• modri-kibic
    2.3k

Dominik Livaković (30) još je korak bliže povratku u Dinamu. Hrvatski reprezentativni vratar ovih je dana odradio novu rundu pregovora s Dinamom, Livaković je dogovorio sve svoje uvjete sa Zagrepčanima. I po tom je pitanju sve riješeno, sve definirano. Od šestomjesečne posudbe, visine plaće, dodatnih opcija prema kojima bi "modri" na ljeto imali pravo otkupa svog bivšeg golmana.

Čitajte Matia i Tironija kaj se tiče transfera Dinama.
  • mrgud
    961
    https://www.vecernji.hr/sport/gotovo-je-dominik-livakovic-se-vraca-u-dinamo-turci-su-popustili-pod-jednim-uvjetom-1921553
    Sramota,dal se mora to saznati od nekakvih talijanskih insajdera umjesto od naših sa zone :rofl:
  • Eduardo
    30.9k
    misliš od ovog insajdera koji je žicao informacije na zoni, uključujući i moj inbox?

@Lorenzo Lepore
  • Doktor Kunić
    7.2k
    Jedini Lorenco koji priznajem je caffe bar Lorenco u Dugavama
  • Zagi
    19.2k
    Sviđa mi se sadržaj objave i prema tome, dajem joj puni kredibilitet.
    Livi, dobro došao doma!
  • rokikaciga
    18.7k
    Pa to je doslovno kaj je Tironi napisao i ovaj insajder samo prenio :lol:
  • rioda
    18.7k
    Izbrisao je objavu, bar meni nije vidljiva unutar članka. A također pretpostavljam da je kao ekskluzivu prodao viđeno danas od Tironija
  • Jurki
    27.9k
    Sramota,dal se mora to saznati od nekakvih talijanskih insajdera umjesto od naših sa zone — mrgud

Nase insajdere na galge.

Ako je ovo sve tocno.. Livi dobrodosao doma, tvoj dvorac kojeg ces braniti te ceka.
    Pokraj svakog povratnika u klub sam imal mrvicu skepse.. kaj se Livija tice.. nemam niti malo.
  • Jos-Optimus
    13.7k
    naravno da je točno, ovo je samo dokaz koliko je sve nebitno kada igrač nešto želi, a Livi samo tu želi doći i to je to. Nije filozofirao oko love, oko uvjeta, ničega, samo je htio doći tamo gdje ga vole i gdje daje najbolje partije. Ovo je poruka svim Ivanušecima i njemu sličnim "Dinamovcima"
  • ElDorado
    15.5k
    Znači na kraju je ispalo onako kako se pričalo već mjesec dana - posudba i otkup 3 milje. Svi ovi pusti balon članci bili su besmislice.
  • Masto
    2.6k
    Kaže bara za rtl realizacija transfera u dinamo nije toliko blizu kako se piše
    Što je bilo i očekivano da će reći
  • Dudu 9
    1.1k
    Livi nikada nije bio upitan. Tu nisu bili potrebni nikakvi insajderi, znamo i sami da smo mu mi jedina opcija. Turci mogu srati i zavlačiti, to isto nikoga ne bi trebalo iznenaditi ( sjetite se samo slučaja Zajc) ali kad tad će morati popustiti

Sve u svemu oko Livakovića se ne događa ništa što nismo mogli predvidjeti.
    Više me kopka što je sa Jagušićem, ta priča kao da je skroz zamrla.
  • OsamŠest
    8.4k
    samo Makumba — puxigadjurdja

Kad sam kolegi s posla rekao da sam iz Dugava, blizina Oktogona, pa je prokomentirao da je bio u "afričkom kafiću"..

Mislim si kakva Afrika jebote pas.. I koji tjedan kasnije sjedim u Makumbi i zagledam se u jednu točku i skužim po zidovima lavove, crnce neke, zastave afričkih država.. reko - to je to.. :grin:

Ne obraća čovjek pažnju inače hahaha
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.