• Dudu 9
    990

Da i? To što je ta sezona završila kako je završila ne znači da je lošije igrati 3 utakmice tijekom priprema, nego jednu. Uostalom malo kada smo igrali jednu utakmicu tijekom priprema, ali eto prošle sezone smo odigrali 3 utakmice tijekom priprema i na kraju izgubili prvenstveno pa je to ultimanivni dokaz da je to loš primjer.
  • Krizy
    64.6k
    Evo po pozicijama igrači koji idu na pripreme:

GK: Filipović, Nevistić, Zagorac, Žnuderl

RB: Valinčić, Mikić

CB: McKenna, Domínguez, Galešić, Théophile-Catherine, Torrente, Jakirović

LB: Goda, Pérez Vinlöf

DM/CM: Mišić, Zajc, Ljubičić, Villar, Soldo, Pavić, Šutalo, Radoš

AM: Stojković, Mudražija, Šunta

RW: Topić, Cordoba, Horvat

LW: Hoxha, Vidović, Varela

CF: Beljo, Kulenović
  • Jos-Optimus
    8.6k
    Ne. Dokaz je koliko se bavite glupostima i stvarima o kojima nemamo pojma
  • Dr Hofmann
    4.5k
    IMG-20260106-081402.jpg

Umjetnost najvišega ranga
  • skener
    6.9k
    Kakva je situacija s rekonvalescentima?

Bloudek: Idu s nama i radit će po posebnom planu. Valinčić i Torrente jako dobro napreduju, s nama ide i Cordoba, svi oni će raditi po posebnom programu. Lisica se također jako dobro oporavlja, nalazi su bolji nego što smo očekivali. Vjerujemo da će se u kratkom roku priključiti ekipi.
  • Masto
    713
    više mi trebalo da pročitam pitanje do kraja nego odgovor
  • Dzoni
    3.4k

Ne eto ti znaš koliko je kojem igraču potrebno da bude spreman za natjecateljski ritam i da svatko bude zadovoljan
  • OsamŠest
    6.6k

Iz četvrtog pokušaja si slovkao?
  • FazeN
    5k
    Ipak nisu samo 2 klinca već njih 8, to super izgleda makar moje mišljenje
  • Dudu 9
    990
    Nisam znao da moram imati UEFA pro licencu da bi napisao svoje mišljenje na nogometnom forumu.
  • Dudu 9
    990

Svakodnevno komentiramo ovdje stvari o kojima znamo vrlo malo ili ništa ali su nam interesantne jer nas interesira Dinamo, tome ovaj forum i služi.

Da se bavimo samo stvarima o kojima imamo pojma ne bi se puno pisalo ovdje.

Moj post je kao svaki drugi, napisao sam svoje mišljenje o temi.

Možeš se slagati ili ne slagati, možemo raspravljati o tome, ali nema potrebe za podjebavanjem jer sam se zamisli na forumu kluba za koji navijam usudio napisati komentar, a eto nisam top stručnjak.
  • lukaoj
    103
    Opa Cordoba...sta ce to bit
  • Fatos Beqiraj
    776
    Kova odlazi, ne vodi mlade na pripreme bla bla. Tjedan dana histerije pade u vodu, e moji zonasi
  • Jurki
    21.5k
    nakon napisa da nece klinci ici na pripreme.. ovo je jedino ispravno i potez za pozdraviti.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet