju ruku ...
    mhm
  • rokikaciga
    17.3k
    Jedan sastanak malog sa Zvonetom i decko ostaje u Maksimirskoj 128.

Ovakve situacije su krimen prosle sportske vlasti.
  • Dinamo-SB
    1.4k
    Nisam odusevljen dolaskom Tabinasa,ali stvarno je jeftin i ako ne bude neki imas okej beka za Dinamo II i mislim da je to vjerojatno i svrha jer za Dinamo II ti je potreban desni bek nagodinu jer je Mikic u seniorima i to mjesto ti je upraznjeno. A i treba netko s iskustvom za Dinamo II,ne mogu bas svi bit juniori. A i nikad ne znas,neki potencijal mozda ima mozda se probudi. Nije neki visoko rizican posao. Njegov komplet ugovor koji ce potpisati na vise godina i transfer ukupno vjerojatno dođe manje od postotka jedne godisnje place koji mi snosimo Mmaeu koji je na posudbi (čini mi se 30% da snosimo,sto bi znacilo oko 200-300k).
  • CastAway1986
    6.3k
    pa znas li tko je Leonu agent ?
  • Mr Anderson
    21.5k
    Investiramo u Filipinca da bi Filipinski strani radnici navijali za nas..Dinaminjo

Filipinaca ima 115 milijuna, dovedemo Tabinasa, prodamo milijun njegovih dresova i proračun je zatvoren.
  • BornaPŽ1986
    1.3k
    Veli Olivari da Villar dobiva "drugu šansu". Vidović isto.

Nadam se da će je iskoristit.
    Sibirski plavac

Kad je bila prva sansa
  • Orc123
    16.7k
    Nisam ni ja neki fan dovođenja Tabinasa ali....ocito Capellas zna vise nego mi, sto je i logicno. Toliko o samovolji Bobana koji dovodi igrace i ne konzultira se sa nikim.....
    Tabinas ne bi bio opcija da svi nisu dali zeleno svjetlo.

Sto se tice Tabinasa, on ako i dođe bude najmanje placen igrac sigurno, on nece imat ugovor veci od 100-150 tis eura sigurno. . . Pitanje je sto je s Valincicem i kad ce biti spreman. Meni se cini da je on tu zlu netrebalo pa ak pokaze nesto super, ak ne igrat ce za dinamo2 jer i tako na vidiku nemamo mladog beka za sljedecu sezonu i Dinamo 2......
  • Fatos Beqiraj
    3.1k
    Mikic, Valincic, Vinlof i slicni ti nikad nece bit backup bekovi jer je nemoguce to.

Oni ce htjet igrat i ako su dobri prodat se, ako ne igraju otic ce. I tu ti trebaju Goda i Tabinas jer ce sjedit na klupi nisu skupi sutit i radit i oni se nazivaju backup bekovi. Onda ti takvi budu 5 godina u klubu i ulaze kad treba
  • Zagi
    18.9k
    Vidjeti ćemo. To sve stoji dok ne starta prije Mikića.
    Ako starta, ide uragan na forumu. To je ziher.
  • Fatos Beqiraj
    3.1k
    slazem se, al isto tako mislim da ce mikic igrat isprid njega
  • Zagi
    18.9k
    Možemo ti i ja misliti kaj hoćemo. Pokazati će vrijeme.
  • Jos-Optimus
    12.9k
    daj ga više banirajte,trolčina
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.