• Fatos Beqiraj
    721
    Ovde se postavljaju dijagnoze igracima ko da su svi neki doktori.

Vidovic je tek napunio 22, prosle sezone ima 5 nastupa, citaj nije igra cijelu godinu, polako treba mu vremena da nadodje malo pa cemo mu onda sudit. Nemoj te vi radit nesto godinu dana sto radite sigurno ce vam trebat malo da se vratite na neku razinu normalnu.

Villar se nije dokaza bla bla, bilo je u klubu sigurno 50 igraca sto se nije dokazalo i po velikoj cijeni, sta sad pogrijesilo se, pa se pogrijesilo, mozda momku ne postavka ili nesto ne znaci da je nuzno los. Mozda se ozljedi zajc i neko pa villar postane nositelj igre.

Malo prevelika ocekivanja smo postavili , doslo je 18 igraca ko ce pogodit svih 18 nema sanse. Isto odigraj te 18 parova na kladionici pa pogodite svih 18, makar svaki bio kvota 1.20 tesko da ce te uspit.
  • ElDorado
    8.8k
    Inače sve se sla žem za Vidovića ali spuštena ramena ima jer je ko junior naglo narastao i tu dosta izgubio i na brzini. Takav mu je inace gard.
  • Masto
    657
    Znaci danas u 20 službena objava za livija?
  • laznokretanje
    11
    Iskreno mislim da je Livaković završena priča, a da su ovi razno razni članci samo novinarska naklapanja jer nemaju nikakvu info pa onda pišu samo da bi se pisalo…

I bolje je otkako nam više ne cure informacije iz kluba.
  • Omake
    14.5k
    U zadnjih sezonu i pol imamo 15 više primljenih golova od očekivanih primljenih golova. Livi u Dinamu je zasad na 23 spriječena gola. Osim prve sezone, svaku je primao manje od očekivanog.
  • T90d
    2.5k
    Ja se iskreno nadam Livakoviću ili nekom drugom dobrom golmanu, jedina želja za ovu zimu. Barcelona je jučer najbolji primjer, šta znači imati vrhunskog golmana, bez njega bi jučer izgubili 3-0, a ne pobijedili 0-2. Čovjek je branio ne moguće stvari, čak i kad nebi on direktno obranio, doslovno bi gurnuo svog suigrača prema napadaču da popriječi put lopti.
  • laznokretanje
    11
    Upravo se to i očekuje od golmana Dinama da ti na 0-0 izvadi mrtvi zicer
    Čisti primjer je prosla sezona gdje nismo mogli pratiti zabijene golove sa primljenim
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Pod kojim okolnostima bi dosao ako se zna? Posudba s otkupom?
  • rokikaciga
    8.9k
    Index piše da je bila dogovorena posudba bez opcije otkupa ali zbog interesa Genoe i drugih klubova sada inzistiraju na opciju ili obvezi otkupa.
  • BornaPŽ1986
    1.2k
    Hvala na odgovoru. Sve znamo za njega kao golmana, zao mi je sto otisao onda uopce u Fener, mislim da se i on zeznuo. Posudba bez otkupa mi nema smisla, islo bi njemu u korist za SP a nama eventualno da se samo ovu sezonu pojacamo. Sto nakon?
  • Orc123
    14.4k
    Ma nema sanse da je samo bila opcija posudbe bez otkupa! Dinamo sigurno zeli Livija na duze staze ako ga dovodi. Nema smisla da ga se dovodi na 5mj jer i sa ovom golmanskom postavom, koja je jako slaba ali mi mozemo bez brige osvojiti naslov. To su gluposti novinara i Boban to tako ne radi i ne dovodi zakrpe vec trazi rjesenja. Tako da sigueno nije ispao problem to sto mi ne zelimo opciju kupnje vec ovi zele izvuci sto vise love jer su to Turci, a novinari lupaju u prazno ko i inace.
  • blue heart 72
    3k
    Iskreno, mislim da Turci izmišljaju sve te odjednom pristigle interese za Livija, da bi time ojačali svoju pregovaračku poziciju. Dok je Livi bio "najvruća roba" nije bilo toliko interesa za njega, koliko je navodno sada. Ja očekujem da je naš najkasnije do srijede
  • Orc123
    14.4k
    Kakvi idiotski clanak, pa vise je nama u cilju da imas opciju kupnje koju mozes i nemoras iskoristiti nego npr. Feneru koji bi, ako Livi npr. Brani fantasticno do kraja sezone i npr. Odlicno na prvenstvu moze duplo vecu lovu izvuci za nj3ga nego sad. Koji amaterizam od clanka. Sta Dinamo kosta da ima opciju otkupa da bi se Dinamo opirao tome i ne bi to zelio?

Koja smijurija hehe . . .
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.