• Dzoni
    3.4k
    ali ovo ne želim gledati.JohnnyB

Ok Blažičko, ne moraš
  • Tvrdica McTvrdi
    3.9k

Neko pravilo bi trebalo biti da gdje nema kvalitetnih hrvatskih igrača popunjavaš strancima. Teško će se dogoditi da nam cijeli roster ispune domaći (npr krilne pozicije će uvijek bit rijeđe kod nas). Ako nema kvalitetnih domaćih nema
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Iz kojeg razloga ijedan od ovih igrača, osim eventualno Perkovića (s time da taj njegov famozni talent koji se stalno provlači među žalovateljima nisam nikad primijetio, ali eto možda sam u krivu), ima mjesta u ovom rosteru Dinama?tp1997
    Ne znam kako nisi primijetio ali igrama u Istri pa i kod nas je bilo ocigledno da obecava
  • ElDorado
    8.8k
    HNL osim Jagusica i veliko mozda Matkovica za nas igraca nema. Dok ne stasaju nekom pametnom klupskom politikom, nadam se uz pomoc Dinama B, domaci klinci mi se mozemo fuckati. Nema vise vani raznih Orsica ili Petkovica. Presušilo je. I to je nasa realnost. Ne trebaju nam stranci na klupi to je cinjenica. Ali sada se ne bi odrekao ni Solde ni Stojka. Ne vidim po cemu je to Ljubicic bolji i perspektivniji za nas od Solde. Znaci treba naci neki pravi balans ali trenutno je to gotovo nemoguce.
  • JohnnyB
    8
    da se razumijemo, ne kažem ja da u Dinamu ne smije biti stranaca, daleko od toga. Svjestan sam da se ne može bez stranaca, a i nemam ja ništa protiv. Puno stranaca je ostavilo ogroman trag u Dinamu i postali su legende kluba... Samo sam protiv toga da se rješavamo tako lako svih naših dečkiju...A i netko je rekao: "Onda ćemo se boriti za 3. mjesto itd." Ne vjerujem da bi se to desilo, a i da se desi, pa i to bih prežvakao kod takvog Dinama
  • Zagi
    14k
    Kuleta zamijeni Matković
    Stojkovića Jagušić
    Soldu Pavić
    ... i pičimo dalje.
  • don
    17.6k
    desi, pa i to bih prežvakao kod takvog DinamaJohnnyB

prožvakao bi ti, ali uprava, klub i njegove financije ne bi.
  • ElDorado
    8.8k
    soldo je mlazni avion za Pavića
  • Orc123
    14.4k
    Kakvih se gluposti mozes nacitati ovdje....oni bi sve domace decke a ti isti cim sleti prvaMalo jaca ponuda zaborave na Dinamo, navijace i pobjegnu glavom bez obzira. Sve veliki dinamovci i purgeri, a u stvari malo je pravih.

Kad ces iole ozbiljnijeg igraca moci zadrzati duze od 22g onda ces moci imati momcad s 90% fomacih igraca, a i onds tesko.

Kakve gluposti. . .
  • vlatkomarkovic
    2.7k

Joj daj ne seri, al fkt s time sranjima po našim dečkima… Oršić je odbio EPL u prvom šusu zbog Dinama, Majer, Šutalo, Ivanusec, Livi… Mislim laprdas gluposti i to teške i to optužbe opet na naše dečke… Kule se naodbijao ponuda… kažem da dođe afrikaner s ulice Accre bi ti bio draži od Kuleta i Belje… Na kraju i ne vidim problem da netko želi napraviti iskorak u karijeri, da nam ostatak lige izgleda na neki kurac možda bi i dulje odlazili… Ljudi si i žele osigurati budućnost koliko god voljeli klub, zaraditi neke novce…. Najbolje da prebacimo središte UNa na Maksimir….
  • Orc123
    14.4k
    nervozan si mi decko.
  • jakov1
    1.4k
    Ivanusec, Livivlatkomarkovic

Ne kuzim zasto si njih nabrojao?
  • OsamŠest
    6.6k
    Soldo i Pavić su dva dijametralno suprotna igrača i nema smisla uspoređivati ih.

Paviću treba dat šansu. Ne bi se htio ponavljat, ali dečko ima u sebi nešto slično Busquetsu i Rodriju.
  • Zagi
    14k
    soldo je mlazni avion za PavićaElDorado

Ajde, ajde. Većina vas je zaboravila da je u kadru do dvije tekme prije kraja polusezone, kao i Topić.
    Sada glumiti neke poznavatelje ... prošla baba s kolačima
  • krvaveoči
    16
    Mi može netko napisati ukratko sto bi trebali napraviti strani il domaći igrači koji odlaze iz Dinama,da bi bilo prihvatljivo? Pretpostavljam nešto kao Olmo biti.
    Mislim jedan jedini je Olmo i takve price se vise neće pričati,možda dođe novi neki “Garcia” sa drugom pričom. Isto kao sto je bio i Ostat će jedan Joško,jedan Modrić i tako dalje da ne nabrajam.
    Koliko im je svima Dinamo dao puno,dali su i oni Dinamu.
    Ne treba nikog pribijat na križ zbog nekih sitnica.
    Koliko je dao Gavranović klubu i nikad problema s njim,pa ga nitko ne spominje. Jel to znaci da ne voli Dinamo i ne poštuje?
    Život ide dalje,doći će novi nasljednici kultnih likova,sa drugim imenima.
    Za stranca sam uvijek,ako nije smeće i ako daje sve od sebe za klub i poštuje sredinu u koju je dosao.
    Bakrar je pravi primjer.
    Dok s druge strane imamo Belju koji je bio znamo kakav a domaći je.
    Nema tu pravila,samo nek ostave srce,mislim kad to ko igrač napraviš da i najveći kritičar tebe ko igrača to vidi,da si dao sve na terenu.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.