• Davieboy86
    1.6k
    O cemu ti majke ti trkeljas?Ivanusec je ono bas, bas,bas inzistirao na odlasku. Majer?:lol: Vjeruj mi, pametnije bi ti bilo da sutis malo
  • hb1
    1k
    Po pitanju stranac vs domaci igrac / hnlovac / iz akademije ili u prijevodu jeftiniji/pristupacniji igrac bi se uvijek vodio da taj stranac mora biti par razina više u odnosu na domaceg ili sta vec, sve dok je to zadovoljeno, ostalo je manje bitno, naravno uz stalnu svijest da moramo razvijati i promovirati mlade, koliko god da imamo prostora.
  • Mr Anderson
    22.6k
    Slažem se da stranac kojeg se dovodi mora biti puno bolji od domaćeg. Kako smo nekad dovodili Soudanija, Sammira, Fernandeza ili sad Domingueza, McKennu i slično. Dok se dovode nekakvi Cordobe, Ogiware, Kaneki, Villari nema tu sreće. Ti igrači samo zauzimaju mjesto nekom domaćem talentu, a ne rade nikakvu razliku, a uz to koštaju više.
  • Efes Pilsen
    17.1k
    Pa ne mozes uvijek pogodit :lol: Prica se o stranim promasajima kao da je svaki domaci zlatna kopacka.
  • Tvrdica McTvrdi
    5.1k
    Često ovi s juga znaju potegnuti priču "trebali bi biti dalmatinski Bilbao", ali eto primjenjivo je na nas isto u ovom razgovoru: Bilbao je dosta bogat klub. Ljetos su Wiliamsu dali jednako dobar ugovor kakav je nudila Barcelona, zato mogu zadržavati njihove igrače, a ne jer eto oni su lojalniji od naših. Maknimo najveće svjetske igrače poput Modrića i Gvardiola, mi bismo financijski morali moći nuditi jednom Majeru isto što mu je ponudio Rennes da bi on ostao duže kod nas, a čak i onda imamo uteg slabe lige. Nadam se da ćemo doći s novim Maksimirom do razine da "Majeri i Ivanušeci" ostaju ovdje najbolje godine. "Gvardioli" će svakako van koje god novce imali
  • hb1
    1k
    Tako je, jednostavna formula, koliko je klub iz mog mjesta tako momaka uništio gdje bi netko tko zna samo trčati iz 2 i 3 hnl došao igrati za 4 puta više novaca, a imao si takvog i boljeg juniora na izlazu ali si zbog managera i kvazi trenera doveo njegovog. Pricam o 1000 puta manjoj razini, ali štos je isti, znam sličnih primjera iz stranih liga gdje se događalo isto, menadzerska mafija je gadna.
  • Mr Anderson
    22.6k
    Pa ne mozes uvijek pogodit :lol: Prica se o stranim promasajima kao da je svaki domaci zlatna kopacka. — Efes Pilsen

Ne možeš sa svakim, istina. Što sam htio reći da ako već dovodimo stranca onda da se on dovodi da bude starter i jedan od nositelja, a ne da se dovode za popunu. Recimo usporedba McKenna-Bernauer ili Soudani-Kaneko. Prvi su dovedeni da odmah upadnu u prvih 11 i budu pojačanja, a drugi da budu u rotaciji, a nije da su bili mladi.
    Možemo reći da se ove godine u postotku i nije nešto strašno pogriješilo sa strancima. Za sad jedino Villar i Ljubičić nisu ispunili očekivanja. Ako se Ljubičića može smatrati strancem.
  • Efes Pilsen
    17.1k
    Pa ne bih se bas slozio, Berna je doveden kao progresivni stoper, bio je predviden za startera i vjerovalo se da mu mozemo sakrit mane. Meni on uopce nije bio los, dapace, ali nije nositelj obrane, pa igra i sad standardno u St. Ettienu. Mozda me pamcenje izdaje, ali daj ti mi reci jesmo ono uzeli duplu s njim i KTCom u paru?
    Ista stvar je za Galesica, nama je trebao nositelj obrane nakon KTCa, a ni Gale to nije nego drugi stoper.
    Ista stvar za Kaneka, ovdje se vadilo, masturbiralo na malog iz Japana kako sije i probija, probalo se i nije islo. Gubitak je nikakav, uzeo si titule i vratio ga u Japan za kikiriki.
    Nije se ni Mmae nikome cinio bas toliko los, pa taj Ferenc je imao dobre euro rezultate.. Nekad promasis jebiga.
  • scooniepenn
    7.5k

Zasto bi trebao biti par razina bolji? Ako je jednu razinu bolji i nemas vlastiti potencijal na toj pojedinoj poziciji u vlastitoj skoli onda je stranac logicna opcija. Kakve su to floskule da stranac treba biti par razina bolji?! Svasta se ovdje pise.
  • ElDorado
    15.6k
    Samo je jedna istina: vrhunskog igraca mozemo stvoriti samo iz nase skole, kupiti ga sigurno ne mozemo.
  • Zg123
    4.8k
    Dosadni ste s tim pricama strani/domaci. Evo ove sezone su vise strana pojacanja pokazala od domacih i sta cemo sada? Jedino je Villar flop, ostali su doslovno okosnica ekipe ili vi strucnjaci mislite da bi bilo bolje stanje u prvih 11 s Mudrazijom, Soldom, Vidovicem, Zivkovicem i Godom?
  • Jurki
    27.9k
    Nemam nist protiv da nam iducih 5 godina kičma momcadi budu McKenna i Zajc.
    Obojica su stranci, ali su pokazali kaj je profesionalnost i pristup poslu (polemika domaci vs strani pada automatski u vodu).

Isto kak je zadnjih 7 godina od stranaca to bio KTC, te djelomicno Ristovski.
    Daj Boze povratku Kovacica i Olma nekad.
    U nogometu se ne gleda domaci/strani.. vec valja/ne valja.
    Od klinčadije se tak i tak ne ocekuje da provedu u klubu 15 godina, vec da ih se proda van.
  • Chempers
    1.5k
    ostali su doslovno okosnica ekipe — Zg123

I jako smo se usrećili s tim.
  • Jurki
    27.9k
    u redu.. al znas i sam da nam je remont bio nuznost (kasnili smo s istim 2-3 godine) pa me zanima koga bi ti doveo od domacih igraca u klub?
    Znaci da su dostupni, domaci i da bi imali barem priblizne rezultate ovima.
  • Hoxhemo Titulu
    108

Vjerojatno bi da nam je i trener stranac.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.