• Crni86
    18.8k
    i u krivu si.

Sjecam se da je bio natpis ovdje ili u novinama kad su decki isli u brazil na turnir prosle godine da je Rados vezni igrac koji je radi visine u kadetima prebacen u spicu. Tad je zabio i onaj eurogol preko pola igralista pa se i dignuo cjelokupan hype oko njega.

Sad u juniorima opet igra veznjaka. Jako zanimljiv grada, pa i sad protiv engleza je odigro u vezi jako dobro. Mene podsjeca gradom malo na busqetsa i vjerujem da ce se njegova karijera graditi u veznom redu i dalje.

Edit. Na kraju krajev i sunta nije napadac vec veznjak…
  • Dudu 9
    989

Kolege koji više prate mlađe kategorije su pisali da je vezni koji je prebačen u napad.
  • Carrasco
    6.9k
    u kadetima, u juniorima se vratio u vezni red
  • Droljo
    23.9k
    Jel imamo kojega napadača?
  • Laugreano
    4.9k
    Samo proslu sezonu je igrao u spici. Sve ostalo u vezi.
  • Laugreano
    4.9k
    Da nisu Vrbančića selili stalno na krila i desetku, sad bi imali vrhunsku šesticu.
  • Fatos Beqiraj
    773
    Nista, onda sam ja u krivu. Bilo kako bilo mali je opasan igrac.
  • tp1997
    2.4k
    Imao si najraniji ulazak u ljetne pripreme, formiranu većinu rostera kroz te pripreme, igrači svaki tjedan treniraju zajedno, odigrao si 26 natjecateljskih utakmica, sad još imaš puna dva tjedna priprema...

Bloudek: "Mi smo još uvijek jedna dosta nova ekipa"

Pa dokle više jebo ga ti?
  • Crusades
    20.8k
    Ja ne znam čemu se vi čudite ko pura dreku.

Ostali smo bez 4-5 nosioca ekipe iz prosle sezone.

Da, nova je ekipa u smislu da je iz proslosezonskih prvih 11 u ovoj ekipi njih ravno - 3. Misic, Hoxha, i Nevistic/Filipovic. S tim da Hoxha nije ni bio u prvih 11 prosle sezone.

Je, odigrali su polusezonu cijelu s nikad duzim pripremama i bez kvalifikacija, ali to ne znaci da ce nakon polusezone ekipno i pojedinacno bit na maksimumu. Jos se nekolicina igraca u hodu prikljucivala ekipi (Zajc, Bennacer, Bakrar...)

Ne bi vjerovali, ali ovo je i dalje nova ekipa kojoj fali kontinuiteta i vremena da bi bila na maksimumu svojih mogucnosti i prezentacija.

Ekipe i momcadi su tek nakon sezonu-dvije na maksimumu potencijala.
  • Zagi
    14k
    Da nisu Vrbančića selili stalno na krila i desetku, sad bi imali vrhunsku šesticu.Laugreano

Pavićeva generacija. Ok je to bilo posloženo u juniorima.
    A Loksa jbg, koristila ga je za ono kaj im je falilo....
  • Masto
    707
    Jesu nova ekipa al dojadilo je ponavljanje toga, barem meni smeta malo
  • rioda
    12.6k

Dobro je dok ti to ne ponavljaju uživo
  • krvaveoči
    16
    Jel zna tko,navodno Varela nije na pripremama?
  • Praskaton
    5k
    Bloudek: "Mi smo još uvijek jedna dosta nova ekipatp1997

Jebote kako ih nije sram više koristit ova opravdanja.Hoće opet nakon prvog poraza reći da je to pouka za ubuduće.

Nek se prihvate posla za koji su plaćeni Ima najbolji roster u Hrvatskoj i stalno neki izgovori.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet