• Davieboy86
    1.1k
    O cemu ti majke ti trkeljas?Ivanusec je ono bas, bas,bas inzistirao na odlasku. Majer?:lol: Vjeruj mi, pametnije bi ti bilo da sutis malo
  • hb1
    302
    Po pitanju stranac vs domaci igrac / hnlovac / iz akademije ili u prijevodu jeftiniji/pristupacniji igrac bi se uvijek vodio da taj stranac mora biti par razina više u odnosu na domaceg ili sta vec, sve dok je to zadovoljeno, ostalo je manje bitno, naravno uz stalnu svijest da moramo razvijati i promovirati mlade, koliko god da imamo prostora.
  • Mr Anderson
    16.3k
    Slažem se da stranac kojeg se dovodi mora biti puno bolji od domaćeg. Kako smo nekad dovodili Soudanija, Sammira, Fernandeza ili sad Domingueza, McKennu i slično. Dok se dovode nekakvi Cordobe, Ogiware, Kaneki, Villari nema tu sreće. Ti igrači samo zauzimaju mjesto nekom domaćem talentu, a ne rade nikakvu razliku, a uz to koštaju više.
  • Efes Pilsen
    14.4k
    Pa ne mozes uvijek pogodit :lol: Prica se o stranim promasajima kao da je svaki domaci zlatna kopacka.
  • Tvrdica McTvrdi
    3.9k
    Često ovi s juga znaju potegnuti priču "trebali bi biti dalmatinski Bilbao", ali eto primjenjivo je na nas isto u ovom razgovoru: Bilbao je dosta bogat klub. Ljetos su Wiliamsu dali jednako dobar ugovor kakav je nudila Barcelona, zato mogu zadržavati njihove igrače, a ne jer eto oni su lojalniji od naših. Maknimo najveće svjetske igrače poput Modrića i Gvardiola, mi bismo financijski morali moći nuditi jednom Majeru isto što mu je ponudio Rennes da bi on ostao duže kod nas, a čak i onda imamo uteg slabe lige. Nadam se da ćemo doći s novim Maksimirom do razine da "Majeri i Ivanušeci" ostaju ovdje najbolje godine. "Gvardioli" će svakako van koje god novce imali
  • hb1
    302
    Tako je, jednostavna formula, koliko je klub iz mog mjesta tako momaka uništio gdje bi netko tko zna samo trčati iz 2 i 3 hnl došao igrati za 4 puta više novaca, a imao si takvog i boljeg juniora na izlazu ali si zbog managera i kvazi trenera doveo njegovog. Pricam o 1000 puta manjoj razini, ali štos je isti, znam sličnih primjera iz stranih liga gdje se događalo isto, menadzerska mafija je gadna.
  • Mr Anderson
    16.3k
    Pa ne mozes uvijek pogodit :lol: Prica se o stranim promasajima kao da je svaki domaci zlatna kopacka.Efes Pilsen

Ne možeš sa svakim, istina. Što sam htio reći da ako već dovodimo stranca onda da se on dovodi da bude starter i jedan od nositelja, a ne da se dovode za popunu. Recimo usporedba McKenna-Bernauer ili Soudani-Kaneko. Prvi su dovedeni da odmah upadnu u prvih 11 i budu pojačanja, a drugi da budu u rotaciji, a nije da su bili mladi.
    Možemo reći da se ove godine u postotku i nije nešto strašno pogriješilo sa strancima. Za sad jedino Villar i Ljubičić nisu ispunili očekivanja. Ako se Ljubičića može smatrati strancem.
  • Efes Pilsen
    14.4k
    Pa ne bih se bas slozio, Berna je doveden kao progresivni stoper, bio je predviden za startera i vjerovalo se da mu mozemo sakrit mane. Meni on uopce nije bio los, dapace, ali nije nositelj obrane, pa igra i sad standardno u St. Ettienu. Mozda me pamcenje izdaje, ali daj ti mi reci jesmo ono uzeli duplu s njim i KTCom u paru?
    Ista stvar je za Galesica, nama je trebao nositelj obrane nakon KTCa, a ni Gale to nije nego drugi stoper.
    Ista stvar za Kaneka, ovdje se vadilo, masturbiralo na malog iz Japana kako sije i probija, probalo se i nije islo. Gubitak je nikakav, uzeo si titule i vratio ga u Japan za kikiriki.
    Nije se ni Mmae nikome cinio bas toliko los, pa taj Ferenc je imao dobre euro rezultate.. Nekad promasis jebiga.
  • scooniepenn
    6.1k

Zasto bi trebao biti par razina bolji? Ako je jednu razinu bolji i nemas vlastiti potencijal na toj pojedinoj poziciji u vlastitoj skoli onda je stranac logicna opcija. Kakve su to floskule da stranac treba biti par razina bolji?! Svasta se ovdje pise.
  • ElDorado
    8.8k
    Samo je jedna istina: vrhunskog igraca mozemo stvoriti samo iz nase skole, kupiti ga sigurno ne mozemo.
  • Zg123
    3.3k
    Dosadni ste s tim pricama strani/domaci. Evo ove sezone su vise strana pojacanja pokazala od domacih i sta cemo sada? Jedino je Villar flop, ostali su doslovno okosnica ekipe ili vi strucnjaci mislite da bi bilo bolje stanje u prvih 11 s Mudrazijom, Soldom, Vidovicem, Zivkovicem i Godom?
  • Jurki
    21.4k
    Nemam nist protiv da nam iducih 5 godina kičma momcadi budu McKenna i Zajc.
    Obojica su stranci, ali su pokazali kaj je profesionalnost i pristup poslu (polemika domaci vs strani pada automatski u vodu).

Isto kak je zadnjih 7 godina od stranaca to bio KTC, te djelomicno Ristovski.
    Daj Boze povratku Kovacica i Olma nekad.
    U nogometu se ne gleda domaci/strani.. vec valja/ne valja.
    Od klinčadije se tak i tak ne ocekuje da provedu u klubu 15 godina, vec da ih se proda van.
  • Chempers
    1.2k
    ostali su doslovno okosnica ekipeZg123

I jako smo se usrećili s tim.
  • Jurki
    21.4k
    u redu.. al znas i sam da nam je remont bio nuznost (kasnili smo s istim 2-3 godine) pa me zanima koga bi ti doveo od domacih igraca u klub?
    Znaci da su dostupni, domaci i da bi imali barem priblizne rezultate ovima.
  • Hoxhemo Titulu
    23

Vjerojatno bi da nam je i trener stranac.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.