• Džingis Kan
    30

nisam rekao da ćemo propasti nego da nam je trenutačno transfer od 5-6 milijuna eura znanstvena fantastika. jaga ide za nekih 5 s bonusima, fruk za 8-9, to dinamo ne može platiti.
    kažem, nismo isplatili otpremnine ovoj trojici. ako im se inatimo - glupo je, ako nemamo, zabrinjavajuće je...
  • rioda
    12.5k
    kažem, nismo isplatili otpremnine ovoj trojici. ako im se inatimo - glupo je, ako nemamo, zabrinjavajuće je...Džingis Kan

Otkud ta informacija, je li provjerena ili je možda opet neko zlonamjerno širenje laži?
  • Zg123
    3.3k
    nismo isplatili otpremnine ovoj trojici.Džingis Kan

O cemu ti? Raskid ugovora sa svom trojicom nas je kostao oko 1,5 milijuna eura. Naravno da klub nije lud da im isplacuje puni ugovor vec su se nagodili.
  • Džingis Kan
    30

nije nikakvo širenje dezinformacija. novi sam ovdje, ali čini mi se da su svi kao u nekom strahu od udbe ili koječega, bizarno.
    informacija je takva kakva je, iz prve ruke. dinamo nije isplatio pjaci, petkoviću i ademiju nagodbu za raskid ugovora, a prošlo je više od pola godine.
    velim, kaj god da je razlog nije dobro. ak niš drugo, ružno zvuči i izgleda
  • Laugreano
    4.9k
    Uff opet novi insajder, ili mozda previse slusas onu spodobu Maria Zorka, kojemu jos samo nozni prsti vire van iz Mamicevog supka.
  • rioda
    12.5k

Čudi me da bi Zorko ili Antolić to propustili spomenuti u svojim redovnim poslanicama
  • Džingis Kan
    30
    ok, onda sam izmislio...
  • Jurki
    21.4k
    molim pojasnjenje.. znaci mi toj trojici nismo isplatili naknadu za raskid..
    zanima me samo kak to da niti jedan od te trojice nas nije prijavio uefi zbog krsenja ugovorne obveze?
    Jer je to isto kao da im ne isplatis placu?

Te kako to da to vec nisu dezurni dusebrižnici dali u medije?

Isto tako, po financ. izvj. smo milju i nekaj sitno u plusu (na kaj cemo morati platiti porez).

Platiti cemo porez na dobit, a nismo rijesili obaveze koje moramo rijesiti.

Ima logike.
  • Džingis Kan
    30
    ako se ne varam, ničota u germanijaku je to objavio prije jedno tjedan, dva.
    ne znam kak to pravno funkcionira, kakvi su rokovi kod raskida ugovora, lupetao bi napamet da to govorim.
    ali znam da lovu nisu dobili. ne kažem da neće, ali još nisu.
  • Mr Anderson
    16.3k
    ok, onda sam izmislio...Džingis Kan

Najvjerojatnije si izmislio ili si možda dobio krivu insajdersku informaciju, ne znam zašto bi vjerovali nekom tko se tek pojavio na forumu. Uostalom ni ne znamo kako je dogovoreno isplaćivanje tih naknada. Da kršimo nekakav dogovor ili dinamiku isplate uopće ne sumnjam da bi netko od dnovinara već to objavio.
  • Dzoni
    3.4k
    iz prve ruke.Džingis Kan

Iz lijeve ili desne? :chin:
  • Džingis Kan
    30

pa kažem, ne znam kakva je dinamika dogovorena, ali je tak kak je.
    ne znam samo kaj ja imam od širenja 'dezinformacija'...al velim, tu kao da žive ljudi u paranoji nekoj da netko nekoga tu potkopava.
  • Zvonkec
    484
    Otkud ademi u toj priči kaj nije njemu nuđeno da ostane?
  • Jurki
    21.4k
    Otkud ademi u toj priči kaj nije njemu nuđeno da ostane?Zvonkec

Ponuđeno je njemu da ostane.. al da kao kapetan i legenda kluba sam odluci kaj zeli i da ce tu zelju klub ispuniti.
    Jedino kaj nebi vise imal status prvotimca tj punu minutazu.
  • Džingis Kan
    30
    je, nuđeno mu je, ali kolko znam aki frajerski nije htio uzimati mjesto nekom mlađem, a nije očekivao da će na ime imati mjesto u momčadi.
    igralo mu se još i otišao je di će igrati, to je to.
bold
italic
underline
strike
code
ulist
image
url
mention
reveal
youtube
tweet
Add a Comment

Dobrodošli na Forum Zona Dinamo!

Zona Dinamo je Forum na kojem se okupljaju navijači i simpatizeri Dinama, te na jednom mjestu raspravljaju i informiraju se o klubu i svim ostalim stvarima koje imaju poveznicu s našim klubom. Ostali su dobrodošli kao gosti i u skladu s tim trebaju se i ponašati.