• FazeN
    5k
    Što ce nam lik koji je igrao drugu japansku a ni u Vukovaru nije bio standardan?CastAway1986

Ne branim ovaj transfer, znaš i sam da sam najveći zagovornik juniora, no ovo je nešto kao investicija (makar moje mišljenje).
    Dovodiš reprezentativca od 23 godine, mislim istina je reprezentativac Filipina :lol: no ipak..
    Pravog beka koji odskače trenutno nemamo u juniorima, prvi dokaz, odlaskom Mikića u seniore juniori su pali dosta.
    Dolazi nam Dinamo B, mislim da za ovu cifru boljeg beka za drugu ligu naći nećeš.
    I tko garantira da će Tabinas išta igrati? Uvjeren sam da će Noa odigrati više od njega, Valinčića neću ni spominjati.
    Ovdje ništa ne gubimo pogotovo financijski, dapače siguran sam da ćemo ga prodat za puno više no što smo ga doveli.
    Ne vidim nikakav problem u ovom poslu, osim ako ne krene biti kako već neki govore da igra prije Noe, onda razumijem.
  • DiddyGuela
    5.2k

Gledao sam ga nedavno na utakmici protiv srbije U19 i djelovao je odlicno. Zabio je 2 gola i imao jos nekoliko sjajnih poteza. Bas steta ako odlazi, Dinamo B i tako krece od iduce sezone...
  • Zagi
    14.1k
    Ja u tom Šutalu iskreno ne vidim ništa posebno.
  • fakin
    2.7k
    vjerojatno je išao razgovor treba li ti jedan desni bek znam jednog kojeg sam trenirao? i kova kad vidi da ima juniora na desnom beku kaže da naravno može.
  • krvaveoči
    17
    Stojković,sutalo,soldo,Mikic,jakirovic.
    Dobar popis za odlaske.
  • krvaveoči
    17
    znaci da nam šef škole vodit sportsku politiku ?
  • Dinaminjo
    1.8k
    Investiramo u Filipinca da bi Filipinski strani radnici navijali za nas..
  • fakin
    2.7k
    znaci da nam šef škole vodit sportsku politiku ?krvaveoči

misliš da je slučajno došao bek iz filipina, a šef škole nam je bio izbornik filipina dok je isti igrao u reprezentaciji?
  • CastAway1986
    4.9k
    ma ako ti treba backup opcija toliko hitno postoji i opcija posudbe..Tu mi prvo padaju dva imena Teo Barisic iz druge momcadi Lyona i Dorian Magalic iz druge momcadi Hsv-a ..Gledao sam obojicu i vjerujem da su puno bolji od ovog ..
  • Fatos Beqiraj
    801
    Stvarate dramu ko da ga placamo 2 miliona. Placamo ga 100k, i da sjedi na klupi cijelu polusezonu on nece rec rijeci.
    Previse drame oko backup igraca.
  • Krizy
    64.8k
    Stojković,sutalo,soldo,Mikic,jakirovic.
    Dobar popis za odlaske.
    krvaveoči

Krvare oči od upisa.
  • rakurs
    2.3k
    Mikic,jakirovic.krvaveoči

Di si ti zaključio da su ova dvojica na popisu? U svojoj glavi ili si negdje vidio? Druga je stvar što Jakirović želi transfer iz ovog ili onog razloga, Dinamo se njega sigurno ne želi riješiti.

Sad će se i za Šutalom plakati, majko mila, neki od vas samo traže razloge da seru. Dam se kladit da je bilo koji junior spomenut u kontekstu odlazaka, ti bi proklinjao Bobana zbog toga.
  • krvaveoči
    17
    Za Dinamo B će igrat vjerojatno sam Leko kad ovak nastavimo prosipat klince.
  • FazeN
    5k
    Anđelo Šutalo, junior Modrih, koji se trenutno nalazi na pripremama prve momčadi u Čatežu u novoj bi sezoni, ako se nešto ne promijeni trebao igrati baš za Sarajevo. Zanimljivo, njega tamo planira dovesti Zoran Mamić, koji je odnedavno glavni čovjek za sportsku politiku Bordo tima.

Šutalu ugovor istječe na kraju sezone, Dinamo mu još nije ponudio novi, bez obzira što ga je Mario Kovaćević poveo na pripreme, a iako je bilo govora o tome da bi se odmah mogao preseliti u susjednu BiH, sad je pao dogovor da će u Sarajevo od ljeta. Kao slobodan igrač. Kažemo, ako se nešto drastično ne promijeni. (Tomo Ničota)
    Krizy

Bit će ponuđeni ugovori i Šutalu i Šunti.
  • Krizy
    64.8k

Zato sam i napisao da je Tomo Ničota potpisao člana, da se ne uzima zdravo za gotovo.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.