• scooniepenn
    6.1k

Bolje je pitanje tko je to pisao i zasto se na ovom forumu laprdanja pojedinih piskarala uzimaju kao provjereni i relevantni fakti. Ili je mozda Kova isao iscitavati 40 stranica histerije na Zoni vezano uz nevodjenje mladih u Catez pa je zakljucio da je mozda ipak u krivu. How yes no.
  • Fatos Beqiraj
    775
    U 2026oj mi jedna od vecih zelja, da Kova uspije sa Dinamom. Cisto radi toga jer se pljuje sve sto se spomene h vezi njega
  • skener
    6.9k
    Jakirović i Ljubičić nisu trenirali jer su, kao i trener Kovačević, bolesni. Na treningu je bio Pierre-Gabriel, iako ne putuje na pripreme
  • Mathiasovi Chageri
    7.1k
    Jedva čekam nevidljive golčine Cordobe Hartbergu na pripremama nakon kojih će zaraditi zasluženi odmor u Caliju do kraja sezone
  • Jurki
    21.4k
    kao i uvijek.. ne mislim biti advokat nikome.. ni bilokojem insajderu, Kovi, Bobanu ili bilokome drugom.
    Ali je doticni u velikoj vecini imal dobre infose.

Kritiziram uvijek kad mislim da treba, pohvalim kad mislim da treba.

Da sam ponekad u krivu - jesam, dal sam nekad u pravu - jesam.

Isto tak mislim da @Haza nije osoba kojoj je interes rovariti protiv kluba. Covjek iznasa informacije koje ima.. nekad su tocne.. nekad krive.. jbg najbolje bi bilo da se Boban, Manenica, Dabac i trener regaju na forum pa da bu svaka informacija 100% tocna.

Nama svima treba biti na ovom forumu prvenstveno bitan interes Dinama.

Nase je da se sve prodiskutira, razmotri, da se i posvađamo i tjt.

Edit: na kraju price nije bitno tko je bio u pravu/krivu.. vec ono kaj je bitnije za klub kratkorocno ili dugorocno nebitno.
  • Ivdzo11
    8.8k
    Radoš je stavljen pod napadače, iako je u juniorima prebacen da igra kao zadnji vezni i da ce mu to biti primarna pozicija??
  • Jos-Optimus
    8.6k
    jbg stari, pametovao si i ne mozes prihvatiti kontra argument, to je tvoj problem
  • rioda
    12.6k
    Svi zamotani u kape, šuškavce i tajice, jedino Stijena u kratkim hlačama. I Ljubičić iza, ako se ne varam :grin:

FB-IMG-1767702350081.jpg
  • Dudu 9
    989

Jake kontra argumente si iznio nema što :lol: .

Lik 90% postova ti je pametovanje drugim forumašima, zadnji si koji to može spočitavati.
  • Oluja
    6k
    Do zadnjeg sam se nadao da će ipak neki novi trener povesti ekipu na pripreme. Dinamu želim titulu tko god da je trener ali moje povjerenje u Bobana je ozbiljno narušeno ostavljanjem Kovačevića na klupi.
  • Goncalo Santos
    3k
    po drzanju mi se cini da je to beljo, ljubicic, jakir i kovacevic su bolesni i nisu jos dosli na okupljanje
  • Dzgšb
    1.9k

Ljubičiću noge idealne za manekena :lol:
  • crophantom
    2.7k
    to je Beljo.
    Vidimo sam ga uzivo, ko šibica je.
  • Fatos Beqiraj
    775
    Mislim da je njemu primarna pozicija napadac, al u mladjim uzrastima znaju mjenjati pozicije igracima da steknu neke druge navike koje im mogu koristiti.

Naprimjer stoperi znaju igrat zadnjeg veznog da bi poboljsali igru nogom. Tako da mozda i ovdje se nesto htjelo postici
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet