• scooniepenn
    6.9k

Bolje je pitanje tko je to pisao i zasto se na ovom forumu laprdanja pojedinih piskarala uzimaju kao provjereni i relevantni fakti. Ili je mozda Kova isao iscitavati 40 stranica histerije na Zoni vezano uz nevodjenje mladih u Catez pa je zakljucio da je mozda ipak u krivu. How yes no.
  • Fatos Beqiraj
    2.2k
    U 2026oj mi jedna od vecih zelja, da Kova uspije sa Dinamom. Cisto radi toga jer se pljuje sve sto se spomene h vezi njega
  • skener
    8.5k
    Jakirović i Ljubičić nisu trenirali jer su, kao i trener Kovačević, bolesni. Na treningu je bio Pierre-Gabriel, iako ne putuje na pripreme
  • Mathiasovi Chageri
    8.1k
    Jedva čekam nevidljive golčine Cordobe Hartbergu na pripremama nakon kojih će zaraditi zasluženi odmor u Caliju do kraja sezone
  • Jurki
    25.5k
    kao i uvijek.. ne mislim biti advokat nikome.. ni bilokojem insajderu, Kovi, Bobanu ili bilokome drugom.
    Ali je doticni u velikoj vecini imal dobre infose.

Kritiziram uvijek kad mislim da treba, pohvalim kad mislim da treba.

Da sam ponekad u krivu - jesam, dal sam nekad u pravu - jesam.

Isto tak mislim da @Haza nije osoba kojoj je interes rovariti protiv kluba. Covjek iznasa informacije koje ima.. nekad su tocne.. nekad krive.. jbg najbolje bi bilo da se Boban, Manenica, Dabac i trener regaju na forum pa da bu svaka informacija 100% tocna.

Nama svima treba biti na ovom forumu prvenstveno bitan interes Dinama.

Nase je da se sve prodiskutira, razmotri, da se i posvađamo i tjt.

Edit: na kraju price nije bitno tko je bio u pravu/krivu.. vec ono kaj je bitnije za klub kratkorocno ili dugorocno nebitno.
  • Ivdzo11
    9.8k
    Radoš je stavljen pod napadače, iako je u juniorima prebacen da igra kao zadnji vezni i da ce mu to biti primarna pozicija??
  • Jos-Optimus
    10.8k
    jbg stari, pametovao si i ne mozes prihvatiti kontra argument, to je tvoj problem
  • rioda
    16.6k
    Svi zamotani u kape, šuškavce i tajice, jedino Stijena u kratkim hlačama. I Ljubičić iza, ako se ne varam :grin:

FB-IMG-1767702350081.jpg
  • Dudu 9
    1.1k

Jake kontra argumente si iznio nema što :lol: .

Lik 90% postova ti je pametovanje drugim forumašima, zadnji si koji to može spočitavati.
  • Oluja
    6.9k
    Do zadnjeg sam se nadao da će ipak neki novi trener povesti ekipu na pripreme. Dinamu želim titulu tko god da je trener ali moje povjerenje u Bobana je ozbiljno narušeno ostavljanjem Kovačevića na klupi.
  • Goncalo Santos
    3.9k
    po drzanju mi se cini da je to beljo, ljubicic, jakir i kovacevic su bolesni i nisu jos dosli na okupljanje
  • Dzgšb
    2.1k

Ljubičiću noge idealne za manekena :lol:
  • crophantom
    4.6k
    to je Beljo.
    Vidimo sam ga uzivo, ko šibica je.
  • Fatos Beqiraj
    2.2k
    Mislim da je njemu primarna pozicija napadac, al u mladjim uzrastima znaju mjenjati pozicije igracima da steknu neke druge navike koje im mogu koristiti.

Naprimjer stoperi znaju igrat zadnjeg veznog da bi poboljsali igru nogom. Tako da mozda i ovdje se nesto htjelo postici
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.